Rukouspyynnöt

Lähetä rukouspyyntö

 • Muistakaa rukouksin että vaimoni ja minä saisimme olla terveitä. Jeesus paranna ja kosketa ruumistamme sekä mielen alueelle parantava voima. Jeesus anna voimaa tehdä työtä ja olla aktiivisesti elämässä mukana. Kiitos kun muistetatte.
  - 31 maalis, 2024
 • Moi. Pyydän taas rukousapua nuorella Aila vaimollani on syöpäkontrolli kuvaukset torstaina 29.2 Pyydän että rukoilisitte että Herra antaisit puhtaat tulokset kuvauksista, ettei syöpä olisi uusiutunut. Rukousapua saa myös jakaa eteenpäin ja viedä seurakuntaan ja nimiä saa käyttää.
  Ville - 23 helmi, 2024
 • Kiitos tästä ihanasta päivästä joka on pikku hiljaa kääntymässä iltaa kohti! Kiitos kun saan tavata pitkästä aikaa lapsenlapseni. Kiitos rakas Jumalani kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Kiitos rakas Jumalani tänään tuli täyteen 16vuotta kun olen pistänyt pullonkorkin kiinni lopullisesti ja sai alkuunsa kun löysin sinut tai sinä sait minun tajuamaan että pelastun kun vaan alan uskomaan sinua ja että voit tehdä ihmetekoja! Nyt olen ikionnellinen kun saan olla sinun ikioma lapsesi nyt ja aina! Elämä on ihanaa kun löytää joka päivä uudestaan Jumalan ja saa elää hänen kanssa! Kiitos kun taas saan viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa ihme teostasi! Odotan kovin sinun syntymäpäivääsi! Siunausta kaikille ja hyvää joulun odotus aikaa! Aamen!
  Helena - 11 joulu, 2023
 • Kiitos rakas Jumalani tästä ihanasta sapatista ja uudesta aamusta johon olen saannut herätä! Siunaa ja varjele minun ja avustajani matka tänään kun meneme rakkaan vanheman poikani luokse käymään! Siunaa ja varjele lapsiani ja heidän perheitä, lapsenlapsiani, veljeäni, siskoni perhettä,siunaa minun kaikki ystävät ja uskon siskot ja veljet! Rakas Jumalani auta minua näissä kivuissa ja säryissä mitä minulla on, vain sinä voit auttaa minua näissä asioissa! Auta minua kestämään kun rakas ystävätär laittoi välit poikki hän ei halua pitää minua enää ystävänä! Siunaa ja varjel häntä myös! Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi nyt ja ikuisesti! Aamen!
  Helena - 28 loka, 2023
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä, Jeesus ilmesty tai sinun enkelit isälläni, äidilleni ja minulle. Paranemme täysin terveeksi. Talous- ja raha-asiamme tulevat täysin kuntoon. Sinun enkelit huoltavat ja korjaavat omaisuutemme täysin kuntoon ja puutteemme täydentävät ja suojelevat meitä ja meidän omaisuuttamme. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni - 14 loka, 2023
 • Esirukouspyyntö aikuisten lasteni puolesta. Ovat menettäneet isänsä henkirikoksen vuoksi. Auta Herra surussa ja uudista heidän uskonsa pyhä Jumala.
  Uskova äiti - 06 loka, 2023
 • Jeesus tahdon antaa koko sydämeni sinulle, kiitos Jeesus. Eheytä Jeesus kaikki ihmissuhteeni. Anna Jeesus minulle vielä tarkoitus ja merkitys elämässä, että voisin edes perhekunnalle ja lähetystyöhön olla avuksi. Kiitos Jeesus aamen.
  Birgitta - 28 syys, 2023
 • Kiitos rakas Jumalani kun olet antanut minulle taas uuden päivän! Kiitos Rakas Jumalani kun olet auttanut minua eri asioissa ja kivuissa, mieli pahassa jonka ystävätär on aiheuttnut minulle kun syyttää minua joka asiasta, vaikka en tiedä edes kaikista hänen asioista nykyään kun hän ei enää kerro mulle mitään! Kiitos rakas Jumalani kun olet antanut minulle viisautta ja ymmärrystä että osaan käsitellä asioita ja toimia mitä minun tarvii tehdä ystävättären kanssa! Siunaa ja varjele kun lähden asioita hoitamaan! Siunaa tuleva sapatti! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Aamen
  Helena - 01 syys, 2023
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä äitini, maha, sydän, muisti, aivot, keuhot, polvet ja jalat ja koko hänen elimistönsä paranee täysin terveeksi. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni - 02 elo, 2023
 • Auta Jeesus että saan tietää kaikessa totuudessa itseä koskevat totuudet ja asiat. Näät Jeesus tään meidän avioliiton joka on onneton, Jeesus auta että perhekunnassamme muuttuvat kaikki asiat hyväksi sekä kaikki tekevät parannuksen. Jeesus vaikea käydä seurakunnissa ja juurtua mihinkään kaikkien hylkäämisten takia, Jeesus puutu ja auta. Olen niin väsynyt, Jeesus auta.kiitos Jeesus aamen.
  Birgitta - 30 heinä, 2023
 • Jeesus auta esikois tyttömme hylkäsi minut kokonaan kun kerroin mitä Jumala on mieltä samaa sukupuoliliitosta. Auta että välit korjaantuu ja eheytä, kiitos Jeesus aamen.
  Leila - 29 heinä, 2023
 • Jeesus auta esikois tyttömme hylkäsi minut kokonaan kun kerroin mitä Jumala on mieltä samaa sukupuoliliitosta. Auta että välit korjaantuu ja eheytä, kiitos Jeesus aamen.
  Leila - 29 heinä, 2023
 • Kiitos rakas Jumalani kun olet auttanut minua näissä suru asioissa joita tulee melkein jo päivittäin! Kiitos kun olet auttanut minua siinä että nyt tiedän mitä teen valehtelevan ystävättären kanssa, nyt minun tarvii enää kuluttaa kaikkea aikaani häneen! Kiitos olet autta nut minua kivuissa ja säryissä! Kiitos kun sain taas tavata siskoni perheen torstaina oli aivan ihana kun he kävivät luonani, piristi mieltäni todella paljon! Kiitos kun olet auttanut minua kaikessa mitä olen tarvinnut! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi nyt ja ikuisesti! Kiitos tästä ihanasta sapatista jonka ole suonut minulle ja tietenkin koko maailmalle, ja toivon että jokainen viettäisi sapattia ja kunnioittaisivat sinun käskyjäsi! Kiitos kaikesta! Aamen!
  Helena - 29 heinä, 2023
 • Kiitos rakas Jumalani kun olet auttanut minua kivuissa, säryissä, mieli pahasta jonka ystävättären mies minulle tuottaa, hän mollaa minua vaikka ei tunne minua kunnolla! Kiitos tulevasta sapatista! Kiitos kun olet auttanut minua surussa kun yksi parhaista ystävistä nukkui pios! Siunaa ja varjele hänen sukulaisiaan ja ystäviään tässä suuressa surussa joka on kohdannut meitä aivan yllättäen! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Hyvää sapattia ja kesää kaikille jotka lukevat tämän ja kuulevat! Sinun nimessäsi! Aamen!
  Helena - 21 heinä, 2023
 • Rakas Jumalani kiitos tästä ihanasta kesäpäivästä jonka olet suonut meille nautittavaksi, on ihana aurinkoinen ilma! Kiitos Rakas Jumalani, kun olet auttanut minua eri asioissa ja vointini on nyt ollut kohtalaisen hyvä kiitos siitäkin! Kiitos kun annoit minulle selvyyden ystävättären kanssa, emme ole enää paljon yhteydessä kun hän pitää minua ihan idioottina ja hänen miehensäkin on alkanut mollaamaan minua vaikka ei edes tunne minua! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Sinun nimessäsi! Aamen!
  Helena - 12 heinä, 2023
 • Kiitos Rakas Jumalani tästä uudesta päivästä, johon ole saanut herätä, on ihanan raikas kesä ilma! Rakas Jumalani auta minua tässä suuressa surussa jonka sain viikko sitten tietää että yksi rakkaimmista ystävistä on nukkunut pois! Siunaa ja varjele hänen sukulaisiaan tässä suuressa surussa!, Kiitos kun taas autat minua tässäkin asiassa! Rakas Jumalani anna minulle voimia kohdata ystävätärtä, toivon ja rukoilen ettei hän taas valehtelisi asioista, että puhuisi totta, olen niin kyllästynyt hänen valheisiin!Rakas Jumalani varjele ja siunaa minun kaikkia rakkaita, lapsiani, lastenlapsia, siskoni perhettä, veljeäni! Rakas Jumalani siunaa ja varjele huomista hääpäivää johon menossa rakkaan ystäväni kanssa, kun hänen pikku serkunsa vihitään huomenna Perniön kirkossa! Kiitos tulevasta sapatista jonka vietän osittain häissä! Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään! Kiitos kun saan viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa sinun ihmeiden teostasi joitaolet tehnyt minulle ihan henkilökohtaisesti ja poikani isälle, paransit hänet haimasyövältä! Sinun nimesssäsi! Aamen!
  Helena - 07 heinä, 2023
 • Kiitos rakas Jumalani tästä ihanasta ja lämpimästä kesäpäivästä, jonka olet suonut meille nautittavaksi! Kiitos tulevasta sapatista! Kiitos jonka saan viettää sinun kanssa kahdestaan! Rakas Jumalani siunaa ja varjele ystävätärtä ja hänen kisuaa, heillä on todella paljon ongelmia, sinä kyllä tiedät mitä tarkoitan!Auta tätä toista ystävärtä kivuissa, ahdistuksessa! Ota häneltä valehtelu pois, hän valehtelee joka asiassa minulle minun ystäville, valehtelee kasteesta että hän ei muka saanut meidän seurakunnan kautta päästä kasteelle, hän kävi muualla kasteella, siitä saakka on vallan valehdellut minulle kaikista asioista, olen ihan lopu hänen kanssaan, en jaksa enää tukea häntä, kun hän ei arvosta yhtään mitä teen hänen eteensä! olen laittamassa välejä poikki kun en vaan jaksa kuunelle hänen valheitaan! Kiitos kun taas sain tuoda murheeni eteesi! Auta minua tuon olkapään kivun kanssa, vain sinä voit auttaa minua! Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään! Rakastan sinua ylikaiken, en olisi mitään ilman sinua, saan aina sinulta turvaa ja tukea joka asiassa!Siunaa ja varjele minun rakasta veljeäni, lapsiani lastenlapsia, siskoni perhettä ja kaikkia ketkä ovat minun sydämessäni sinun lisäksi! Kiitos kun saan viedä sanaasi aina eteenpäin, toivon ja rukoilen että kaikki oppisivat tuntemaan sinut! sinä pystyt pelastamaan kaikki ja antamaan iankaikkisen elämän! Kiitos siitä että saan olla sinun ikioma lapsesi ikuisesti!Sinun nimessäsi! Aamen
  Helena - 30 kesä, 2023
 • Rakas Jumalani, kiitos tästä ihanasta kesäisestä päivästä jonka olet antanut meille nautittavaksi! Rakas Jumalani auta minua tuon lonkkakivun takia, kun en uskalla oikein kävellä sen kanssa kun siihen sattuu niin kovin! Rakas Jumalani auta minun ystävätärtä valehtelussa, hän valehtelee nykyään minulle joka asiassa, kasteesta hän valehtelee ja kävi muualla kasteella, sen jälkeen en ole voinut luottaa häneen lainkaan! Olen saannut hänet monesta valheesta kiinni, mutta hän syylistää aina minua tai jotain muita ihmisiä! Haluaisin olla hänen ystävä, mutta voimavarani ovat lopussa! Vain sinä rakas Jumalani pystyt auttamaan meitä tässäkin asiassa! Siunaa ja varjele veljeäni, lapsiani, lastenlapsia, siskoni perhettä kun heillä on paljon sairauksia! Kiitos kun pelatit ystävättären kasteen kautta! Siunaa ja varjele rakasta naapuriani, ku hänellä on asunto myynnissä ja eikä ole saanut vielä uutta asuntoa tilalle! Siunaa ja varjele toisen naapuria ja hänen ihania laspiaan!Auta veljeäni kaikissa hänen murheissaan! Rakas Jumalani siunaa ja varjele toista rakasta ystävätärtä ja hänen ihanaa ksisuaan heillä on nyt todella paha tilanne kun he eivät ole saaneet rahaa ja ruoka on loppumassa heiltä! Auta heitä tässä hätätilanteessa ja ystävättären sairauksissa myös! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Kiitos kun taas sain tuoda murheeni eteesi! Kiitos kun autat näissä asioissa minua taas! Kiitos kun saan viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa ihmisille kuinka ihana ja rakastettava olet ja mitä ihmetekoja teet, saan kertoa sinun ihmeitä olet tehnyt minulle henkilökohtaisesti ja poikani isälle myös, pelastit hänet haimasyöstä! Sinun nimessäsi! Aamen
  Helena - 20 kesä, 2023
 • Kiitos rakas jumalani, tästä ihanasta päivästä! Rakas Jumalani auta minua näissä kivuissa jotka nyt häiritsevät minua ja eivät anna minun nukkua! Rakas Jumalani auta minua ystävättären kanssa kun hän valehtelee minulle koko ajan ja joka asiasta, syylistää minua joka asiassa! Olen syytön hänen asioisiin, en tiedä mitä teen hänen kanssa! Hän on ollut rakas minulle monta vuotta mutta nyt olen huomannut että hän ei puhu totta missään asiassa! Rakas Jumalani auta häntä myös että pääsee pois valehtelusta, valehtelee myös kaste asiasta ja syylistää muita siinäkin kun itse perutti kasteen ja kävi muualla kastella! Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesesi nyt ja aina! Sinun nimessäsi! Aamen
  Helena - 07 kesä, 2023
 • Rakas Jumalani, kiitos tästä ihanasta sapatista jonka olen taas saanut ja saan viettää rakkaan poikani kanssa ja ex miniän kanssa, ex miniä on minulle kuskina tämän päivän, menenne Turkuun poikani luokse! Rakas Jumalani siunaa ja varjele meidän tämän päivästä matkaa ja anna minulle voimia että jaksan koko päivän olla liikkeellä miniän kanssa ja poikani kanssa myös! Kiitos un olet antanut meille tosi kauniin päivän viettää sapattia! Olen ihan innoissani kun pääsen Turkuun pitkästä aikaa kuluttamaan aurinkoista päivää! Siunaa ja varjele rakasta ystävätärtä ja ota häneltä kaikki muerheet ja kivut pois! Anna rakkautta, voimia ja siunausta hänelle! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Siunaa ja varjele poikiani, lapsenlapsiani, siskoani, hänen poikaansa, ja hänen miestään ja veljeäni myös ja kaikkia tuttujani! Kiitos kun siunaat meidän matkan! Kiitos kun saan viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa ihmisille kuinka ihana ja rakastettava olet ja mitä ihmetekoja teet! Kiitos kun pelastit ystävättären kasteen kautta! Sinun nimessäsi! Aamen!
  Helena - 27 touko, 2023
 • Anna Jeesus syntini anteeksi ja se että en välitä terveydestä, Jeesus auta vielä minua. Nosta täältä minun takaisin hyvään elämään. Auta ystäviäni antamaan anteeksi vielä tämä kerta. Auta Jeesus ja helpota Jo:n kipuja. Anna Jeesus Jo:n kipuun löytyä oikea lääke, kiitos Jeesus aamen.
  Leila - 26 touko, 2023
 • Mieheni on ollut pitkään sellainen, että makaa paljon sängyssä ja lukee. On eläkkeellä ollut vuoden. Kotityöt ei oikein maistu. Ei oikein innostu mistään. Oma-aloitteisuus kateissa. Herra auta! Auta, että mieheni etsisi keskusteluapua tähän masentuneisuuteensa.
  - 10 touko, 2023
 • Ei oo Jeesus mitään tarkoitusta monisairaana. Yksinäisyys vain ja kamala menneisyys muistuttaa. Haluan Jeesus olla omalle perhekunnalle ja Sinulle Jeesus olla hyödyksi ja tarkoitus. Miksi piti sairastua? Jeesus auta minua, kiitos
  Leila - 04 touko, 2023
 • Ei oo Jeesus mitään tarkoitusta monisairaana. Yksinäisyys vain ja kamala menneisyys muistuttaa. Haluan Jeesus olla omalle perhekunnalle ja Sinulle Jeesus olla hyödyksi ja tarkoitus. Miksi piti sairastua? Jeesus auta minua, kiitos
  Leila - 04 touko, 2023
 • Asunnolle ostaja. Ollut pitkään myynnissä, vaikka emme saisi edes omiamme pois. Auta Herra!
  - 02 touko, 2023
 • Pyydän rukousta että Jeesus siunaa hyvillä muusikoilla ulkotiimin ja saamme tehdä hyviä tapahtumia.Jeesus siunaa myös vaimoani että olisi hyvin töitä ja asiakkaita. Kiitos kun muistatte rukouksin.
  - 21 huhti, 2023
 • Sodan kentillä kunnian vain turhaan kuollaan ei heil oo järkee miks miekka taas kerran kohotetaan veli veljeään vastaan, eikö se sais jo levätä ainiaan vain surusta nousee huuto yöhön mailman ei valoo, ei ymmärrystä mis on rakkaus ikuinen kun mailman meri raivoaa tuhoo, sotaa he huutavat, kun viha julma heil kuolemaa toivottaa
  sakari - 18 huhti, 2023
 • on tuo risti verine kummulla golgatan se työnsä kolko jo tehnyt on se tyhjän seisoo paikoillaan yön hämärä tienoo kietoo
  sakari - 18 huhti, 2023
 • aroilla jerikon itkee tuo sotilas venäjän kuolleitaan tovereita itkee katkerasti ei heil oo lohduttajaa ei kukaan tukea voi niin hekin on syntinsä loppuun vieneet jumala heit vastaan on
  sakari - 18 huhti, 2023
 • idästä nuosee pimeys, suuri myrskky pohjan kunigas kokoaa suuren joukon varoitus, puhaltakaa pasuunaan, kertokaa kansalle ei kestä maan valioväki, on vihollinen armoton hävitys, kauhistus, kansa nälkää näkevi
  sakari - 18 huhti, 2023
 • on ruumis herran jo hautaan laskettu niin tuomiomme kärsi hän
  sakari - 18 huhti, 2023
 • suretko sinä jumala mailmaa minä en niin välitä, sille en jaksa sinä näet kaiken, mikään ei salassa pysy kukaan ei niin piilos oo ettet huomaa miksi sinä niin minusta välität mikä on ihmislapsi, kun niin huolen kannat kuka sinun kätesi pidättäis minkä päätät, sen teet
  sakari - 18 huhti, 2023
 • Jeesuksen nimessä tarvitsemme vaimoni kanssa pienen loman yhdessä.Jeesus siunaa ja anna idea missä käydä muutaman päivän retkellä. Siunaa että kaikki sujuu.
  - 29 maalis, 2023
 • Välillä ahdistuskohtaukset vaivaavat. Että Jeesus parantaisi niistä täysin.
  Eero - 23 maalis, 2023
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä, äidin muisti, sydän ja koko elmistönsä paranee täysin kuntoon. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni - 16 maalis, 2023
 • Jeesuksen nimessä pyydän vieraita evankelioivaan ohjelmaan.Jeesus tuo niitä jotka haluu kertoo oman tarinan ja anna taitoa. Jeesus anna näky miten jatkan töitäni.
  - 23 helmi, 2023
 • Jeesuksen armosta, Jeesuksen nimessä, Jeesuksen maahan vuotaneessa veressä, Jeesuksen ylösnousemusvoimassa, Jeesuksen verihaavojen kautta äidin sydän paranee täysin terveeksi ja koko hänen elimistönsä paranee täysin terveeksi. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni - 23 helmi, 2023
 • Kiitos Jeesus, Jeesus, sano vain sana, niin äitini paranee täysin terveeksi. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni - 20 helmi, 2023
 • Jeesus siunaa tämä kevät ja anna hyvä tiimi ja esirukoilijoita että jaksan viedä evankeliumia eri tavoin ulkona ja monin tavoin. Jeesus siunaa vaimoani myös että saa asiat kuntoon ja vieritä kivet sydämeltä. Kiitos
  - 19 helmi, 2023
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä rukoilen koko sydämenstäni, ilmesty isälleni, äidilleni ja minulle. Paranna meidät täysin terveeksi. Anna talous- ja raha-asiamme tulla kuntoon. Anna kaikkien asioittemme tulla kuntoon. Kiitos Jeesus, Aamen
  Jouni - 18 helmi, 2023
 • Kiitos rakas Jumalani tulevasta sapatista! Kiitos rakas Jumalani kun siunaat ja varjelet minua, veljeäni,siskoani, poikiani miniöitä, lastenlapsia ja kaikkia rakkainpia ystävieniä! Rakas Jumalani auta minua tänään että pääsen hyvin jalkahoitajalle ja asiota hoitamaan! Rakas Siunaa ja Varjele kaikkia ihmisiä liukkaudelta! Rakas Jumalani siunaa rakasta ystävätärtä ja hänen lapsiaan! Ota häneltä kaikki kivut ja tuskat pois ja anna voimia että hän kestää miestään ja hänen tekojaan! Kiitos kaikista rakkaista ystävistä joita olen saanut nyt tänä vuonna! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Kiitos kun saan viedä sanaasi eteen päin ja toivon ja rukoilen että ihmiset oppisivat tuntemaan sinut ja tulisvat sinun ikiomiksi lapseksesi! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 13 tammi, 2023
 • Rakas Jumalani kiitos tästä ihanasta sapatin päivästä jonka olen saanut viettää kanssasi kahdestaan! Rakas Jumalani siunanaa ja varjele rakasta ystäväniä eri murheissa, vain sinä voit hoitaa asiat kuntoonhänen kohdallaan! Rakas Jumalani poista hänen elämästä kaikki negatiivinen pois ja anna tilalle sinun suurta rakkautta ja armoa, kiitos kun saamme viettää hänen kastetetta tänä keväänä! Kiitos kun otat hänet sinun omaan suojaan! Rakas Jumalani ota minulta kaikki kivut pois joiden kanssa joudun taistelemaan! Kiitos kun taas sain tuoda kaikki murheeni sinun eteesi hoidettavaksi! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesesi nyt ja aina! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 07 tammi, 2023
 • Herra auta! Alavatsan vasen puoli kipu. Suolen umpipussi. Paranna, poista tulehdus ja kipu! Siunaa matkamme, älä anna tämän pilata. Siunaa teinipojan terveys, ahdistukset. Ja tytär! Siunaa hänen elämää, tuo ystäviä molemmille! Siunaa miestäni. Tuo rakkautta ja että olemme taas se hyvä pari.
  - 01 tammi, 2023
 • Jeesus auta! Suoliston umpipussi kipuilee. Auta Herra, ota pois tulehdus! Auta myös teinin ahdistuksessa. Ja miehen sairaalakäynti ja tutkimukset. Paljon stressiä ja vaivaa. Herra auta. Siunaa tuleva matka, anna meidän olka terveitä!
  Anne - 17 joulu, 2022
 • Jeesuksen kaikkivoivassa nimessä pyydän että Jeesus murtaa kiroukset elämästämme ja pimeys poistuu avioliitosta.Jeesus anna siunausten aika tulla ja saamme kokea Herran hyvyyttä niin työssä kuin vapaalla.Jeesus auta että olisin tarkka mitä teen evankeliumin saralla.
  - 11 marras, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos tästä ihanasta päivästä jonka olen saanut viettää ihan yksin ja rauhassa, tehden omia pikku puuhia ja saanut nauttia lukemisesta jota rakastan! Rakas Jumalani siunaa ja varjele rakasta ystävääni ja auta häntä eri asioissa! Kiitos kun hän haluaa päästä kasteelle! On aivan ihanaa todistaa että kuinka paljon teet ihmetekoja ja kiitos kun saan olla mukana sinun ihmeteoissasi! Kiitoos kaikesta mintä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään ja kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi!Aamen
  Helena - 10 marras, 2022
 • Kiitos rakas Jumalani tästä yöstä jonka olet suonut minulle! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään lisää ihmetöitäsi! Rakas Jumalani siunaa ja varjelee rakasta ystäväni, kun hänellä on paljon murheita ja auta häntä selvittämään pankin kanssa asiat kuntoon ja ota häneltä kaikki kivut, säryt ja tuska pois rinnasta! Siunaa ja varjele rakasta veljeäni hänen kaikissa murheissaan ja sairauksissaan, sinä tiedät hyvin mitä hänellä on kaikkia, aivan sinä voit auttaa häntä, hän tuntee sinut joten puhuttele häntä niin paljon että hän tekisi oman ratkaisunsa sinua kohtaan että ottaa sinut hänen sydämeen asumaan ja saa pelastuksen sinulta! Sinub nimessäsi Aamem!
  Helena - 19 loka, 2022
 • Pyydän rukousta että Jeesus kohtaisi mua ja vaimoani väkevästi ja saisimme kokea Herran uudistavaa voimaa sekä Jeesus antaa esirukoilijoita kun teemme ulkona työtä uskosta osattomien parissa soittaen ja puhuen. Jeesus auta ja siunaa myös vaimoni hoitotyöt. Kiitos
  - 17 loka, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos tästä päivästä ja kiitos eilisestä mission ahvilasta jossa sain olla mukana! Toivon että jatkuisi edelleen tämä kahvila toiminta! Kiitos kun olet taas auttanut minua eri asioissa! Anna minulle voimia että jaksan mennä sapattina kirkkoon! Rakas Jumalani siunaa ja varjele rakasta ystävääni ja auta häntä selvittämään hänen suuret ongelmansa ja että pankki kertoisi miksi hänet irti sanotaan pankista? Auta häntä että jaksaisi olla miehelleen rauhallinen ja kärsivällinen! Siunaa ja varjele veljeäni ja auta häntä hänen sairauksissaan vain sinä voit auttaa meitä kaikkia! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja teet vieläkin! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi! Auta ystävääni kun hän menee tänään pankkiin selvittämään asioita ole hänen seurassa ja lohduta häntä! Kiitos kun saan viedä sinun sanaasi aina eteenpäin! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 13 loka, 2022
 • Rakas taivaan Isä, kiitos tulevasta sapatista ja Se Löytyi Mission tapahtumista! Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään! Siunaa ja varjele rakasta ystävääni kun hänellä on paljon murheita jotka sinä jo tiedät niin auta häntä selviämään näistä asioista! Kiitos kun otat hänen asiat hoitoon! Siunaa ja varjele Mission kahvila hetket joita nyt joka puolella! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi! Siunaa ja varjele veljeäni hänen sairauksissaan ja kaikessa muissakin asioisa! Aamen
  Helena - 30 syys, 2022
 • Pyydän. Rukousta että saisin velat maksettua ennen kuolemaani ettevät velkani jää poikani maksetavaksi anna Herra terveyttä ja elon päiviä vaikka nyky aikanen elämä peloittaa että selviänkö taivaan kotiin ja voitanko sinne toisiakin niinkuin poikani ja veljeni
  Raili - 12 syys, 2022
 • Rukoilisitte minulle parannusta parkinsonin taudista. Kiitos!
  Timo - 04 syys, 2022
 • Itselleni mahdollisuutta vegaanisuuteen terveyssyistä, vaikka yhteisössä. yksin ei onnistu millään ruokavalion noudattaminen. sietämättömät kivut liharuoilla.
  - 31 elo, 2022
 • Niiden ihmisten puolesta, jotka päihdeongelmaisille tarkoitetulla leirillä antoivat elämänsä Jeesukselle. Että säilyisivät uskossa, vapautuisivat kaikesta väärästä, alkaisivat lukea raamattua, rukoilla ja löytyisi seurakuntayhteys. Niidenkin puolesta, jotka siellä olivat eivätkä vielä tulleet uskoon, että tulisivat myöhemmin.
  Eero - 26 elo, 2022
 • Kolme asiaa...Jeesus uudista vaimoni uskonelämä...johdatus työssä ...sekä anna voitelu tehdä hyviä ohjelmia jossa Jeesus ja armo esillä.Amen
  - 25 elo, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos tästä ihanasta päivästä jonka olet suonnut meille! Kiitos rakas Jumalani että saan tänään taas viettää päiväni rakkaan ystäväni seurassa! Rakas Jumalani siunaa meidän yhteinen ruokailu ja seurustelu tuokiomme! Rakas Jumalni siunaa rakasta ystävärtä ja varjele häntä kaikilta huijareilta joita on nyt hänen seurassa ja ovat kaltaneet hänen pankkitilit ja pankki ei suostu tekemään mitään, aivan sin voit auttaa häntä tässäkin asiassa ja olen kiitollinen saan hänelle puhua sinusta ja hän on oppinut luottamaan sinuun mutta ei ole vielä tehnyt ratkaisua, rukoilen ja anon että hän tekisi ratkaisun ja saisi ikuisen pelastuksen sinulta rakas Jumalani vain sinä pysyt vaikuttamaan siihenkin että tekee ratkaisun ja ottaa kokonaan sinut asumaan hänen sydämeensä! Kiitos kun saan aina viedä sanaasi eteenpäin ja toivon ja rukoilen että ihmiset oppisivat tuntemaan sinut ja rakastamaan sinua niin kuin sinä rakastat meitä kaikkia pyyttetömästi ja annnat meille rauhan ja rakkauden sydämeen ja saamme aina iloita sinusta! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Kiitos kun saan olla ikuisesti sinun ikioma lapsesi! Vien sanaasi kuuliaisena eteenpäin! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 25 elo, 2022
 • Niiden ihmisten puolesta, jotka päihdeongelmaisille tarkoitetulla leirillä antoivat elämänsä Jeesukselle. Että säilyisivät uskossa, alkaisivat lukea raamattua, rukoilla ja löytyisi seurakuntayhteys. Niidenkin puolesta, jotka siellä olivat eivätkä vielä tulleet uskoon, että tulisivat myöhemmin.
  Eero - 21 elo, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos tästä ihanasta sapatista jonka saa viettää kanssasi kahdestaan! Kiitos ihanasta ilmasta ja luonnosta ja on kaunis tänäänkin! Kiitos kaikesta mitä olet auttanut minua tällä viikolla! Kiitos tulevasta viikosta! Rakas Jumalani auta rakasta ystävääni hänen murheissaan joita on kertynyt ja hoida hänen pankki asiat kuntoon että hän saisi jo rauhan itselleen tässä pankki asiassa ja neuvo häntä mitä pitää tehdä kun pankki irtisanoo tilit, aivan sinä voit auttaa häntä tässäkin asiassa! Kiitos jo etukäteen kun hoidat asiat kuntoon! On ihanaa kertoa ihmisille kuinka rakastava ja huolehtivainen olet! Kiitos sinun armostasi! Aamen
  Helena - 06 elo, 2022
 • Rukoilkaa poikani puolesta sairastaa skitsofreniaa on ollut osastohoidossa jonkin aikaa Jumala pelastaa ja parantaa lapsen Jeesuksen nimessä ja kaikki pimeydellä valta väistyisi
  Anita - 01 elo, 2022
 • Kiitos rakas Jumalani tästä uudesta päivästä johon sain herätä! Kiitos kun olet taas antanut kauniin aamun aurinko paistaa ja linnut laulaa ihanasti, on taivaallista herätä ihanaan lintujen lauluun!Rakas Jumalani auta rakasta ystävääni hänen pankki asioissa että saisi asian jo kuntoon, kun tätä on jatkunut todella monta kuukautta, kolme ihmistä on kavaltaneet hänen tililtään rahaa ja myös hänen poikansa tililtä ja pankki ei voi tehdä mitään kun ne ulkomaanlaisia, vain sinä pystyt auttamaan tässäkin asiassa! Rakas Jumalani ota rakkaalta ystävättäreltä kivut ja säryt pois! Rakas Jumalani auta häntä saamaan kaikki asiansa kuntoon ja puhuttele häntä niin että tekisi jo ratkaisunsa ja että ottaisi sinut kokonaan sydämeensä ja saisi ikuisen pelastuksen sinulta! Olen kertonut sinusta paljon hänelle ja hän uskoo sinuun mutta tärkein puuttuu hän ei ole vielä uudesti syntynyt, auta häntä tajuamaan se että vain sinä pystyt pelastamaan hänet kokonaan! Kiitos kun aina autat minua selviytymään asioista ja kaikesta ja nyt kun minulla ei ole avustajaa kuin vain sinä! Kiitos ja ylistys kuuluvat vain sinulle en olisi mitään ilman sinua! Kiitos kun pelastit minut varmalta kuolemalta kolme vuotta sitten, olen saanut kertoa kaikille sinun ihmeteostasi! Kiitos kun saan viedä sinun sanaasi eteenpäin ja kertoa sinun rakkaudestasi ja armostasi ihmisille ketkä eivät vielä tunne sinua! Kiitos kaikesta! Sinun nimessäsi! Aamen
  Helena - 01 elo, 2022
 • Jeesus anna huippuloma ja siunaa todella että kaikki sujuu. Anna aikaa myös rukoukseen ja sanaan ja avioliitossa olisi rauha ja rakkaus kuten alkuaikoina. Elvytä kosketa ja paranna. Amen
  - 29 heinä, 2022
 • Jeesuksen nimessä pyydän vaimoni työasiohin etenemistä ja talous kuntoon. Herra auta että saan evankeliumin työt käyntiin ja näyn syksyn hommista. Jeesus siunaa ja ota pois murheet ja taakat ja varjele pahalta.
  - 23 heinä, 2022
 • Moninivelrikko, ja kolme muuta vakavaa sairautta. Autoton, yksinasuva keskikäinen nainen, yksinäisyys kalvaa. Minulla ei ole lähiomaisia paikkakunnalla, vanhempi sisko katkaisi välit. Vaivaavat ajatukset, jotka ovat negatiivisia. Rukouspyyntö kokonaistilanteen vuoksi ja jotta saisin hengellisyyden ja uskon Kristukseen voimavaraksi.
  Mira - 23 heinä, 2022
 • Jeesus anna hyviä vieraita ohjelmaan ja siunaa tulevat hommat et menis hyvin.Kiitos Jeesus
  - 13 heinä, 2022
 • Jeesus siunaa ja anna vaimoni yritykselle hyviä asiakkaita ja avaa oikeat ovet työssä.Jeesus auta kaikessa yritystoiminassa ja viisautta kaikkeen.Kiitos Jeesus
  - 07 heinä, 2022
 • Rakas Taivaallinen isäni!Auta minua näissä kovissa säryissä, Ota ne pois minulta, että saisin olla rauhassa ja anna tilalle rakkautta, huolen pitoa, vain sinä voit auttaa minua näissä kivuissa! Rakas Jumalani amrahda rakasta ystävätärtä ja ota huoli hänestä kokonaan! Hän ei pysty elämään ilman sinua mutta ei osaa tehdä päätöksiä, auta ja puhuttele häntä oikein kunnolla että tajuaa kunnolla että ketä olet ja saa sinun kautta armahduksen ja pelastuksen! Hän saisi kaikki ovat hänelle tarjolla kun vaan tajuaisi että vielä ei ole liian myöhäistä ottaa vastaan sinun rakkautesi! Kiitos kun taas sain tuoda eteesi murheeni ja kiitos kun hoidat ne aina kuntoon asti! On ihanaa olla lapsesi nyt ja ikuisesti! Kiitos kun jaksoit odottaa niin kauan minua ennenkin! Nyt olen ikionnellinen kun tein rakkaan päätöksen ottaa sinut, omaan sydämeeni asumaan! Tätä päätöstä en kadu koskaan! Sinun nimessäsi. Aamen!
  Helena - 06 heinä, 2022
 • Kiitos rakas Jumalani kun olet antanut ihanat hellepäivät meille nautittavaski! Rakas Jumalani sinunaa ja varjelee rakasta ystävääni, sinä tiedät mistä puhun ja olen puhunut kanssasi monta kertaa! Rakas Jumalani siunaa ja varjele yhtä uskonveljeäni että saataisiin tietää mikä häntä vaivaa jatkuvasti,että lääkärit löytäisivät diagoosin mistä tämä sairautensa on alkanut, siunaa ja varjele yös hänen vaimoaan, että jaksaisi ola tukena miehelleen näinä vaikeina aikoinaan! Rakas Jumalani ota ystävältä kaikki kivut ja säryt ja tuska pois rinnasta/ahdistus myös ja nyt hänellä on korona lisäksi vaivana! Rakas Jumalani ota minulta pois lonkka, polvi ja selkäkivut pois! Kiitos kun taas tuoda sinun eteesi kaikki murheeni ja sinä hoidat hyvin asiat kuntoon! Kiitos kunsaan olla sinun lapsesi nyt ja ikuisesti! Kiitos kun saan ihmisille kertoa sinusta ja iheteoistasi! Kiitos kun et koskaan hylkää minua vaan olet aina ikuisena turvana! Toivonettä rakas ystäväni ottasi sinut kokonaan sydämeensä ja tekisi tämän ihanan ratkaisunsa niin kun minäkin tein aikoinaan! Olen todella kiitollinen että tajusin että en ole ilman sinua mitään! Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään! Sinua ikuisesti rakastaen!Auta myös veljeäni näissä helteissä! pyydän että puhuttelisit rakasta nuorepaa poikaani, että hän saisi elämämsä kuntoon ja saisi edes asunnon, vain sinä voit auttaa häntä hänen murheissaan! Toivon että nuorempi poikani löytäisi sinut ja sinun suuren rakkautesi, armon, anteeksi annon ja pelastuksen!Sinun nimessäsi! Hyvää kesää kaikille tasapuolisesti! Aamen
  Helena - 29 kesä, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos tästä päivästä jonka olet meille antanut ja on ollut todella kaunis päivä ja nyt on kaunis ilta! Rakas Jumalani siunaa ja varjele rakasta ystävääni ja hänen tytärtään myös! Kiitos kun annoit tälle tytölle kesätyöpaikan! Rakas Jumalani ota häneltä kaikki negatiiviset asiat pois ja myös negatiiviset ihmiset kun vainoavat häntä! Ota myös pois kaikki kivut ja säryt häneltä! Rakas Jumalani puhettele häntä että hän tekesi ratkaisun ja ottaisi sinut kokonaan sydämensä, kun hän tuntee sinut ja että hän pelastuisi ja tytär myös, hän poikansa on jo tehnyt ratkaisunsa ja on ottanut sinut jo kokonaa sydämeensä, kiitos siitä sinulle! Rakas Jumalani kiitos kun annat minulle uusia voimia selvitä päivän askareista! Kiitos kun saan aina tuoda murheeni sinun eteesi ja kiitos kun hoidat asiat aina kuntoon!Rakas Jumalani kiitos että saan viedä sinun ilo sanomaasi eteenpäin ja kertoa sinun ihmetekosi ihmisille! Toivon että kaikki ihmiset oppisivat tuntemaan sinut kokonaan! Sinun nimessäsi! Aamen!
  Helena - 06 kesä, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään!Rakas Jumalani kiitos kun olet jaksanut minua odottaa, minulla meni pitkä aika ennen kuin tajusin että sinä kutsut minua! Kiitän että saan olla sinun ikioma lapsesi ikuisesti! Rakas Jumalani Ota ystävältä kivut, säryt, tuska/ ahdistuis pois hänen sydämestään ja kaikki negatiiviset ihmiset ja ajatukset,että hän saisi asiansa kuntoon noilta huijareilta jotka ovat kavaltaneet hänen pankkitilinsä ja myös hänen poikansa tili tyhjennettin, auta häntä tässä asiassa, pankki ei pysty tekemään mitään, sinä voit ainostaan auttaa häntä tässä asiassakin! Kiitos kun sain taas tuoda murheeni eteesi ja kiitos kun hoidat asiat kuntoon! Rakas Jumalani puhuttele ystävääni niin paljon että hän tekisi ratkaisunsa ennen kuin on liian myöhäistä tehdä ja että saisi täydellisen pelastuksensa! Kiitos kun olen saanut kertoa ihmisille kuinka rakastava olet ja armahtavainen! Pelastit minut varmalta kuolemalta 3vuotta sitten ja vahvistit uskoani ja olen voinut kertoa ihmisille sinun ihmeteostasi! Aamen
  Helena - 01 kesä, 2022
 • Kiitos Jeesus, Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani ja koko elimistöni paranee täysin terveeksi ja talouteni tulee kuntoon. Kiitos Jeesus
  Jouni - 21 touko, 2022
 • Jeesus auta ja siunaa avioliittomme. Herra vaikuta että vaimoni ei ole koko aikaa puhelin kädessä somessa tai joku soita pitkiä puheluita. Jeesus pura tämä epänormaali asia. Jesus siunaa että saamme rukoilla ja olla rauhassa vaikka mökillä yhdessä kuten avioliittoon kuuluukin.Kiitos Jeesus
  - 18 touko, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos tästäkin päivästä ja ihanasta avustajasta, hän on todella ihana ihminen! Rakas Jumalani siunaa ja varjele rakasta ystävärtä ja hänen tytärtään myös, auta heitä! Ystävärtä suuressa pulassa, kun hänen pankkitili on kaapattu ja ett hän saisi rahansa takaisin vain sinä voit auttaa tässäkin asiassa! Ota häneltä kivut, säryt ja tuska/ahdistus pois sydämestä ja anna tilalle sinun suurta rakkauttasi, armoa ja anteeksi antoa! Pyydä ja rukoilen että auttaisit häntä!Rakas Jumalani lohduta rakasta miniääni hänen isänsä pois menon johdosta, anna voimia siunausta heille viikonlopulla että jaksavat käydä hautajaiset läpi! Rakas Jumalani auta rakasta veljeäni kun hän on kovassa vatsataudissa!Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi nyt ja ikuisesti! Kiitos kun saan viedä sanaasi eteen päin ihmisille jotka eivät vielä tunne sinua ja ihmetekojasi! Toivon ja pyydän että jokainen oppisi tuntemaan sinut vielä kun on mahdollista! Aamen
  Helena - 17 touko, 2022
 • Pyydän esirukousta, että naapurini mökillä ei levennä omaa tonttiaan minun puolelleni. Oikeudenmukaisuutta. Tytölle aviomiestä. Lisäksi pyydän rukousta Suomen ja Israelin puolesta. Kiitos p.s ja kiitos Herralle, että parannuin syövästä
  - 13 touko, 2022
 • Rakas Jumalani kkitos tästä ihanasta sapatista jonka olen saanut viettää kanssasi kahdestaan, kiitos kun olet antanut minulle uusia ystäviä! Rakas jumalani auta minun rakasta ystävätärtä, hänellä on suuret murheet, kun hänen pankkitilit on kaapattu ja rahat kaikki viety, nämä huijarit ovat ulkomaalaisia ja suomen poliisi ei voi tehdä mitään, vain sinä voit auttaa häntä, ota häneltä kaikki negatiiviset asiat pois hänen sydämeltään ja auta häntä selviämään tästäkin murheesta! Rakas Jumalani ota häneltä myös kivut ja säryt pois ja anna tilalle sinun suurta rakkauttasi ja armoasi! Puhuttele häntä että tekisi ratkaisun ja ottaisi sinut kokonaan sydämeensä, niin kuin minäkin olen tehnyt ja ottanut sinut omaan sydämeeni! Kiitos tästä uudesta 3vuodesta jonka olen saanut elää ja nauttia sinun rakkauttasi ja armoa! Kiitos kun pelastit minut 3vuotta sitten varmalta kuolemalta, sinä neuvoit lääkäreitä että selvisin koomasta! en tiedä miten ja kuinka paljon kiitäisin sinua että annoit minulle uuden mahdollisen elämän! Kiitos kun annat aina minulle uusia voimia selvitä päivän askareista joka päivä! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi nyt ja ikuisesti! Kiitos kun saan viedä sinun sanaasi aina eteen päin ja kertoa ihmisille sinun ihmeteostasi joita teet! Kiitos kun annoit poikani isän toipua haimasyövästä ja saan kertoa siitäkin ihmisille! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja teet vieläkin! Kaikille oikein hyvää Äitienpäivää! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 07 touko, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos tästä päivästä, kiitos kun pääsen nykyään jo yksin liikkeelle etten tarvii avustajaa auttamaan minua saan jo itse itseni puettu, kiitos kun annat minulle aina uusia voimia että edistyn hyvin sinun avullasi! Rakas Jumalani siunaa ja varjele rakasta ystävärtä ja ota häneltä pois kivut, säryt ja tuska ja ahsistus pois sydämestä ja poista hänen elämästään kaikki negatiiviset ihmiset ja ajatukset! Puhuttele häntä että saisi jo tehtyä ratkaisun ja antaisi elämänsä sinulle kokonaan, hän rakastaa sinua mutta hän ei uskalla miehensä kuullessa puhua sinusta! Rakas Jumalani sinä tiedät että teen töitä hänen eteensä että olisi valmis ottamaan sinut sydämeensä kokonaan! Rakas Jumalani kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja teet, on ihanaa olla sinun ikioma lapsesi ja kiitos että saan kertoa sinusta jokaiselle kuinka ihana, rakastetteva, armollinen ja ihmeidentekijä olet! Siunaa ja varjele kaikkia Ukrainalaisia ja anna sodan loppua kokonaan koko maailmasta vain sinä pystyt tekemään sen! Siunaa ja varjele kaikkia päättäjiä että osaavat tehdä oikeita päätöksiä! Siunaa ja varjele kaikkia minun omaisia, ystäviä ja kaikkia ketkä ovat minun sydämessäni! Aamen
  Helena - 07 huhti, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos kaikesta mitä olet tehnyt ihmetekoja, nyt sain taas uuden vahvan todistuksen sinulta että ihmeiden aika ei ole ohi, kiitos kun vastasit meidän rukoukseen ja paransit ex mieheni haimasyövästä, nyt saatiin todella vahva todistus että teet ihmetekoja aina,olemme todella kiitollisia sinulle rakas Jumalani, olen aina teinnyt että teet ihme tekoja ja nyt saimme taas kokea se henkilökohtaisesti! On ihanaa viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa ihmisille ihmeteostasi! Rakas Jumalani sinuaa ja varjele rakasta ystävääni, kun hänellä on murheita ja sinä tiedät mitä hänellä on taakkana! Kiitos kun aina saan tuoda murheeni sinun eteesi ja sinä hoidat asiat kuntoon! Kiitos kun saan olla ikuisesti sinun ikioma lapsesi! Siunaa ja varjele kaikkia ihmisiä tänä vaikeina aikoina ja sodan uhalta! Rakas Jumalani auta ihmisiä Ukrainassa kun ovat menettäneet kaiken sodan takia ja siunaa ja varjele heitä ja anna sodan loppua, vain sinä pystyt lopettamaan sodatkin! Kiitos kun san viedä sanaasi eteenpäin! Aamen
  Helena - 05 huhti, 2022
 • Jeesus anna tuli ja voitelu rukoilla ja siunaa yhteiset rukousillat. Ota myös jatkuva väsymys ja taakoitus pois että on ilo tehdä Herra sinun työtäsi, siunaa koko kevät että nyt ois hyvä aika tehdä asioita. Kiitos armostasi.
  - 25 maalis, 2022
 • Jeesus anna näky mitä tehdä tällä kaudella ja mihin keskittyä.Herra anna esirukoilijoita että jaksan eikä työ ole vain laahustusta.Kiitos Jeesus
  - 17 maalis, 2022
 • Pyydän rukousta nuoren israelilaisen lahjakkaan ja herkän naisen puolesta, joka on yrittänyt itsemurhaa ja on nyt hoidossa. Rukoillaan että suostuu jäämään hoitoon, ja että myös Jumala kirkastaa suunnitelmansa ja antaatoivon, sekä eheyttää murtuneen mielen. Ja avaa naisen silmät näkemään sielunvihollisen tarjoamat valheet! Kiitos.
  Heidi J - 11 maalis, 2022
 • Jeesus, paranna vaimoni koronasta ja varjele etten saa koronaa.Jeesus ilmesty tässä asiassa.Amen
  - 06 maalis, 2022
 • Rukoillaan ukrainalaisten ihmisten puolesta, jotka ovat joutuneet sotaan ja rukoillaan myös, että totuus Ukrainan tilanteesta tulisi kaiken kansan tietoon.
  Markus - 26 helmi, 2022
 • Jeesus puhdista mun ja vaimoni silmät ja aistit Pyhällä verelläsi ja murra kiroukset elämästämme että saamme olla vapaita. Jeesus pura siteet ja ikeet päältämme ja anna iloa ja rauhaa elämäämme. Kiitos Jeesus että siunaat niin että taivas on auki ja saamme koea ihan uutta hyvyyttä.Amen
  - 26 helmi, 2022
 • Vantaalla yritetään väkisin tehdä miljardin ratikkaa ja kaupunki hukkuu velkoihin tämän vuoksi.Jeesus estä tämä ja anna halvempi joukkoliikenne vaikka sähköbussilla. Kiitos Jeesus että tulee ylitsepääsemätön kivi eteen.
  - 16 helmi, 2022
 • Kiitos Jeesus Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani, koko elmistöni ja koko terveyteni, paranee täysin terveeksi. Kiitos Jeesus T. Jone
  - 08 helmi, 2022
 • Pyydän Jeesuksen apua; että vaimoni saisi olla terve ja Jeesus avaisi juuri oikean oven työasioissa ja talous tulisi kuntoon. Jeesus siunaa avioliittomme että siinä olisi iloa ja rauhaa. Jeesus siunaa tiistain rukous-illat väkevästi ja tuo ihmisiä mukan rukoilemaan. Kiitos
  - 27 tammi, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos tästä ihasta Sapatista jonka olet meille suonut! Kiitos kun saan viettää kanssasi sapattia kahdestaan!Ota minulta kivut ja tuska pois, että jaksan viedä sanaasi eteenpäin, toivon ja rukoilen että kaikki oppisivat tuntemaan sinut! Aamen
  Helena - 21 tammi, 2022
 • Rakas Jumalani kiitos kaikesta jota olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Kiitos rakas Jumalani kun olet auttanut poikaani selviämään täällä siviilissä! Kiitos kun lapset saivat isän kotiin! Kiitos kun poikani on löytänyt uuden nais ystävän ja heillä menee tosi hienosti! Rakas Jumalani auta minun rakasta ystävärtä, ota kivut ja säryt pois kokonaan ja ota tuska pois hänen sydämestään pois kokonaan ja anna hänelle tilalle rakkautta, rauhaa, lämpöä hänen sydämeen! Rakas Jumalani ota kaikki paha hänestä pois ja puhuttele häntä kovemin että hän kuulee sinun kolkuttavan oveaan ja toivottavasti hän avaa oven sinulle ajoissa ennen kuin on liian myöhäistä! nyt kannattaa avata ovi sinulle kun kolkutat, toivon ja rukoilen ja anon että vastaisi sinulle kyllä, sillä hän tietää sinusta paljon ja olen tehnyt paljon että hän ymmärtäisi ottaa sinut vastaan, sillä sinä olet ainoa pelastus hänellekin ja saisi rauhan itseleen! Kiitos kun saan viedä sanaasi eteenpäin ja siemen on kylvetty ja toivottavasti tulee hyvä sato! Sinun nimessäsi! Aamen!
  - 19 tammi, 2022
 • Kiitos Jeesus Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani, koko elimistöni ja koko terveyteni paranee täysin terveeksi. Kiitos Jeesus
  Jouni - 16 tammi, 2022
 • Pyydän Jeesuksen nimessä että avioliittomme paranee edelleen ja saamme elää rauhassa niin ettei joku jatkuvasti soittele tai häiritse elämäämme. Pyydän että Jeesus antaa rakakutta välillemme ja siunaa tulevan miniloman yhdessä ja saamme turvallisen matkan. Herra anna myös töitä vaimolleni.Kiitos
  - 23 joulu, 2021
 • Tervehdys rakas Jumalani! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Olen niin onnnellinen kun saan olla sinun ikioma lapsesi! Kiitos tulevasta joulusta ja sinun syntymäpäivästäsi! Auta rakas Jumalani rakasta ystävääni kun hänellä onkovia kipuja ja särkyjä ja ahdistusta sydämessä, ota hältä kaikki kivut ja tuska pois! Anna hänelle samaa rakkautta, armoa, mitä annat meille kaikille! Opeta häntä rakastamaan sinua ja luottamaan sinuun! Kiitos rakkaudestasi! Aamen
  Helena - 21 joulu, 2021
 • Jeesus anna läpimurto vaimoni työasiassa, avaa oikeat ovet ja siunaa hyvillä töillä. Jeesus anna myös terveyttä että jaksaa tehdä vaativaa hoitotyötä.Amen
  - 14 joulu, 2021
 • Pyydän rukousta ystävän puolesta ja kissani puolesta että laihtuisi auta talous asioissa
  Raili - 11 joulu, 2021
 • Rakas Jumalani kiitos ihanasta sapatista, jonka olet meille antanut, on ihnaa viettä taas sapatti sinun kanssasi kahdestaan ja kiitos tulevasta syntymäpäivästäsi ja joulusta! Kiitos rakas Jumalani kun vastaat aina minun rukouksiini ja annat minun tuntea kuinka rakastava ja ihmeellinen olet ja armahtavainen ja olet ainoa pelastus jonka olemme saanneet! Toivon että kaikki oppisivat tunteemaan sinun rakkautesi ja ihmetekosi, kiitos kun saan aina tuoda eteesi kaikki murheeni ja sinä hoidat aina kaiken kuntoon! Rakas Jumalani auta ystävätärtä ja hänen tytärtään heidän ongelmissaan sinä tiedät mitä tarkoitan ja toivon että hekin ottaisivat sydämeessään ja saisivat sinun rakkautesi kokea jonka minä jo tiedän! Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään! Hyvää sapattia kaikkille jotka lukevat tämän! Sinun nimessäsi Aamen
  Helena - 10 joulu, 2021
 • Jeesus siunaa talous ja raha-asiat että san evankeliumin työstäpalkan kuten Raamattu opettaa. Jeesus siunaa että saan olla ahkera jolla on näky tehdä palavasti Herran työtä. Jeesus siunaa avioliittoni ja vaimoni niin että rakkaus ja ilo lisääntyy sekä Herra siunaisi hyvällä talvella. Kiitos Jeesus
  - 05 joulu, 2021
 • Herra poista munasarjakystani. Poista kivut. Auta minua!
  Anne - 23 marras, 2021
 • Isä olen niin ahdistunut ja voimaton, sielun vihollinen kiusaa kun yritän jaksaa, voita sinä paha minusta pous. Pyydän rukouksia velkakierteeni vuoksi, isä olen niin loppu ja pelko syö minua syö sisältä Sinulla on kaikki valta, katso puoleeni armahtaen auta anna rakkautesi auta että asiat järjestyisivät, että pääsen tasapainoon. Herra anna rauha tässä asiassa, olen uupunut ja rikki. Näen ettei ole ulospääsyä ole ja uskoni on välillä kovin heikko isä auta, sinuun minä turvaan kuule minua. Rahani eivät riitä, se hallitsee kaikkea, vihaan itseäni ja rukoilen sinulta apua. Jeesuksen rauhaa, johdatusta. Terveyteni on kovilla ja mielenrauhaa ei ole, en koe tai tunne mitään. Ajattelen että kaikki on pilalla.En jaksa enää, olen menettömässä toimintakyvyn, muistamisen ja keskittymiskykyä ei enää ole, on vain suuri sisäinen yksinäisyys pelko ja valtava ahdistus, värit ovat kadonneet. Ei enää toivoa pelkään vain. Kuule herrani, anna minulle anterksi auta, anna rukousvastaus ja toivo sydämmeeni. Itken ja pyydän että kannat minua nyt vaikka en sitä milloinkaan ansatse, Itken ja odotan että saisin kokea tuon. Tiedän sisällä että pidät minusta huolen mutta kaiken ahdistuksen keskellä riudun ja sekoan, menetän otteen isä auta lastasi auta minua nyt. Pyydän rukousta poikani, mieheni ja kotimme puolesta. Että pojan koulu ja asunto asiat järjestyvät, vihaan itseäni kun olen dotkenut asiani enkä tiedä voinko olla avuksi. Siunaa perheemme minusta huolimatta, anna rakkautta että avioliitto kestää, antaa anteeksi ja uskoo. Että pelastumme kerran mutta saamme asiat kuntoon vielä täällä maanpäällä. Kuule isä huutoni, rakastan sinua herrani ja olen näin kelvoton edessäsi. Anna anteeksi. Auta minua perheeni tähden aamen.
  Päivi - 21 marras, 2021
 • Rakas Jumalani, kiitos kun saan olla lapsesi ikuisesti ja aina! Kiitos rakas Jumalani, kaikesta mitä teet vuokseni ja tulet tekemään! Rakas Jumalani siunaa ja varjele ystävääni joka asiassa jotka vaivaat häntä! Rakas Jumalani ota hänet omaksi lapseksesi! Anna hänelle rauha, hiljaisuus ja omaa aikaa sydämeen, näytä kuinka rakastava, armollinen,olet ja näytä hänelle ihmetekosi! Kiitos ihanasta sapatista jonka saamme viettää sinun hyvässä seurassa ja rakastavassa seurassasi! Kiitos rakas Jumalani kun taas sain tuoda murheeni eteesi ja kiitos kun hoidat kaikki minun asiat kuntoon ja myös ystäväni asiat kuntoon! Kiitos ja Aamen!
  Helena - 13 marras, 2021
 • Jeesus auta ja poista munasarjakysta. Kivut ja vihlonnat. Vie pelko pois! Jeesus pyydän, auta!!!
  Anne - 08 marras, 2021
 • Hei tarvitsisimme pikaisesti uuden asunnon mieheni kanssa, nykyinen asuinympäristö on todella haastava. Voitteko rukoilla että saisimme pian uuden kodin turvalliselta alueelta? Kiitos!
  Saara - 30 loka, 2021
 • Pyydän rukousta Laurin puolesta että Jeesus parantaa kivuista ja siunaa terveydellä. Auta kävelemään ja Herra siunaa että saadaan oikea diaknoosi ja hyvä hoito. Kiitos.
  - 23 loka, 2021
 • Jeesus puhdista maineeni ja anna kaiken paljastua missä mua kohtaan on toimittu väärin. Sido kaikki pahuus elämästäni ja anna rakkautta ihmissuhteisiini.
  Maria - 19 loka, 2021
 • Pyydän avioliittoon tosi siunattua aikaa ja saamme myös sovittua kaikki asiat. Jeesus siunaa pieni yhteinen matka ja auta että virvoitus tulisi hengellisesti. Pyydän myös työhömme näkyä ja ettei lähtisi tekemään omin päin vääriä juttuja vaan rauha ja johdatus tulisi tarkasti.Kiitos rukoilijat.
  - 14 loka, 2021
 • Rakas Jumalani kiitos kun autat minua kaikissa kivuissa ja säryissä! Rakas Jumalani siunaa ja varjele rakasta ystävääni ja hänen tyttöään! Ota rakas Jumalani heiltä kibut ja säryt ja tuska pois sydämestä! Rakas Jumalani kiitos kun autoit ystävääni painajaisten takia ja otit häneltä ne pois! Kiitos kun saan kertoa ihmisille sinusta kuinka ihana ja rakastava olet ja teet ihmetekoja! Kiitos upeasta syksystä jonka olet meille suonut, luonto on todella kaunis ja ihana! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt minun takiani ja teet vieläkin! Kiitos kun uskoni vahvistuu päivä päivältä! Aamen!
  Helena - 07 loka, 2021
 • Pyydän rukousta että Jeesus todella uudistaa mun ja vaimoni uskon ja hengellisen elämän että sana maistuu ja rukoustuli syttyy. Jeesus tee niin suuria asioita että saamme kokea jälleen iloa ja riemua sinusta ja armosta. Jeesus auta kaikessa työssä ja monissa asioissa. Kiitos Jeesus että nyt saisimme kokea jotain sellaista mitä ei koskaan ole ollut.
  - 27 syys, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani, kun annoit minulle poikani takaisin linnasta! Rakas Jumala auta ja varjele rakasta ystävätärtä ja hänen tyttöään myös! Siunaa ja varjele heitä joka tilanteessa! Kiitos rakas Jumalani kun olet ottanut minulta kivut ja säryt pois! Rakas Jumalani ota ystävältäni kivut säryt ja tuska pois rinnasta ja päästä hänet pois painajaisista joita hän näkee todella usein! Anna rauha hänen sydämeen! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Siunaa ja varjele rakasta poikaani että hän saisi asiansa kuntoon ja löytäsi myös sinut! Kiitos kun taas sain tuoda kaiiki murheeni sinun eteesi! Kiitos kun saan viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa kuinka rakastava olet ja teet ihmetekoja! Kiitos kun aina vastaat rukouksiini ja nopeasti! Sinun nimessäsi Aamen!
  H - 07 syys, 2021
 • Jeesuksen nimessä murtukoon pimeys elämästämme ja Herra anna siunausten sateen tulla vaimoni ja mun elämän ylle. Jeesus johdata ja turvaa matkamme täällä maan korvessa ja saamme kuulla sinun Hyvän paimenen ääni. Kiitos
  - 22 elo, 2021
 • Auta että ilmoituksestani ei tule ongelmia kenellekkään, jeesus auta
  - 14 elo, 2021
 • Pyydän rukousta että saisimme vaimoni kanssa täysin uudistua uskossa ja ilo sekä rukous palaisi väkevästi elämään.Jeesus murra kirous elämästämme ja anna Abrahamin siunaus yllemme. Amen
  - 14 elo, 2021
 • Rukousta pyydän tulevaan ajokokeeseen uskon sen menevän hyvin kun on niin paljon rukoiltu asian puolesta. Kiitoksia kaikille rukoilijoille Jeesus palkitsee
  - 11 elo, 2021
 • Olen flunssainen ja pahoinvoiva. Tarttui kuntosalilta. Jotta paranen. Tämä menee ohi. Hammas rikkoontui että reunat pystyssä. Kipeä. Aika vasta ensikuussa hammaslääkärille. Jääkaapin tiiviste rikki. Omistaja hyvin vanha hän ei jaksa hoitaa tälläisiä. Taliyhtiö nihkeä. Käskee hoitamaan itse. Jotta se korjataan eikä minulle tule mitään laskua. Omistaja vuokranantaja ei hermostu. Hammas mene pahemmaksi migreeni loppuu ja paranen. Jääkaappiasia hoituu
  - 04 elo, 2021
 • Pyydän voimakasta rukousta että Isä ottaa minut pian taivaan vaikean vamman vuoksi jonka takia ei pysty enää elää elämää.
  Virpi - 03 elo, 2021
 • Pyydän rukousta että pieni miniloma vaimon kanssa menisi hyvin ja olisi kiva olla yhdessä eikä riitaa olisi. Jeesus anna iloa ja virvoitusta pitkien työjaksojen jälkeen ja avaa syksyllä ovia evankeliumintyöhön.
  - 01 elo, 2021
 • Koko ajan jotain ongelmia ja mikään ei tunnu onnistuvan.Jeesus murra pimeyden valta mun ja vaimoni elämästä ja anna hyvä aikaa että kaikki lähtee sujumaan ja ilo palaa elämään. Jeesus päästä jo tästä kärsimysjaksosta.Kiitos
  - 26 heinä, 2021
 • Vainoavien ja törkeästi häiriköivien naapurien pois muuton puolesta Turun majapaikastamme. Kiitos
  - 21 heinä, 2021
 • Pyydän siunausta avioliittoomme ja vaimoni saisi uudistua täysin uskossa. On paljon kiitosta Herralle Jeesukselle kaikesta mitä Hän on tehnyt ja antanut. Jeesus anna kesä ja syksy mennä tosi hyvin ja saamme työasiat kuntoon sekä joskus viettää aika kahdestaan mökissä.
  - 21 heinä, 2021
 • Jeesus Kristus pelasta minut ja Sieluni
  Juho - 10 heinä, 2021
 • Pyydän rukousta että Herra Jeesus tekee työtä vaimossani ja antaa halun rukoilla ja lukea sanaa. Hän kärsii hengellisestä kylmyydestä, Jeesus sytytä hänet armossasi suuren iloon ja Pyhän Hengen tuleen. Jeesus siunaa lomame ja anna todella olla vaan aikaa yhdessä eikä kukaan tulisi häiritsemään elämäämme.
  - 07 heinä, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani! Saan oman rakkaan poikani linnasta pois! Olen odottanut tätä päivää saan kuulla koska hän vapautuu! Kiitos Jumalani että annoit minulle tämän päivän kun poikani soitti ja kertoi että kohta on vapaa pitkän tuomion jälkeen! Kiitos kun olet antanut meille voimia ja kärsivällisyytä odottaa monta vuotta että hän vapautuu! Kiitos kun olet pitänyt minut järjissäni kun on ollut kauhea ikävä poikaani kohtaan! Pyydän ja anon että kun se päivä tulee ensikuussa että saisin nähdä poikani ja halata häntä ja kertoa kuinka paljon rakastan häntä!Aamen
  H - 06 heinä, 2021
 • Kiitos Rakas Jumalani Hyvästä sapatista jonka sain viettää hänen kanssa kahdestaan! Siunaa ja varjele ystävääni hänen murheissaan ja kivuissaann! Ota häneltä kivut ja tuskat pois kokonaan, anna hänelle rauha sydämeen!Anna rauha myös minun sydämeen, etten niettisi asiota likaa joille en voi mitään vain sinä voit auttaan minua! Kiitos kaikesta mitä teet vuokseni ja olet tehnyt! Kiitos kaikesta ja kiitos kunsaan olla sinun ikioma lapsesi ikuisesti! Aamen!
  Helena - 04 heinä, 2021
 • Herra poista pelot, ahdistus ja paniikkihäiriöt. Anna painonpudotuksen onnistua. Anna minun saada tilavampi ja viihtyisä asunto ihan keskustasta. Anna minun pärjätä ja viihtyä hyvin alkavissa opinnoissa ja saada uusia hyviä ystäviä koulusta sekä harrastuksista. Anna taloudellisen tilanteen parantua. Jeesuksen kristuksen nimessä aamen.
  - 30 kesä, 2021
 • Rakas Jumalani, kiitos kun taas saan tuoda murheeni sinun eteesi! Siunaa ja varjele poikani kummisetää hän on vakasti sairas ja lääkärit eivät löydä mitään vikaa hänestä! Auta sinä rakas Jumalani häntä että saadaan tietää, mikä häntä vaivaa, vain sinä pystyt auttamaan häntä ja siunaa ja varjele hänen vaimoaan myös kun hänkin on sairas, rakas Jumalani paranna heidät! Rakas Jumalani siunaa ja varjele rakasta ystävärtä että häin saisi kipunsa pois ja tuskansa pois! Auta häntä kaikissa asioissa missä hänellä on vaikeuksia, toivon ja rukoilen hänen puolestaan aina ja hänen tyttären puolesta, auta heitä kaikkia joka asiassa missä heillä on murheita!Kiitos kun saan olla lapsesi ikuisesti! Kiitos kaikesta mitä teet vuokseni ja olet tehnyt! Kiitos kauniista ilmoista joita suot meille! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 28 kesä, 2021
 • Pyydän voimakasta rukousta että Isä ottaa minut pian taivaan kotiin isoäidin, isoisän ja enon luo vaikean vamman vuoksi jonka takia ei pysty enää elää elämää.
  Virpi - 25 kesä, 2021
 • Jeesus auta että olisin parempi aviomies ja myös vaimoltani loppuu kapinointi ja turha riitely jää pois. Auta meitä löytämään yhteinen sävel ja olisi paras kesä koskaan yhdessä.Herra auta työssä ja lomalla että kuljemme rukoillen yhdessä.
  - 16 kesä, 2021
 • Migreeni loppuu. Silmäkivut loppuvat. Huono tuuri muuttuu hyväksi. Jatkuva itku iloksi. Onnistumisia. Pois epärealistiset pelot. Jeesus anna jo iloa onnistumista ystävän kanssa aikaa ja yksin vietetty olla joka päivä sisällöltään rikasta. Jumala olet rikas antaja Jeesuksen nimessä. Itsetunto nousee. Iloa Toivoa
  - 07 kesä, 2021
 • Jeesuksen nimessä pyydän mulle ja vaimolleni yksimielisyys , viisaus ja taito talousasiaan. Jeesus siunaa yksi hankinta että se onnistuu helposti ja siitä tulee iloa. Jeesus siunaa työmme ja avaa ovia evankelioida ja vaimoani että työt onnistuu ja tule hyvä kesä.Kiitos rukouksistanne.
  - 03 kesä, 2021
 • Rukoilkaa puolestani, että Jeesus parantaisi minut katkeruudesta, kateudesta ja vihasta.Kiitos.
  - 03 kesä, 2021
 • Pyydän esirukousta aikuisen tyttäreni puolesta. Hänellä on syömishäiriö ja paljon muita sekä fyysisiä, että henkisiä ongelmia! Vain Jeesus voi auttaa
  - 29 touko, 2021
 • Pyydän rukousta että avioliitossa olisi rauha ja Herra laittaa aallonmurtajat avioliiton ympärille...niin vaikeaa ollu monta vuotta.Jeesus siunaa miniloma ja auta kaikessa että menisi hyvin..Jeesus anna ps 91 ja ps 23 tulla elämämme ylle. Kiitos.
  - 28 touko, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani, kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja teet! Kiitos ihanasta päivästä jonja olet suonut meille nautittavaksi! Rakas Jumalani siunaa ja varjele poikaani siellä linnassa ja auta häntä tässä silmä asiassa että hän saisi näön kuntoon, vain sinä pystyt auttamaan häntä joka asiassa! Siunaa ja varjele rakasta ystävääni että hän saisi rauhan sydämeenssä ja ota häneltä kaikki kivut ja säryt pois! Kiitos kun annat minulle viisautta ja ymmärrystä asioihin jotka vaivaat mieltäni! Kiitos kun saan viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa ihmisille kunka ihana ja rakastettava olet! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi ja saan tuoda kaikki murheeni sinun eteesi! Sinun nimessäsi Aamen!
  H - 13 touko, 2021
 • Jeesus siunaa tää kesä että saisimme viettää vaimoni kanssa aikaa mökillä. Jeesus anna voitelu puhua evankeliumia ja hyvä tiimi jonka kanssa liikkua eri paikossa ja hyvät muusikot. Jotenkin tasapaino työn ja vapaa-ajan väliilä ja aikaa rukoilla.Kiitos Jeesus
  - 13 touko, 2021
 • Mahdollisimman paljon rukousta Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja hänen perheensä puolesta!
  - 07 touko, 2021
 • Pyydän rukousta että osaisimme tehdä vaimoni kanssa työt oikein ja olisi jaksamista sekä terveyttä. Jeesus vahvista askeleemme ja anna aikaa rukoilla yhdessä.Kiitos
  - 07 touko, 2021
 • Perheen kanssa pitkä matka, Jeesus siunaa ja varjele ettei mitään kolaria tuu ja virvoita meitä armossasi. Kiitos että viikko sujuu huippuhyvin.Amen
  - 03 touko, 2021
 • Pyydän rukousta että kivut ja vaivat kehoni vasemmalla puolella päästä varpaisiin väistyvät ja saan takaisin toimintakykyni, voimat ja kyvyn hankkia toimeentuloni työllä jälleen.
  Virpi - 29 huhti, 2021
 • Kiitos Herralle! Avaa Herra tie auki puolison tulla ja vauvan syntyä Jeesuksen nimessä täysi voitto! Aamen!
  debora - 27 huhti, 2021
 • Rakas Jumalani, anna minulle viisautta ja ymmärrystä kestää tämä putkiremonnti! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja teet! Siunaa ja varjele näittä 2perhettä joita on kohdannut suuri suru, sinä kyllä tiedät keitä tarkoitan ja anna heille myös viisautta ja ymmärrystä käsitellä surutyö joka heitä on kohdannut! Siunaa ja varjele ystävätärtä kun hänellä on ero miehestään, että he saisivat eron hoidettua kunnolla ettei lapset enää joutuisi kärsimään isän pahoinpitelyn takia ja katsomaan kun isä pahoinpitelee äitiä, toinen poijista on jo alkanut pahoinpidellä siskoaan ja vetoaa siihen että kun isäkin tekee näin äidille, niin hän voi tehdä siskolleen samalla tavalla, auta heitä että saisivat pian uuden kodin jossa saisivat olla rauhassa ja pelkäämättä! Siunaa ja varjele minun rakasta ystävätärtä ja hänen tytärtään että hän saisi rauhanex miehestään ja auta tytön äitiä että hän saisi kipunsa pois, vain sinä pystyt auttamaan heitä jokaista! Kiitos kun aina saan jättää kaikki sinun haltuusi! Kiitos kun saan viedä sanaasi aina eteenpäin ja kertoa ihmisille kuinka ihana ja rakastettava sinä olet ja vain sinä pystyt ihmetekoihin! Toivon ja rukoilen että kaikki ihmiset oppisivat tuntemaan sinut ja saamaan pelastuksen kauttasi! Kiitos olet suojellut meitä tältä kauhealta sairaudelta joka jyllää kovin nyt, tai kyllä on alkanut rokotus auttamaan kiistos kuuluu sinulle siitäkin! Kiitos tästä kauniista päivästä! kiitos kun annat minulle voimia lähteä asioita hoitamaan! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi! Sinun nimessäsi Aamen!
  H - 22 huhti, 2021
 • Pyydän rukousta; Jeesus, auta mua ja vaimoani että saamme jonkin paikan kesäksi jossa vois olla mökillä yhdessä, Jeesus auta työasioissa että ne sujuu hyvin ja Herra antaa voitelun ja ilon tehdä evankelistan hommaa. Jeesus siunaa lapsemme että saavat töitä ja vapauta kaikesta vahingollisesta.Kiitos
  - 20 huhti, 2021
 • Psyykeni poikani mies asiani talouteni laihtumisen puolesta
  - 18 huhti, 2021
 • Rakas Jumalani kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja teet! Kiitos kun vastaat minulle kun rukoilen sinulta apua! Pyydän ja anon sinulta että otat minulta kivut ja tuskat pois! Kiitos kun annat rauhan minun rakkaalle ystävälle ja hänen tyttärelle rauhan heidän sydämeen! Siunaa ja varjele kaikia ihmisiä koronalta ja kaiklta muilta sairauksilta! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 17 huhti, 2021
 • Herra, ota hermokipuni,nivelkipuni pois ja anna takaisin kykyni kävellä,tehdä työtä ja elää.
  Virpi - 16 huhti, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani, pääsiäisestä, jonka sain viettää sinun kanssa kahdestaan, kiitos kun siunaat ja varjelet minua kaikilta vaaaroilta sairauksilta! Kiitos kun olen saanut löytää ihanan ystävättären jo vuosia sitten ja meidän ystävyys alkoi facebookista, hän on ihana ihminen ja sinun oma lapsesi myös, kiitos kun saan pitää hänet ystävänä! Kiitos kun aina autat minua joka asiassa! Pyydän ja anon että siunaat ja valjelet poikani kummisetää ja myös tätiä, sinä tiedät heidän sairautensa ja vain sinä pystyt parantamaan heidät, siunaa ja varjele kaikkia minun ystäviä, omaisia, sukulaisiani! Siunaa ja varjele poikaani siellä linnassa! Kiitos kun hoidat taas kaikki asiat kuntoon! Kiitos kun saan viedä sinun sanaasi eteen päin ja nauttia myös itse sanastasi! Hyvää kevättä kaikille tasapuolisesti! Sinun nimessäsi Aamen!
  H - 06 huhti, 2021
 • Herra siunaa ja varjele meidän perintömaat, älä anna vierasten viedä, auta meitä Jeesuksen nimessä. Siunaa omalla lapsella ja puolisolla, talouden kohentumisella Jeesuksen nimessä olet ainoa apuni!
  debora - 06 huhti, 2021
 • Rukoillaan aikuisen poikani puolesta, että hän uudistuisi uskossaan. Ja, että valheet joihin hän uskoo murtuisivat totuuden tieltä. Poikani on katkaissut välinä omaan äitiinsä ja on tälle julma. Herra auta sovintoon.
  Äiti - 05 huhti, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani, kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja teet, kiitos kun taas autoit minua että sain haavani ja jalkahoidon itse tehtyä, ilman sinua en olisi mitään, kiitos kun jaksoit odottaa minua että opin tuntemaan sinut ja olen ikionnellinen kun olen päässyt sinun ikiomaksi lapseksi ja saan aina turvat itseni sinuun ja myös tuoda ystävävien murheet sinu eteesi, kiito kun olet auttanut ystävätärtä hänen murheissaan ja meidän yhteistä ystävää saamaan asiansa kuntoon ja siunaa ja varjele hänen lapsiaan ja ystävättären tytärtä myös että hän saisi rauhan ex mieheltään! Kiitos kun hoidat asiat ja saadaan tuoda kaikki murheet sinulle! Kiitos kun olen saanut pelastuksen ja puhtaan omantunnon sinun ruumisi ja veresi kautta! Sinun nimessäsi kiitos ja aamen!
  Helena - 31 maalis, 2021
 • Rukoillaan yhdessä että Jeesus vapauttaa vaimoni facebookin ja muun somen liiasta ajankäytöstä ja elämässä on muutakin kuin nää. Jeesus poista väärät ystävät ja sotkevat asiat hänen elämästä. Kiitos
  - 28 maalis, 2021
 • Hyvää tulevaa sapattia! Kiitos kun annat minulle viisautta ja ymmärrystä kaikissa asioiden hoidoissa! Kiitos kun annat taas ihanan päivän meille ja saamme nauttia kauniista auringon valosta! Pyydän ja rukoilen ystävättären tyttären puolesta että hän saisi eronsa viety loppuun asti! Toivon ja rukoilen jos asiat ovat ihan niin kuin minulle on kerrottu vain sinä tiedät tilanteen!Kiitos kun taas saan odottaa sapattia ja tulla nauttimaan sapatista! Kiitos kun aina autat minua jokaisessa asiassa!Rukoilen ja pyydän että avustajani ei olisi saanut koronaa, voitkoa laskea parantavan kätesi hänen päälleen että hän olisi suojassa! Hyvää tulevaa sapattia ihan jokaiselle ihmiselle! Kiitos kun saan olla ikuisesti sinun lapsesi! Sinun nimessäsi Aamen!
  H - 26 maalis, 2021
 • Rakas Jumalani, kiitos kauniista päivästä! Pyydän apua avustajani puolesta että ettei hänellä olisi koronaa vaan ihan tavallinen kevät flunssa! Kiitos kun autat tässäkin asiassa meitä! Pyydän ja ruloilen koko maan puolesta että saataisiin koronaepidemia kokonaan pois ja että ei kukaan enää sairastuisi siihen, vain sinä voit auttaa tässäkin asiassa, kiitos kun suojelet meitä tältä kauhealta taudilta, joka leviää ääntäkin nopeammin! Kiitos kun tuet ja autat minua kivuissa, ja taas pyydän poikani puolesta apua hänen kipuihin ja auta minun otto poikaani että hän pääsisi pilvestä ja alkoholista irti kokonaan ja pyydän ja rukoilen sinun nimessäsi että ystävätteren tyytö saisi asiat kuntoon ettei hän tarvitsisi taistella joka asiasta, anna hänelle voimia viedä asia loppuun ja että ero tulisi sitten loppuun viety, tässäkin asiassa sinä vain tiedät todellisen tilanteen, minä jätän sinun huomaasi! Kiitos ihanasta päivästä ja kaikesta muustakin mitä teet vuokseni! Anon ja rukoilen pyydän että ihmiset oppisivat tuntemaan sinut ja pelastumaan sinun nimessäsi ja saisivat rauhan sinulta! On ihanaa viedä sinun sanaasi eteenpäin ja kertoa ihmisille kuinka ihmeellienen olet! Sinun nimessäsi Aamen!
  H - 25 maalis, 2021
 • Rakas taivaan Isä. Kiitos lääkäristäni anna hänelle paljon rakkautta ja terveyttä. Rakas taivaan Isä anna minulle ja A:lle yhteinen elämän ja rakkauden polku. Aamen
  Hanna - 24 maalis, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani, ihanasta päivästä, on ihanaa katsella luontoa kuinka kaunis se on nyt jo vaikka mikään kukikkaan, mutta kohta alkaa kukkimaan, jos annat meille näitä lämpimiä päiviä jatkossakin! Rakas Jumalani pyydän ja rukoilen että autat minua tuon polvi ja lonkka kivuissa että pääsin niistä eroon! Kiitos kun annat aina minulle voimia että pääsen hoitamaan itsekkin asioita ettei aina avustajan tarvii juosta minun asioilla! Siunaa ja varjele näitä kahta perhettä joilla on nyt suuri suru, anna heille voimia ja ymmärrystä surussa että kaikki menee parhain päin! Kiitos kaikesta, Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 23 maalis, 2021
 • Rukousaihe ulkomailla olevan nuoren puolesta, että palaisi koti-Suomeen, vapautuisi päihteistä ja palaisi Jeesuksen luo. Huolestunut äiti
  - 20 maalis, 2021
 • Jeesus varjele ja suojele tulevina päivinä kaikesta pahasta ja anna enkeleille käsky siirtää vihollinen pois perheestä ja elämästämme.Kiitos Jeesus että saamme elää rauhassa ja kokea hyviä päiviä ja armoa. Kiitos
  - 20 maalis, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani, tästä ihanasta kauniista ilmasta jonka olet suonut, kiitos kun olet antanut minulle hyvän avustajan joka hoitaa minua todella hyvin ja on myös kiva ihminen joka asiassa! Kiitos kun soit minulle hyvän olon ja koronarokoteesta ei tullut mitään sivu oireita, kiitos kaikesta mitä aina teet vuokseni ja neuvot annat minulle voimia ja kiitos kun annoit eilen minulle ihanan päivän myös kun poikani soitti pitkästä aikaa ja olet pitänyt hänestä myös huolta ja nyt pyydän sinun nimessäsi että autat poikaani siellä linnssa että hän saisi kivut voita hällä on paljon ollut että lääkäri ottaisi hänet todesta myös ja alkaisi selvittämään asiaa mistä ne kivut johtuvat, vain sinä voit auttaa tässäkin asiassa ja sinä tiedät kuinka pahalta minusta tuntuu kun poikani joutuu kärsimään kivuista, ole kiltti auta häntä! Kiitos jo etukäteen kun hoidat hänet, toivon että poikani oppisi myös tuntemaan sinut niin kuin minäkin tuntemaan sinut ja kiitos siitä että jaksoit odottaa minua! Toivon sydämeni pohjasta asti että kaikki maailman ihmiset oppisivat tuntemaan sinut ja kaikki ihmetekosi! Olen tosi onnellinen kun olen pelastettujen joukossa! Kiitos sinun nimessäsi! Aamen!
  H - 18 maalis, 2021
 • Kiitos tästä ihanasta päivästä rakas Jumalani, kiitos kaikesta neuvoista joita aina saan sinulta Jumalani, kiitos uusista ystävistäni, kiitos kun sain taas tänään sinulta voimia kun kävin asioilla, kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja tulet tekemään, kiitos kun autat ystäviäni ja sukulaisiani ja kaikiia omaisiani! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi aina ja ikuisesti! Siunaa ja varjele meitä kaikkia koronalta joka leviää todella paljon, kiitos kun sain tänään rokotuksen koronaa vastaan, pyydän ja rukoilen ettei minulle tulisi mitään oireita rokoruksesta, vain sinä voit auttaa minua siinä asiassakin, toivon ja rukoilen että kaikki ihmiset oppisivat tuntemaan sinut ja ihme tekosi, joista olen saanut itse nauttia, kiitos kun annoit ystävälleni asunnon ja siunaa ja varjele häntä joka asiassa, sinä tiedät kyllä ketä tarkoitan! Kiitos kaikesta! Tervetuloa että tulisit pian takaisin! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 16 maalis, 2021
 • Pyydän Jeesuksen nimessä että veljiä ja siskoja tulee mukaan rukousiltohin joita pidämme etänä.Jeesus kutsu sinä ja anna tuli ja voitelu. Jeesus avaa uusia ovia ja anna verkosto jonka kautta saan kontakteja uusiin vieraisiin.Kiitos Jeesus.
  - 13 maalis, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani, tästä ihanasta sapattipäivästä jonka saan viettää kanssasi kahden kesken, kiitos kauniista ja ihnasta ilmasta jonka ole meille suonut ihaltavaksi, kiitos kauiista luonnosta jossa viomme viettä ihanaa ja rauhallista aikaa kaiken tämän epidemian aikana ja surujen keskellä, voimme mennä ihailemaan kaunista luontoa! Evääksi voi ottaa rennon mielen , avaran katseen, lämmintä juomaa, voileipiä ja raamatun jota voi lukea ihanassa rauhassa! Kiitos kun saan viettää aikaani vain seurassa tämän sapatin! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi ikuisesti, kiitos kun autat, tuet ja minua eteenpäin joka asiasa! kiitos kun olet auttanut minun rakkaita ystäviäni joilla ollut murheita nyt he ovat tuoneet murheensa minun kautta sinun eteesi, kiitos kun hoitanut heidän asiat, toivon että hekin tekisivät ratkaisunssa ajoissa ja löytäisivät sinut ja pelastuisivat! Hyvää sapatin jatkoa! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 13 maalis, 2021
 • Jeesus paranna ja anna terveyttä ja liikuntakykyä. Siunaa vaimoni työt. Kiitos Jeesus
  - 13 maalis, 2021
 • Rukoillaan, että aikuinen poikani uudistuisi uskossaan ja pääsisi eteenpäin omien sisäisten asioittensa kanssa. Auta, että välimme korjaantuisivat ennalleen.
  Äiti - 12 maalis, 2021
 • Pyydän Herran johdatusta ja viisautta työasioihin. Sulje Herra väärät ovet.
  - 12 maalis, 2021
 • Rakas Jumalani, anna minulle viisautta ja ymmärrystä miten selviän kun tulee putkiremontti, ja vedet ovat poissa useamman viikon! Kiitos Jumalani kun aina autat minua joka asiassa ja tuet minua aina eteenpäin,joka asiassa! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi ja tukeutua sinuun kaikissa murheissani. Kiitos kun tuet minua ja ystäviäni ja omaisiani joka asiassa! Siunaa ja varjele meitä kaikkia, toivon myös sitä että kaikki oppisivat tuntemaan sinut ja saisivat tietää kuinka rakastava olet ja armollinen, pelastava ja ihmeiden tekijä! Kiitos sinun nimessäsi! Aamen!
  Helena - 11 maalis, 2021
 • Pyydän rukousta että ystävä saa töitä nyt ja pysyy raittiina ja elää kunnon elämää. Kiitos
  - 11 maalis, 2021
 • Muutama aihe; että avioliitossa voisimme enemmän rukoilla ja lukea Raamattua, voimia työhön sekä turha some ja face jäisi pois viemästä aikaa.Kiitos Jeesus että saamme kokea armoa ja hyvyyttäsi joka päivä.amen
  - 07 maalis, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani tästä ihanasta sapatista jonka saan viettää kanssasi kahdestaan! Kiitos sinulle rakas Jumalani että olet auttanut meitä tässä suru aikana, ystäväni haudataan haudan lepoon tänään odottamaan sinun takaisin tuloasi! Kiitos aivan loistavan kauniistaa kevät päivästä jonka olet suonut meille tänä epidemian aikana, kun taas kaikki paikat suljetaan, kiitos annat viisautta meille tässäkin asiassa, aivan sinä voit auttaa tänä aikana kun korona riehuu ympäri maailmaa, mutta meillä on kaunis luonto jota voimme mennä ihastelemaan ja kuluttamaan aikaa ja nauttimalla ihanasta hiljaisuudesta! Kiitos kun olen taas saanut viedä sanaasi eteenpäin! Rakkaat ystävänikin ovat jo pyytäneet minulta apua heidän ongelmissa, sinä tieät keitä tarkoitan ja tuon heidän asiat sinun eteesi vain sinä voit auttaa heitäkin ja tottakai olen luvannut heille auttaa rukouksin! Kiitos kaikesta mitä olet taas tehnyt vuokseni ja tulet tekemään! Rukoilen että kaikki ihmiset oppisivat tuntemeen sinut kuinka rakastava sinä ja armahtavainen ja anteeksi antava! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 27 helmi, 2021
 • Kiitos Rakas Jumalani kun olet taas auttanut minua ja ystävääni! On todela ihanaa kun aina vastaat heti rukouksiini ja annat neuvoja miten voin auttaa ystävääni hädässä! Sinun rakkautesi on aivan loistavaa ja olet niin armahtaivainen, on ilo viedä sanaasi eteenpäin, tämä sinun antamasi työ on ihanaa ja ravitsevaa vaikka olen eläkeellä omasta työstäni niin sinun työtäsi pystyn aina tekemään ja viemää eteenpäin! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi ja saan kertoa siitä muille, toivon sydämestäni että kaikki maailman ihmiset oppisivat tuntemaan sinut ja saisiavat pelastuksen! Kiitos ihanasta päivästä! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 17 helmi, 2021
 • Rukouspyyntö että voimme sulhasen kanssa nähdä useammin kunnes asumme yhdessä. Varat ja aika siihen. Terveyttä henkistä hengellistä ja fyysistä molemmille. Ystävä ettei kotona aika käy liian ahdistavaksi. Saan maksettua laskit jää tarpeeksi elämiseen. Umohdamme entiset elämme NYT eteenpäin. Ystävän puolesta yksinäisyys ei saa valtaa. Saan vaatteita jostain. Että pärjään.Ihme jotta saan tarvittavat varat
  - 14 helmi, 2021
 • Rakas Jumalani! Auta ja pelasta rakas ystäväni, hänellä on nyt suuri suru, kun menetti rakkaan miehensä, siunaa ja varjele vaimoa, sillä hän on todella suruissaan ja ikävissään vain sinä voit lohduttaa häntä! Varjele ja siunaa kaikki tämän miehen, ystävät ja sukulaiset ja tuttavat! Meillä on todella kova ikävä häntä! Ikuiseti häntä muistaen ja kaivaten! Kiitos kaikesta rakas Jumalani! Aamen
  Helena - 10 helmi, 2021
 • Pyydän rukousta että Jeesus vapauttaa vaimoni liiasta somesta ja kännykkäriippuvuudesta. Herra siunaa avioliitto ja anna tämä vuosi olla yhteyden , rukouksen ja uudistumisen vuosi. Jeesus ole armollinen ja ota murheet.Amen
  - 05 helmi, 2021
 • Kiitos rakas Jumalani, kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt ja teet, kiitos kun aina autat minua minun murheissani ja suuri kiitos että annoit minun ystävälle asunon jota hain yli vuoden ja nyt hänellä on oma koti! Rukoilen ja pyydän että autat häntä että saisi pitää myös nyt tämän uuden kodin ja että hän pääsisi alkoholista myös eroon! Siunaa ja varjele häntä tässä uudella polulla! Kiitos kaikesta rakas Jumalani että saan olla sinun ikioma lapsesi! Tulen ainakiittämään ja ylistämään sinua ja kertomaan ihmisille kuin rakastava ja ihmeellinen olet ja armollinen! Sinun nimessä Aamen!
  Helena - 01 helmi, 2021
 • Pyydän siunausta elämäämme kuten Jobin elämän loppuosa meni hyvin...Jeesus siunaa w:n opinnot ja anna hyvä ammatti sekä auta vaimoani työssä ja terveyttä. Herra avaa oikeat ovet tehdä evankeliumin työtä ja tavoittaa ihmisiä jotka ei oo uskossa. Kiitos
  - 29 tammi, 2021
 • Saan talouden kuntoon löydän oikeat kengät ja housyt. Kuntosalilla löytyy uusia ystäviä
  - 28 tammi, 2021
 • Olin 3 vuotta asunnoton. Nainen 40v. Rukouspyyntö että saan asua nykyisessä asunnossa pari vuotta vielä ja saan siitä varmuuden.Saan lääkkeen kilpirauhasenvajatoimintaan
  - 28 tammi, 2021
 • Kiitos Rakas Jumalani että olet taas suojellut rakasta ystävääni kun hän on pudonnut sängystä, onneksi olit taas paikalla auttamassa häntä ja eikä hänelle sattunut mitään, hän ainoastaan pelästyi! Kiitos kun saan olla sinun iki oma lapsesi nyt ja ikuisesti! Kiitos kun saan kertoa sinun ihmeteostasi, vain sinä pystyt tekemään ihmeitä ja niitä on ilo kertoa ihmisille ketkä eivät vielä tunne sinua! Toivon että jokainen ihminen oppisi tuntemaan sinut ja rakkautesi! Ihminen ei voi saada enenpää kuin sinun ihanan rakkautesi ja armosi! Kiitos tästäkin päivästä, minulla oli ongelma mutta sinä ratkaisit sen heti! Kittos ja ylitys kuuluvat sinulle! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 21 tammi, 2021
 • Rukoillaan miniäni ja hänen äitisä puolesta, molemmat joogaavat. Herra kirkasta tiedi heille, ja irroita heidät joogasta
  - 20 tammi, 2021
 • Rukoillaan äitini miehen puolesta. Jehovantodistajat käyvät hänen luonaan. Herra varjele hänet harhaopilta.
  - 20 tammi, 2021
 • Herra auta että aikuinen poikani uudistuisi uskossaan. Ja että hänen keksimänsä valheet saisivat väistyä totuuden tieltä. Auta poikaani saamaan omat sisäiset asiat kuntoon. Auta myös, että välimme normalisoituisivat.
  - 20 tammi, 2021
 • Kiitos rakas Herrani, kun olet eilen suojellut minun rakkaitani, kun he ovat olleet asioilla, rakas veljeni menetti autonsa hallinan, sinä olit hänen turvana kun ei tapahtunut mitään muuta kuin hän pelästyi valtavasti ja toinen oli minunhenkilökohtainen avustajani oli kaatunut mutta ei ollut loukannut itseään kun sinä suojelit häntäkin! Sinä olet aivan mahtava rakkauden lähde, kertoivat minulle että mitä on tapahtunut, kiitin heti mielessäni sinua! Heille sanoin että Jumalan rakkaus on suurinta ja arvokkainta mitä ihminen voi saada! On ihanaa taas kertoa ihmisille kuinka rakastava olet , armahtava ja suolelija sanani eivät riittä kertomaan riittävästi sinun ihmetekojasi!Kiitän ja ylistän sinua ikuisesti ja olet parasta mitä olen saanut elämältä! Jeesuksen Kristuksen nimessä Aamen!
  Helena - 14 tammi, 2021
 • Kiitos rakas taivaallinen isäni, kiitän ja ylistän sinua kun olet antanut minulle sydämen jolla voin katsoa ja kokea kaikkea uutta! Kiitos kun saan olla sinun iki oma lapsesi, kun ajattelen sitä kuinka kauan kesti ennen kuin tapasin sinut ja sain sinut sydämeeni! Kiitos kun sain käydä sinun pyhällä kasteella noin 11vuotta sitten! Uskoni vahvistuu päivält' enenmän ja sinä olet auttanut minua todella paljon ja olen saanut toipua sinun neuvojesi mukaan! Kiitos kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 12 tammi, 2021
 • Herra, sinä näet aikuisen poikani. Auta, että hän uudistuisi uskossaan, ja tee tyhjäksi ne valheelliset uskomukset, jotka poika on rakentanut mielessään minusta. Auta, että välimme palautuisivat ennalleen.
  Äiti Anonyymi - 07 tammi, 2021
 • Pyydän rukousta että vaimoni paranee sisäisesti kaikesta rikkinäisyydestä ja syyllisyys otetaan pois ja se ei ohjaa elämää ja valintoja. Jeesus poista myös turhat puhelut jotka vie aikaa ja sotkee elämäämme. Kiitos Jeesus
  - 03 tammi, 2021
 • Pyydän rukousta että vaimoni kanssa lähikuukaudet menisi hyvin ja saisimme kokea Herran virvoittavaa vaikutusta ja Herra Jeesus murtaa huolet ja taakat ja saamme iloa elämään. Jeesus auta helmikuussa erääseen perheeseen syntyvää poikalasta että saa hyvän kodin ja narkomaanivanhemmat ymmärtävät vastuunsa ja Herra johtaa vaikeassa asiassa. Kiitos Jeesus
  - 02 tammi, 2021
 • Minulla on ollut maailman ihanin joulupäivä, tätä joulupäivää en unohda koskaan, ystävät ja sukulaiset ovat olleet suruissaan kun olen joutunut olemaan yksin koko joulupäivän, olen iki onnellinen vaikka mukamas ollut yksin, mutta en ole ollut yksin, sillä minulla on ollut kunnia vieras koko ajan mukana ja hän on Rakas Jumalani Jeesus Kristus Vapahtajani on ollut seurassani aina, niin on ollut maailman paras joulu minulla!Aamen
  Helena - 29 joulu, 2020
 • Pyydän rukousta että E opiskelut lähtee hyvin käyntiin ja vaimoni saisi uudistua uskossa kunnolla.Kiitos
  - 28 joulu, 2020
 • Kiitos rakas Jumalani ihanasta sapatista jonka sain viettää kanssasi kahdestaan, kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja suojellut minua kaikilta sairauksilta joita on valtavasti liikkeellä, kiitos olet myös suojellut minun omia rakkaitani, ystäviä, läheisiä! Kiitos rakas Jumalani että saan viedä sanaasi aina eteenpäin ja kertoa kuinka rakastava sinä olet, ja myös saan kertoa omista kokemuksistani joissa sinä olet pelastanut ja auttanut minua toipumaan vakavista sairauksista joita oli edeslis kesänä, en tiedä kuinka paljon voin kiittä ja ylistää sinua! Rakas Jumalani olet ikuisesti sydämessäni! Kiitos kun saan aina turvautua sinuun, kiitos kun suojelet minua minun rakkaitani siellä missä he sitten ovatkin! Kiitos ja Ylistys sinulle Rakas Jumalani ja kiitos tulevasta sinun syntymäpäivästä, jonka saan viettä ja nauttia joulusta! Sinun nimessäsi Aamen!
  Helena - 20 joulu, 2020
 • Pyydän esirukousta ystäväni puolesta. Hänellä on loppututkinnon näyttötilaisuus tulossa niin paljon tulisi muistaa pienessä aikaa. Jeesus auta ja anna selkeyttä. Pyydän esirukousta toisen ystäväni puolesta. Hän haluaa lopettaa juomisen mutta tarvitsee voimia ja tukihenkilöitä. Jeesus auta.
  - 10 joulu, 2020
 • Menen perjantaina labraan. Jotta kaikki arvot olisivat ihanteelliset. Olen terve. Lääkepitoisuudet lääkärin mielen mukaisia. Saan koronarokotteen en saa enää tartuntaa influebssasta. Pysyn terveenä Saan ylikilot pois. Kuntosali on turvallinen kun menen sinne. Terapeutti ja lääkäri puoltaa haluaa kuunnella potilasta eikä lääkärin päätökset perustu vain numeroihin sillä ne heittää aina. Joulu ha u-v. Jotta saan vieläkin talousihmeen jolla matkustaa Saloon Hursin joulujaon puolesta. Itselle hengelluset aseet terävöityä vähävaraisten ja asunnottomien puolesta. Olen nähnyt unta. Pyörii mielessä. Koen etten pysty antamaan enkä ole ollut saatavilla kuten kesällä. Jeesus voi. Koti pysyy rauhallisena saan asua niin pitkään kun voin. Onko työpaikka tai minimi palkalla hurstin näissä jossain? Jeesus auta! Joka aamu heräämään ilolla nukkumaan tyytyväisenä. Mitä elämään ja Jumalisuuteen tarvitaan. Johdatusta kulkemisiin. Muisti toimii. Migreeni ei enää uusiudu epilepsiakohtauksia ei tule. Ei tapahdu mitään ikäviä vahinkoja joita adoptioperhe uhkaillut
  - 08 joulu, 2020
 • Herra anna painonpudotuksen sujua hyvin ja anna pysyä terveenä. Auta pääsemään ujoudesta eroon, että olisin puhelias ja rohkea muiden ihmisten seurassa. Anna taloudellisen tilanteen parantua. Johdata elämääni kunnollisia hyviä ystäviä sekä kunnollinen elämänkumppani.
  - 19 marras, 2020
 • Pyydän rukousta muutamaan asiaan. Että Jeesus varjelee sairauksilta ja koronalta, avioliitossa olisi rauha ja sopu, Herra antaisi viisautta tehdä evankelistan hommaa ja olisi hyvät työtoverit. ja uuden innon ja palon rukoilla. Kiitos
  - 06 loka, 2020
 • Jätän rukouspyynnön isäni terveyden puolesta. Hänellä todettiin tänään uusi sairaus. On vielä asioita, joista häntä ei ole edes tutkittu.
  Tytär - 13 elo, 2020
 • Pyydän rukousta perheen yhdistymisen puolesta sekä ihmissuhteiden. Ja totuuden ja oikeuden tulemista olen paljon kokenut epäoikeuden mukaisuutta jne. Että Herra antaisi näille ihmisille herkän oman tunnon ja anteeksi pyytäväisen mielen. Että voisivat nähdä myös oman osuutensa kuinka pohjalle minut saivat. Itse olen antanut ja pyytänyt osaltani anteeksi saamatta mitään takaisin vaan pahaa ja kylmyyttä enkä kestä tätä enään jos Herra ei ilmesty kaipaan jo konkreettista rakkautta ja läheisyyttä itsekkin. Olen yksin hylättynä. Herra auta ja vastaa!!!
  Sari - 05 elo, 2020
 • Kiitos ihanasta sapatista jot saan viettää Herrani kanssa kahden! Kiitos rakas Jumalani kaikesta mitä olet tehnyt hyväkseni ja teet, kiitos ja ylistys kuuluvat sinulle Jumalani, saan olla onnellinen kun olet minun sydämessäni ikuisesti, en olisi ilman sinua mitään! Kiitos kauniista kesästä jota olen saanut viettää ja saan viettää vieläkin ja odottaa syksyä! Kiitos kun saan viedä sanasi eteenpäin ja kertoa kuinka ihana, rakastettava ja ihmeellinen olet ja avulias ja armahtavainen olet ja rakastat meitä kaikkia ihmisia!Toivon että jokainen ihminen oppisi tuntemaan sinut ja rakastamaan sinua ja pelastuisivat sinun armossasi!Olen saanut yhden ystävättären puhumaan sinusta ja luottamaan sinua rakas Jumalani! Armahda rakas Jumalani tätä ystävärtäni, sinä tiedät ketä tarkoitan! Kiitos ja Aamen sinun nimessäsi!
  Helena - 01 elo, 2020
 • Jeesus uudista vaimoni uskonelämä ja vuodata rakkautta sinua Herra kohtaan ja minua , aviopuolisoa. Herra karsi jatkuvat puhelut ja somekoukku ja tee vaimoni vapaaksi nyt. Amen
  - 30 heinä, 2020
 • Jeesus siunaa avioliittoni ja vapauta vaimoni liiasta puhelinriippuvuudesta ja olisi aikaa rukous, sana ja yhdessöoloa. Jeesus siunaa lomamme elokuussa ja anna kaunis sää sekä laatuaikaa olla yhdessä Kiitos
  - 19 heinä, 2020
 • Lahdessa, Lahden tori ex-criminal Day 8.8 jota voi muistaa rukouksin että päivä onnistuisi todella hyvin ja ihmisiä pelastuisi. Herra anna hieno päivä ja siunaa jokaine todistus ja musa, varjele ettei tule mitään ongelmia ja häirintää. Amen
  - 28 kesä, 2020
 • Kiitos rakas Jumalani! Ihanasta kesän alusta, on ihanaa kun on lämmintä ja kaunista! Nyt alkoi satamaan, mutta kyllä luontokin tarvitsee vettä eläkseen! Kiitos kaikista asioista joissa olet auttanut minua taas! Kiitos kun saan viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa kuinka ihana ja rakastettava olet, armahtavainen, lempeä ja ihmeiden tekijä! Toivon että jokainen oppisi tuntemaan sinut ja rakastamaan sinua niin kuin sinä rakastat meitä! Kiitos kun saan olla sinun ikioma lapsesi ja saan nauttia sinusta ikuisesti! Aamen!
  Helena - 16 kesä, 2020
 • Herra armahda! Poikani on luvannut tappaa entisen tyttöystävänsä, Heillä on pieni vauva.Poikani sanoo, että sisällä on musta möykky ja tahtoo "tasata tilit", kun vauva on viety häneltä. Asuvat erillään, mutta hän häiritsee koko ajan tyttöystävänsä elämää!Vain Herra voi parantaa hänet!
  - 15 kesä, 2020
 • VAPAUTUMISTA VIHASTA
  - 08 kesä, 2020
 • En jaksa yksin rukoilla. Tarvitsen apua.
  - 04 kesä, 2020
 • Kiitos rakas Jumalani! Ihnasta Suomen luonnosta, kun se on niin kaunis, näin korona aikana, katselen luontoa paljon enemmän kuin muulloin olen katsonut, nyt on luonto heränyt ja linnut saapuneet, on aivan ihanaa! Kiitos kun olet luonut meille kauniin luonnon ja maiseman! Kiitos kun aina autat minua eri asioissa! Minulla tällä kertaa vaan kiitos aiheita sinulle rakas Jumalani! Sinä olet ihmeiden tekijä, rakastava, armollinen ja rakastettava, en olisi ilman sinua mitään! Nyt saan viedä sanaasi eteenpäin ja toivon että kaikki ihmiset oppisivat tuntemaan sinut ja pelastuisivat! Kiitos ja Ylistys kuuluvat sinulle ja tulen aina kiitämään sinua ja ylistämään sinua! Kiitos kaikesta rakas Jumalani! Aamen
  H - 24 touko, 2020
 • Vimmattu sokerinhimo
  - 23 touko, 2020
 • Jeesus auta, vaimoni tarvitse armoasi kun lähtee autolla matkalle ja ei ole paljon ajanut.Herra auta ja varjele kolareilta. Jeesus johdata ja siunaa avioliitto sekä avaa uusia ovia evankelioida. Kiitos että kuulet.
  - 12 touko, 2020
 • Kiitos rakas Jumalani, kun olet auttanut minua tämän viimeisen vuoden, että olen saanut toipua todella hyvin ja tietenkin kaikista muistakin vuosista kiitos! Pelastit minut varmalta kuolemalta vuosi sitten ja nyt olen saanut viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa sinun ihme teoistasi! Toivon että joka ainoa ihminen oppisi tuntemaan sinut, Kuinka rakastava, armollinen ja ihana olet! Tulen ikuisesti kiittämään ja ylistään sinua joka paikassa! Kiitos kun auttanut ihmisiä tänä korona aikana! Kiitos ja ylistys kuuluvat ainostaan sinulle Rakas Jumalani!
  Helena - 11 touko, 2020
 • Kiitos rakas JUmalani, että saan viedä sanaasi eteenpäin, toivon että kaikki ihmiset oppisivat tuntemaan sinut, sinä olet ihana, rakastettava ja armollinen meille kaikille jotka tunnustetaan sinut meidän Vapahtajaksi! Kiitos että saan päivä päivältä toipua! Kiitos kuuluu sinulle rakas Jumalani! Kiitos kun aina autat minua joka asiassa ja myös tuet ja rakastat, etkä koskaan hylkää minua! Kiitos kun saan olla lapsesi nyt ja aina! Kiitos kun aina vastaa heti minun rukouksiin, annat neuvoja joita kaipaan ja ymmärrystä myös käsitellä eri asioita eri tavalla! Hyvää yötä Rakas Jumalani!
  H - 20 huhti, 2020
 • Kiitos rakas Jumalani! Siunaa siskoni anoppia ja hänen koko sukuaan, olen kiitollinen kun "P" on sinun oma lapsesi ja sinä olet nyt häntä vastassa ja otat häneltä kivut pois ja pääse lepoon odottamaan sinun takaisin tuloasi! Olet rakastava ja armahtava Jumalani,kiitos kun aina autat minua joka asiassa ja järjestät minun asiat aina parhain päin! En ole ilman sinua mitään! Kiitos kun olen saanut toipua näin hyvin! sinä pelastit minut varmalta kuolemalta 11kk sitten ja pysty taas asumaan yksin sinun tuella tietenkin! Siunaa kaikkia ihmisiä koronalta ja anna ihmisten ymmärtää mikä on korona kun ihmiset ovat ihan paniikissa asian takia! Olen sanonut kaikille että sinä olet Pelustus tässäkin asiassa ja kiitos! Kiitos saan taas vietää sinun juhlaasi kun nouset kuoleista! Rakastan sinua Jumalani! Aamen! Hyvää pääisiäis aikaa jokaiselle!
  H - 09 huhti, 2020
 • Perheenisä kohtelee perhettään erittäin huonosti. Perhe kärsii.
  - 24 helmi, 2020
 • Kiitos Jumalani tästä sapatista jonkaa taas viettää kanssasi ja ihan kahden kesken! On aivan ihanaa olla Jumalan oma lapsonen! Kiitos kaikista aioista jotka olet tehnyt vuokseni joka päivä ja kiitos kun aina vastaat nopeasti rukouksiini! En olisi ilman sinua mitään! Kiitos kun annoit minulle uuden elämän viime kesänä! Tulen aina rakastamaan sinua ja ole aina minun sydämessäni! Kaikki Kiitos kuuluu Jumalalle!
  Helena - 15 helmi, 2020
 • Jumalan sana kehoittaa siunaamaan vaikeitakin ihmisiä. Nyt on elämässäni vaikea tilanne erään ihmisen takia ja siunaan häntä. Pyydän esirukousta teiltä muiltakin, että siunataan häntä ja rukoillaan hänelle sydämen muutosta ja tilanteen kääntymistä hyväksi.
  ahdingossa - 04 helmi, 2020
 • Jumalan sana kehoittaa siunaamaan vaikeitakin ihmisiä. Nyt on elämässäni vaikea tilanne erään ihmisen takia ja siunaan häntä. Pyydän esirukousta teiltä muiltakin, että siunataan häntä ja rukoillaan hänelle sydämen muutosta ja tilanteen kääntymistä hyväksi.
  Ahdingossa oleva - 04 helmi, 2020
 • Pyydän rauhaa on iloa avioliitton. Jeesus anna nyt muutama kuukausi että olisi yksimielisyys ja rauha sekä pois henkilöt jotka sotkee elämäämme. Jeesus anna voimia rukoilla yhdessä ja lukea Raamattua. Kiitos
  - 29 tammi, 2020
 • Jeesus anna vaimolleni hyvä työtoveri, auta työasioissa sekä oikeat vuorot kesään asti. Jeesus siunaa myös minilomilla. Jeesus auta evankeliointityössä ja avaa oikeat ovet sekä ilo tehdä töitä, viisautta puhua uskosta osattomille. Jeesus anna terveyttä koko perheelle. Kiitos Jeesus armosta joka päivä.
  - 25 tammi, 2020
 • pyydän,että sinä rakas jumaa, autat perhettäni pysymään kunnossa ja iloitsemaan kaikista mukavista asioista.ja, että ihmiset, jotka pahaa ja väärää tekevät,muuttuisivat.ja jättäisivät meidät rauhaan.kiitos jumala, ihanasta kesäluonnosta, ruuasta, ja kaikesta hyvästä.kaikille rakkautta toivottaen, sirpa
  S - 14 tammi, 2020
 • Rukousta Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistön puolesta!
  - 01 tammi, 2020
 • Isä kiitän hyvästä joulusta.kiitän perheestä ja siitä että järjestit kaikki asiat.isä anna voimaa uskossa ota heikko uskoni vastaan. Siunaa koti ja perhe,auta että selviän lainojen ja velkojen kanssa anna minulle järkeä ja tahtoa parantua ja hoitaa velkani.siunaa perheeni ja iso vanhemmat sisarten perheet.isä siunaa ystäväni ota masennus pois anna uutta anna uusi ystävä ja elämän ilo hänelke.isä mä 0ydän että autat häntä.rukoilen myös usko sisaren puolesta hänen terveysongelmien puolesta.isä suojaapoikasni anna voimaa ja iloa kasvaa pidä hönethyvälläja diunatulla tirllä.auta että koulu voi jatkua hyvin eikä tule kiusaamisia..Isä anna minulle anteeksi.olen niin yksinäinen tämän syntitaakan kanssa en meinaa jaksaa kun olen niin syntinen ja turhamainen. Riittääkö armo minulle joka päivä uudestaan anteeksi kun olen näin heikko ja tapojeni orja olen tyhmä ja parantumattoman oloinen itseni suhteen.en osaa rakastaa itseäni sellaisen kuin olen.pelkään että jotain pahaa ain tapahtuu ja mikään eikestä.toussa yönähuusin unissani itkuakun minua ei uskottu.isäminulla on hylkäämiskokemukdia jotka nousevat aina pintaan ja oireilen paljon,salaan oireeni ja ne uuvuttavat minut.isä paranna minut .elän häpeässä ja pelossa itseni kanssa pelkään että perheeni kärsii minun vuokseni tai koti menetetään velkojeni vuoksi. Auta ettei näin ole eikä näin käy vaan selviän veloistani. Usein tunnen että olen näiden tuhojen edessä yksin ja häpeissäni. Pelkään aina että pahat tulevat ja pilaavat kaiken luottamus kaikkeen on heikoilla kärsin ja pidän .vaateriippuvuudesta.paikkaan niiden tilaamisella huonoa itsetuntoni niillä hoidan ja hyvittelen itseäni ja ainakin uuvun tai jotain pahaa tapahtuu huomaan tilanneeni jotain. Olen addiktoitunut varmaan myös.Tarvitsen jatkaakseni jotain ja luulen tarvitsevani haluavani kaiken mitä voin tilata.isä en ole tässä parantunut en ole halunnut luopua vaaterakkaudestani.se tuhoaa minua ja elän vuoristorataa halujen ja huonon omantunnon kanssa.auta minut tasapainoon kun jäin lomalle tilasin ja tilasin vaan .isä auta että selviän tämän asian kanssa.auta että pääsen psykoterapiaan että jaksan hakea sitä että työpaikan asiat järjestyvät .siunaa esinaistani anna hänelle voimaa ja viisautta pitää vallankahvassa kiinni.siunaa välille auta että hän voisi luottaa minuun ja arvostaisi minua alaisenaan.siunaamyös esimiestäni auta häntä anna perheelle yhteistä iloa ja anna vaimon parantua.auta ettei hän kohtelisi minua enää väärin anna hänelle anteeksi.auta ettei tule enää kiuaamista tai eriarvoisuutta. .auta että saan pitää työni ja että jos mahdollista minut kutsuttaisiin sinne uuteen työpaikkaan auta ettei soveltuvuus kokeet menneet niin huonosti että se olisi ollut syy perääntymään tämä vaivaa minua minun on vaikea luottaa siihen että asiat on niin kuin ne kerrotaan. Isä paranna tämäkin paine minulta. olen myös tullut kipeäksi kuin tavallisesti lomalla.auta että tämä tauti paranisi nopeaan isä kuule minua anna minulle anteeksi ja johdata näiden syntien ja viikojeni kanssa..isä voitko rakastaa minut ehjäksi antaa uskoa ja pyhää henkeä suojaksi.otatämä syntisyyteni vasta ja auta että voin luottaa heikkouksussani rypiessä jeesuksen sovitustyöhön ja että vahvempana olla kiitollinen ja uskollinen uskosta jonka minulle olet antanut.että voisin palvella sinua kykyni mukaan ja laskea kaiken sinun käsiisi.isä rakastan sinua ja Jeesusta.kiitos auta minua kuule huutoni herra.kiitos ja kunnia herralle.
  P - 29 joulu, 2019
 • Jeesus siunaa tuleva vuosi perheessämme ja anna rauha elämään. Anna armosi olla suuri äläkä muista pahoja tekojamme vaan saamme iloita yhdessä. Jeesus kiitos armosta.
  - 26 joulu, 2019
 • Rukousta 98-vuotiaan mummini puolesta, jolla erittäin pahaksi edennyt sydänsairaus. Hän on vanhainkotihoidossa.
  - 13 joulu, 2019
 • Jeesus, siunaa ja anna Hengen sateet ja saisi kokea uutta taivaasta, jotain hyvää ja iloista pitkän ajan jälkeen. Herra Jeesus saisi nähdä että viisi lastamme pärjäävät töissä sekä W. pääsee opiskelemaan. Kiitos
  - 27 marras, 2019
 • Rukouspyyntö; Aloitan veljen kanssa pienen radio-ohjelman, tarvii tosi paljon apua ja siunausta että hommassa tulee läpimurto ja asiat sujuu hyvin. Herra auta ja anna esirukoilijoita.
  - 21 marras, 2019
 • Herra Jeesus anna armoitus viedä evankeliumia ja kosketa huuliani että osaan viedä sanomaa ja avaa oikeat väylät. Siunaa myös maallinen työmme jota teen vaimoni kanssa, anna firman menestyä ja paljon hommia tulevaisuudessa. Terveyttä, iloa ja siunaa että jaksamme liikkua ulkona pitkiä lenkkejä. Kiitos Jeesus.
  - 19 marras, 2019
 • Herra Jeesus siunaa ja anna hyviä päiviä. Herra auta tekemään hyviä evankelelointijuttuja ja anna hyvä tiimi rinnalle. Avaa ovet missä voimme puhua evankeliumia. Kiitos
  - 16 marras, 2019
 • Pyydän rukousta sekavan perhetilanteen takia. Toivotaan, että perhe pysyisi yhdessä vaikeasta tilanteesta huolimatta.
  M R - 11 marras, 2019
 • heräsin taas siihen etten voi elää rukoilin jumalaa mutta jokin minusta painaa minua niin etten ole isän armon varassa en ansaitse sitä muistan kyynel simissä tekemiäni virheitä karuja yksinäisyyden kokemuksia ja olen tyhmä ja syntinen kokiessani nänit' uskoni on heikko ja voimaton anteeksi kärsin lapsuudesta ja se ettei minulla ole äitiä rikä isää ei lapsuuden perhettä tai tukipuuta jossa käydä sisaret ovat kaukana ja että välitovat rikki en kelpaa heille tekemieni valintojen vuoksi.yritän että elämäni näyttäisi hyvältä päällepäin ja olen kovin ristiriitainen tunnelukkojen kanssa. ajattelen kuolemaa ja itsmurhaa siksi kun olen niin sein seinää vstn olen 50 minulla ei ole muuta kuin velkaa enkä kykene niitä maksamaan korot vievät suuren osan siitä kyvystä. minulla ei ole takaajia ja loppuelämäni on sitä että yritän selvitä niistä pelkään näin mys menettväni kaiken kodin suhteet lapsiin ja mieheen. avioliittoni on koetuksella.kuka jaksisi rakastaa minua-ensaa nukuttua vaan hetkestä toiseen raahaudun paineen alla .isä auta minua auta minua vaikka itse olen syyllinn.pelkään elää pelkäänkaikkea en jaksa ilman sinu sen paineen alla. ann minulle anteeksi järjestä asiani auta minulla on niin kova hätä.pelkaan myös tyopaikan ihmissuhteiden puolesta kuin epäreiluutta ja kiusaamista viimekesänä ja se vei miut syviin vesiin enkä ole palautunut siitä isä toivo uudesta työstä hiipui isä nn se minulle palauta se toivo jos se vain olisi mahdollist isä ut siun eimiehiäni anna helle viisautta ola esimiehiä jotka tukevat alaisia auta että ylempi uusi esinainen päästäisi siitä vallnkhvasta irti ja luottaisi meihin isä auta että ssisin tehdä työtä niin et'askutilanne helpottaisi auta että selviän aua isä en oikein osaa muuta kuin peljätä.auta että saan säiltettyä luottotietoni ja että ssin tajt ja yhden lainan ja talouden tasapainompaan etten enää olisi riippuvainen vaatteista ja tuhoaisi sillä elämääni isä auta.siunaa huominen ja tänään anna rauha auta että saan mennä työmatkalla ja saan siitä palkkaa. isä ota kaikki siani käsisi suojaa lapsia ja kotia.kiitos rukousvastauksita kiitos kaikesta
  P - 03 marras, 2019
 • Rukousaihe: että Jeesus johtaa ohjelman teossa ja antaa oikeat henkilöt mukaan. Jeesus anna viisautta suunnitteluun ja paljon kuulijoita jotka ei vielä uskossa. Kiitos Jeesus
  - 01 marras, 2019
 • Kutsumuksen selkiintymistä.
  - 31 loka, 2019
 • Kiitän siitä, että Jumala on kuullut pyyntöni, että jos joskus tapaan minulle sopivan miehen, se on puhdasta, hyvää ja kaunista. Toki olen tietoinen siitä, että minussa ja luultavasti hänessäkin on potentiaalia sotkea se. Pyydän kuitenkin, että Jumala varjelisi meitä omalta pahuudeltamme.
  - 24 loka, 2019
 • Israelin matkalla pyydän siunausta ja turvaa. Jeesus anna kaiken sujua hyvin ja siunaa myös iltatilaisuudet että Sana koskettaa. Siunaa kotona että kaikki sujuu silläaikaa kun ollaan poissa.
  - 17 loka, 2019
 • Pyydän rukousta perheenyhdistymisen puolesta. Toinen perhe menetti kesällä äidin synnytyksessä ja toinen perhe on ollut ilman isää vuosikausia. Mies ja nainen kohtasivat ja päättivät menevänsä naimisiin ja näin ollen yhdistää perheet. Lapset ovat innnoissaan. He kokevat tämä olevan Jumalan suuri ihme ja johdatusta Hänen suuressa suunnitelmassa. Nyt sielunvihollinen yrittää tuhota kaiken tämän kauniin. Pyydän rakas perhe Kristuksessa, rukoilkaa Jumalan suunnitelman ja tahdon tapahtumista! Rukoilkaa tämän perheen puolesta! Olkaa siunattuja ❤
  - 11 loka, 2019
 • Jeesuksen nimessä iloa, voimaa ja uutta intoa elää ja sekä työhön. Jeesus anna valtava armosi kohdata että saamme vaimoni kanssa suuren ilon sekä paljon uutta . Jeesus pura kuormat huolet.Kiitos Jeesus
  - 10 loka, 2019
 • Herra siunaa ja auta kaikessa asioissa ja anna asioiden sujua. Siunaa avioliitto ja anna suurempi rauha ja yksimielisyys.Jeesus armoita lisää että osan paremmin puhua evankeliumia ja avaa oikeat ovet.Kiitos rukoilijat.
  - 05 loka, 2019
 • Pyydän niitä sanoja, jotka ovat kuin kultaomenia hopeamaljassa. Niitä leppeitä sanoja, jotka taltuttavat kiukun.
  - 30 syys, 2019
 • On taas moni haasteita edessä missä en ole ennen ollut.Herra anna viisautta ja uusi voitelu tehdä töitä ja julistaa evankeliumia. Anna myös hyvät veljet siskot rinnalle ja esirukoilijoita että jaksan koitokset. Kiitti
  - 28 syys, 2019
 • Jätän esirukoiltavaksi ystävän, jonka huolia olen kuunnellut nyt noin puolitoista vuotta. Kiitosaiheena minulla on se, että hän on löytänyt muitakin ystäviä ja hänen puolestaan on rukoiltu henkilökohtaisesti. Nähdäkseni vielä on kuitenkin jäljellä rukoustaistelua.
  - 09 syys, 2019
 • vapautumista pornoriippuvuudesta
  - 01 syys, 2019
 • Herra Jeesus paranna sisin ja auta pääsemään eroon traumoista joita tullut lapsena. Jeesus anna ystäviä ja opinäytetyö mennä hyvin.
  - 28 elo, 2019
 • vaimoni työssä eräs henkilö aiheuttaa ongelmia, puutu Jeesus. Avioliittoon rauha ja muurit väliltämme murtukoon. Jeesus siunaa että voisin puhua selkeästi evankeliumia ja avaa ovet. Kiitos
  - 25 elo, 2019
 • Kiitos kun taas saan kiittää Herraa Jeesus Kristusta, tulevasta sapatista, kaikesta mitä on viikon aikana auttanut ja vahvistanut minua että pääsen taas jo paremmin kävelemään ja muutenkin paremmin liikkumaan ja on ottanut kipujani pois etten joudu syömään kipulääkkeitä niin paljon, kiitos että hän antanut minulle uusia ystäviä. Herra on huolehtinut minusta ja ystävistäni ja sukulaisistani todella hyvin ja hän on vastanut nopeasti rukouksiin. Ihanaa sapattia jokaiselle ja kesän jatkoa. Jeesuksen Kristuksen nimessä Aamen!
  Helena - 23 elo, 2019
 • Rukoilkaa että psyykelääkitystäni voitaisiin vähentää ihan lääkärin määräyksellä ja että opintoni alkaisivat sujumaan paremmin.
  - 21 elo, 2019
 • Herra Jeesus auta työasioissa että näkisi mihin suuntaan viedä asioita ja lisää armoitusta saarnata evankeliumia. Jeesus anna myös 10.9 alkaen suuri lepo ja ilo kun pääsemme lähtemään yhdessä pohjoiseen.Kiitos Jeesus
  - 20 elo, 2019
 • Pyhä Henki, auta minua olemaan muistelematta kärsimääni pahaa! Auta minua rakastamaan tänä päivänä!
  - 15 elo, 2019
 • Kiitos rakas Jeesus Kristus, kun olet auttanut minut takaisin kuoleman porteilta, auttanut minua kuntoutumaan että pystyn jo vähän kävelemään ja olemaan kotona. Kiitos kaikesta mitä teet vuokseni, toivon sydämestäni että kaikki ihmiset löytäisivät sinut Jeesus Kristuksen!
  Helena - 12 elo, 2019
 • Rukousta muutama asia: Jeesus siunaa avioliitto että olisi yksimielisyys, siunaa syyskuun yhteinen loma että olisi hyvä olla yhdessä ja että vaimoni työt saa jatkua vielä vuosia nykyisessä paikassa. Kiitos
  - 06 elo, 2019
 • Johdatusta, muutanko vai enkö opintojen takia kauas suvusta ja kaikesta tutusta.
  - 29 heinä, 2019
 • Rukousta että saisin todella selkeän varmuuden,mikä on Jumalan tahto eräässä isossa asiassa,joka toisi paljon muutoksia elämääni.
  - 28 heinä, 2019
 • Jeesus, auta minua suhtautumaan oikein kritiikkiin ja riitelemään rakentavasti!
  - 16 heinä, 2019
 • Jeesus anna todella hyvä loma, virvoita meitä suuresti ja saisi ladata akkuja. Kiitos Jeesus
  - 09 heinä, 2019
 • Muistakaa rukouksin rakasta 97-vuotiasta isoäitiäni,jolla sydämen vajaatoimintaa.
  - 04 heinä, 2019
 • Ruk pyyntö; että vaimoni oppisi ajamaan autoa ja olisi turvallinen kuljettaja..siunaa avioelämäme ja poista asiat ja häirintä mitä välillä tulee ihmisten taholta. Jeesus auta ja johdata evankeliumintoiminnassa että saan oikeat tahot mukaan ja näky on selkeä .Amen
  - 04 heinä, 2019
 • Jeesus paranna avioliitomme ja tee ihme että riidat loppuu. Ei jaksa koko ajan riidellä. Anna Jeeus valtava rakkaus sinuun ja toisiimme.
  - 26 kesä, 2019
 • Herra, miksi olet niin kaukana, miksi kätket kasvosi meiltä ahdingon aikana? Isä auta minua , tule ja lohduta annna anteeks kärsimättömyyteni. isä tuntuu ettenenää jaksa, en selviä ja kaikkion pois valuaa. isä auta minua annan minulle rauhasi ,vastauksesi ja tukesi en ansaitse sitä sillä yntinen olen nuyt ja heti armahduksesi jälkeen rakastan sinua ja sinu turvaan auta että selvi'n veloista , siunaa kori ja avioliitto anna minulle unta että saisin yöllä nukuttua ja ota murheen taakka pois sydämmestä, siuaa lapset ja työ auta isä että työ asiat selviävät uta herra auta että saan pitää sen mitä voin pitää ja joka on hyväksi meille ,isä kiitos avioliitosta isä auta minua anna minulle anteeksi kuue kun huuda epätoivoissan peloissani ja yksinäisen kuuöe isä anna rauha ja siuaa mieli ota elämänikäsiisi ja tapahtukoon tahtosi anna anteeksi että pelkään sitä pelkään luovuttaa kaiken käsiisi isä kuule minua anna antaeeksi auta.
  paivi - 24 kesä, 2019
 • Läpimurtoa odotan avioliittoon ja työhön. Herra anna asioiden muuttua parempaan suuntaan armosta ja siunaa myös että voisin puhua rohkeasti evankeliumia. Jeesus avaa se R.D työ ja anna varat tehdä hyvin. Kiitos
  - 03 kesä, 2019
 • Herra Jeesus murra pimeys ja yhteisestä elämästä ne asiat jotka yrittää sotkea. Olisi hyvä jos saisimme viettä yhdessä aikaa ja ehkä pienen loman jossakin ja olla ihan rauhassa. Jeesus tää on tärkee juttu koska olen ihan masentunut välillä.
  - 12 touko, 2019
 • AUTA HERRA JEESUS! Ystävän isän vakavassa tilanteessa. Hän on kuoleman rajalla, ei enää kommunikoi avaa silmiä tai puhu. Ilmesty Jeesus pelasta hänet vielä. Paranna anna lisä aikaa elämään. Anna voimia omaisille. Pelasta heidät ja ilmesty heille. Tätä pyydän Jeesuksen nimessä ja veressä Aamen.
  Pirkko - 08 touko, 2019
 • Rukoillaan että Jeesus purkaa pelot, mielenrakennelmat ja murheet kokonaan pois vaimoni ja mun elämästä.Ei jaksa näitä kantaa...Kiitos
  - 06 touko, 2019
 • Nimessä Jeesuksen pyydän että nyt vaimoni paranee täysin kaikesta mikä rikki, mieli ja tunne -elämässä. Herra ilmesty ja tee ihme.Mikään muu ei auta.
  - 27 huhti, 2019
 • Herra Jeesus sinä mursit kiroukset ristillä, sen perusteella murtukoon kahden ihmisen elämästä kaikki kiroukset ja Herra anna Abrahamin siunaus koko elämän ajaksi.Kiitos
  - 06 huhti, 2019
 • Minua hävettää kertoa,että olen vegaani.Siksi tuleekin tukalia tilanteita monessa paikassa eteen.Olen laihtunut 57 kg ja yleensä ihmiset luulevat,että olen käynyt lihavuusleikkauksessa.
  - 05 huhti, 2019
 • Herra Jeesus auta että nykyinen talomme hallitus siirretään syrjään ja koko talo saa iloita kun saamme hyvän ja talon ihmisten valitseman hallituksen. Jeesus paljasta petos kaikille osakkaille ja asukkaile ja älä koskaan anna näiden ihmisten nousta.
  - 02 huhti, 2019
 • Siunaa Jeesus kaikkia vihamiehiä. Auta Jeesus lapsiani, eheytä, pelasta. Miksi Jeesus minä en saanut apua? Jeesus auta
  Leila - 01 huhti, 2019
 • Pyydän rukousta että Herra avaa oven talomme hallitukseen ja saan rukouksin tehdä työtä asukkaiden parhaaksi. Kiitos Jeesus
  - 23 maalis, 2019
 • Herra Jeesus siunaa ulkoilmatapahtumat...Myyrmäki, Hakunila , Vaasis ja Ex-crim D. Lahti. Tuo paljon kuulijoita, anna kaunis sää ja voitelu puhua ilosanomaa selvästi uskosta osattomille. Jeesus tuo media paikalle ja kirkastakoon jutut Herra sinua.
  - 21 maalis, 2019
 • Rukouspyyntöni on että Jumala ottaa minut pois täältä. En saanut apua Rovaniemellä. Anna Jeesus joku ihminen joka uskova joka auttaa Turun seudulta.
  Leila - 16 maalis, 2019
 • Kiitos Jeesus että olen saanut vastauksia ja vaimoni myös. Nöyrä kiitos armosta. Vielä on tarve että Jeesus antaa rakkautta ja rauhaa avioliittoon ja sekä työasiamme menestyy Herran armosta. Johdata ohjaa ja siirrä vihollisemme syrjään. Amen
  - 08 maalis, 2019
 • Ulkotilaisuudet alkaa.Jeesus lähetä hyvä todistustiimi ja muusikot mukan sekä kauniit säät kohdata ihmisiä.Anna tämä vuosi olla myös leikkuun vuosi ja uusi ilo lähteä liikkelle. Ja tietysti esirukoilijoita että jaksaa tehdä hommia.Kiitos.
  - 25 helmi, 2019
 • Jeesuksen nimessä pyydän että Herra murtaa muurit ja poistaa erottavat asiat vaimoni ja minun väliltä. Jeesus vahvista avioliittoni lujaksi ja poista sielunvihollinen muuraamasta muureja. Kiitos Jeesus että uudista ja anna hyvä aika.
  - 19 helmi, 2019
 • Nettiriippuvuudesta vapautumista!
  - 16 helmi, 2019
 • Vaimon saa raivo ja väkivaltakohtauksia. Johtuu kun väkivaltamies hakkasi nuorena jatkuvasti ja trauma tästä. Jeesus paranna ja kosketa hänet ja mikä on apu tähän että pystyy elämään avioliitossa.
  - 15 helmi, 2019
 • Eräs mies kulkee talossamme ja miettii koko ajan petosta ja ongelmia elämäämme ja monen muun elämään. Jeesus pysäytä tämä mies ja anna meille ilo elää. Kiitos että vastaat pian tähän.
  - 12 helmi, 2019
 • Jeesus anna nyt voitto yhdessä asiassa joka on monta viikkoa rasittanut hermoja ja mieltä. Herra auta että että teen oikein ja kun tulee kokous, ilmesty todella siellä ja anna voitto. Kiitos
  - 03 helmi, 2019
 • Herra armahda avioliittoa. Välillä kovaa riitaa.Herra anna rauha ettei ihmiset koko ajan häiritse ja viestittele. Kiitos Jeesus että myös päästät talossa olevasta koetuksesta kun salahankkeita koko ajan punovat.Ilmesty kuin psalmeissa ja anna apu kuin Daavidille.
  - 24 tammi, 2019
 • Pyydän rukousta että taloyhtiömme asia tulee Herran eteen ja siirtää pois pahat ihmiset häiritsemästä elämäämme.Herra riitele Sinä ja anna voitto ja suuri ilo että kaikki iloitsevat Herran avusta.
  - 19 tammi, 2019
 • Rakas Jumalani, auta minua näissä kaikissa ongelmissa joita on tullut niin paljon,auta minua siinä myös että mitä minun täytyy tehdä ensimäiseksi, kiitos Jumalani että saan olla sinun oma lapsesi ja viedä sinun sanaa eteen päin, enkä olisi mitään ilman sinua,siunaa kotini kaikilta vaaroilta joita on ilmassa ja ota pois noi ihmisten uhkaukset! Kiitos jo etukäteen rakas Jumalani! Aamen
  Helena - 14 tammi, 2019
 • Itkuisuuteni loppumista.
  - 13 tammi, 2019
 • Muistiongelmieni ja oppimisvaikeuksieni puolesta.
  - 13 tammi, 2019
 • Jeesuksen nimessä pyydän vaimolleni ja minulle todella hyvää aikaa elämäämme ja työhömme. On ollut mustaa ja kivikkoista polkua väsyneenä mutta Herra Jeesus anna armon ja auringon paistaa. Herra anna meidän kokea sinun valtavaa armoa ja laupeutta sekä vastaa moniin rukouksiin.amen
  - 12 tammi, 2019
 • Helpotusta tukalaan rahatilanteeseeni.
  - 10 tammi, 2019
 • Uskovan ystäväni puolesta, joka tykkää todella kovasti tanssimisesta ja elää avoliitossa. Eivät ole naimisissa. Ystäväni tekee katutyötä ja Raamattu-piiri kokoontuu säännöllisesti hänen kodissaan. Jos joku uskova huomauttaa avosuhteesta tai tanssimisesta, hän leimaa tämän lakihenkiseksi ja sanoo; -Vapauteen Kristus vapautti meidät.
  - 31 joulu, 2018
 • Oikeuden saamista ystävälleni, jota kohdeltu kaltoin lääkäreiden ja poliisin taholta. Hän on psyykkisesti täysin terve, mutta fyysisesti monisairas kipupotilas. Sairaudet ovat vieneet häneltä omaisuuden ja työkyvyn.
  - 28 joulu, 2018
 • Jeesuksen nimessä pyydän voittoja joita vain Herra Jeesus voi antaa. On monia asioita johon odotan muutosta ja viisautta tehdä oikein. Jeesus siunaa ja johdata myös evankelioinin työssä sekä näky etten panosta aikaa vääriin juttuihin. Anna selkeä näky vuodesta 2019 mitä, missä ja kenen kanssa. Jeesus siunaa vaimoani että on terve ja jaksaa tehdä hoitotyötä. Anna hänelle rauha ettei puhelimet soi ja rasiteta kaiken maailman asioilla. Kiitos Jeesus.
  - 27 joulu, 2018
 • Jeesuksen nimessä pyydän voittoja joita vain Herra Jeesus voi antaa. On monia asioita johon odotan muutosta ja viisautta tehdä oikein. Jeesus siunaa ja johdata myös evankeliointikysymyksissä etten panosta vääriin juttuhin ja tule pettyneeksi. Siunaa vaimoni loma ja lennot ja anna hänen levätä ja iloita. Virvoita vaimoani Sanalla ja hyvyydelläsi. Kiitos.
  - 27 joulu, 2018
 • Auta Abba-Isä näissä vaikeissa ihmissuhteissa ja korjaa ja eheyttä riidat ja lasten kans välit. Jeesus auta.
  Leila - 27 joulu, 2018
 • Rukouspyyntönä; uskova, sopiva puoliso minulle. Olen jo yli 22 vuotta ollut yksin ja alan jo olla epätoivoinen. Olen karsinut vaatimukset uskovaisuuden lisäksi yhteen ainoaan. Ei haittaa, vaikka toinen olisi pyörätuolissa, sokea tms.
  - 26 joulu, 2018
 • Rukoilkaa minulle voimia muuttaa ruokavaliota ja luopumaan varsinkin herkuista. Ylipainoa on 40 kg. Suurimpina "kiusauksina" kahvivanukas ja suklaa. Vasta nyt aikuisena olen oppinut pitämään myös pullasta ja kuivakakuista.
  - 26 joulu, 2018
 • Jeesus siunaa että K. saa vielä vuosia tehdä töitä ja menestyä hoitotyössä. Anna viisautta ja aika myös rukoilla, käydä srk ja lukea sanaa. Elämä raiteille...
  - 25 joulu, 2018
 • Rakas Jumalani, minua pelottaa, pelkään sitä minkä tuomion rakas poikani on saanut tai saa, auta rakas Isä meitä tässä asiassa, sinä vain pystyt auttamaan poikaani, ota hänet siipiesi suojaan, siellä hänellä on hyvä ja turvallinen paikka olla, kiitos kun saan käpertyä sinun kainaloosi ja olla turvassa tätä kauheaa maailmaa, olen niin onnellinen kun saan olla sinun lapsesi ja jättää kaikki murheeni sinulle hoidettavaksi, sinä olet parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut ja olen siitä niin kiitollinen! On ihanaa viedä sanaasi eteenpäin että kaikki oppisivat tuntemaan sinut ja saisivat nähdä mitä ihmeitä pystyt tekemään ja auttamaan ja parantamaan, meidät jotka olemme rikkinäisiä ja sinä teet meistä ehjiä, me olemme sinun helminauhassa kiini ja minä en koskaan irroita otettani sinusta pois! Siunaa rakasta ystävääni Kristiina että jaksaisi hoitaa kaikki mitä hänellä on, hänellä on vanhemmat hoidettava, työ-asiat ja oma perhe ja sitten hän kantaa minusta vielä huolta,hän on oikein enkeli, haluan että hän saa levon ja voimia! Kiitos rakas Jumalani että taas saan jättää kaikki sinun hoidettavaksi! Aamen
  Helena - 20 joulu, 2018
 • Rakas Taivaallinen Isä, tuon eteesi asioita joita en voi hoitaa ja voittaa omin voimin. Jeesus siunaa työni ja anna jo ilo tämän kovan syksyn ja koetusten jälkeen. Samoin eräs henkilö on mustanmaalannut sekä pilkannut minua monille ihmisille valheilla. Jeesus ota tämä henkilö jo kiinni että loppuu törkeät asiat. Jeesus auta avioliitossa että olisi rauha ja meillä olisi töitä sekä toimeentuloa. Kiitos Isä kun kuulet nämä.
  - 17 joulu, 2018
 • Rukoilkaa minulle voimia palata vegaanisuuteen, joka vei kaikki vaivani ja jopa painajaisunet pois. Ryhdyin sekasyöjäksi elokuussa 2018 ja kaikki vaivat ja painajaiset palasivat. Olen myös alkanut lihomaan. Pahimmillani olen painanut 130 kg. Nyt 83 kg.
  - 16 joulu, 2018
 • Kiitos Jumalani ihanasta sapatista jonka olen saanut viettää seurassasi. Kiitos uusista ystävistä, siunaa heitä arkisissa asioissa ja pyydän sinulta rakas Jumalani siunaa Seija ja Kristiinaa, he ovat minun uusia ystäviä ja he tuntevat sinut Jeesukseni! Rakas taivaallinen Isä auta poikaani suuressa hädässä ja että hän pääsisi lastensa luokse, siunaa poikaani että hän jaksaa käydä tämän suuren asian läpi ettei hän sortuisi ja anna hänelle voimia uskoa sinuun, vain sinä Jumalani pystyt auttamaan häntä kohdaneessa hädässö ja anna minulle myös ymmärrystä että ymmärtäisin tämän poikani asian että mitä hän on oikein tehnyt etten syylistäisi häntä turhaan ja että pystyisin antamaan hänelle voimia ja äidin rakkautta! Sinä Jumalani anna hänelle ainostaan pieni tuomio siitä mitä hän on väärin tehnyt, Kiitos rakas Jumalani että saan taas jättää kaikki murheet sinulle ja että saan olla lapsesi, minä en luovu sinusta koskaan, sinä saat pidettyä minut järjissäni, kiitos että annoit minulle kunnon lääkityksen että nyt minulla ei ole enää suurempia kipuja ja että saan jo nukutuksi! On ihanaa viedä sinun sanaasi eteen päin ja kertoa kuinka rakastava Isä olet ja teet ihme tekoja ja paranat ihmisiä, kaikki on niin suurta ja ihmeellistä. Kiitos kun olet luvannut tulla takaisin hakemaan omasi pois ja viedä taivaan kotiin jota olet nyt jo rakentamassa meille asuin sijaa! Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni, minä olen elävä todistus siitä mitä pystyt tekemään! Aamen
  Helena - 08 joulu, 2018
 • Yksinäinen joulu jälleen edessä. Kumpa ei tarvitsisi olla joulua yksin.
  - 07 joulu, 2018
 • Kyljestäni kuului tänään rasahdus ja siihen tuli voimakasta kipua. Olen sairastanut pitkän tulehduskierteen ja juuri olen toipumassa siitä antibioottien avulla. Pyydetään, että Pyhä Kolmiyhteinen Jumala koskettaisi minun vasenta kylkeäni sekä minua voimallaan ja tekisi jälleen terveeksi. Kiitos Isä, että sinä kuulet rukoukset ja vastaat niihin. Jumalalle kaikki on mahdollista.
  Sanna - 01 joulu, 2018
 • Kiitos jos muistaisitte muutamaa asiaa, Jeesus ota koetukset nyt pois ja anna armon aika. Jeesus auta taloyhtiön asioissa ja ota käsiiisi ne henkilöt jotka panettelee minua ja isännöitsijää. Jeesus aja asiamme ja siunaa että sama hallitus saa jatkaa ensi vuonna ja voin jatkaa hpj.nä . Kiitos Jeesus siitä kaikesta mitä olet taloyhtiössä tehnyt.
  - 29 marras, 2018
 • Herra auta että saadaan avioliittoon iloa ja rauhaa sekä Herra anta uskollisia esirukoilijoita riittävästi että pystyy tekemään hommat täysillä. Kiitos Jeesus että autat materiaaliasioissa että saadaan siirto onnistumaan. Kiitos Jeesus.
  - 27 marras, 2018
 • Alan olla aika finaalissa isojen elämän ratkaisujen suhteen. Vetoankin siksi Raamatun Sanaan: "Hän ei salli teitä kiusattavan yli voimienne." Pyydän, että apu tulee Herralta, kun en enää itse jaksa taistella. Jeesuksen nimessä.
  - 26 marras, 2018
 • ruk.pyyntö; taloyhtiössä yritetään valheilla tehdä hallaa ihmisille ja myös minulle. Jeesus puutu ja murra heidän suunnitelmat täysin. Siunaa että voisin tehdä hyvin hallitustyöt.
  - 21 marras, 2018
 • Rukousaiheeni on: Että voisin saada Herralta selkeän ohjauksen työssä ; vaimoni osaa toimia oikein töissään ja terveyttä ja voimia yrittäjänä. Että muutamat tarpeet joita etsin löytyisi edullisesti ja osaisi käyttää rahaa. Jeesus anna tosi hyvä talvi ja siunattua aika. Saisi kokea Jumalan armoa ja laupeutt
  - 20 marras, 2018
 • Rukousta pyytäsin. Että Jeesus Kristus todella siunaisi vaimoni työt ja hänellä riittäisi töitä nykyisessä paikassa vielä vuosiksi. Jeesus auta kaikessa että avioliitossa työssä ja elämässä muutenkin olisi siunaus. Kiitos kun muistatte rukouksin.
  - 16 marras, 2018
 • Ylipainoa on reilusti ja hirveä himo on kaikkeen epäterveelliseen. Metwursti,hodarit, suklaa, kahvivanukkaat, lakut,salmiakit jne.
  - 11 marras, 2018
 • Jeesus siunaa ensi vuosi ja anna näky tehdä evankeliumintyötä. Jeesus anna paras vuosi mitä koskaan on ollut. Herra ota mukaan työhösi ja mielenkiintoisiin missiohin. Kiitos
  - 10 marras, 2018
 • Jeesuksen nimessä pyydän terveyttä ja vahvistumista koko perheelle.Jeesus siunaa koko talviaika sekä anna sovelias ies sekä töitä hyvin. Jeesus varjele (ps.91) ja saisimme kokea virvoituksen aikoja.Kiitos paljon kun rukoilette.Siunausta.
  - 02 marras, 2018
 • Kovassa rahapulassa. Lainasin jo tuttavalta rahaa ja nyt edessä on uusia rahanmenoja. Rukoilkaa että selviän kaikista maksuista ja saisin lainan maksettua takaisin mahdollisimman pian.
  - 30 loka, 2018
 • Kiitos rakas Jumalani tästä päivästä jonka olen saanut viettää ystävien kanssa! Jeesus Kristus jätän sinulle taas kaikki murheeni, vain sinä voit auttaa,rakas Jeesuskseni auta rakasta poikaani, sillä hänellä on suuret vaikeudet ja odotan että poikani pääsisi pian kotiin lastensa luokse, lapset kaipaavat , Vain sinä pystyt auttamaan poikaani, kiitos rakas Isä taivaallinen, olen saanut itseleni auttavia lääkkeitä etä nyt on kivut pienenmät kiitos kuulu sinulle! Rakas Isä että saan olla lapsesi ja viedä sinun sanaasi eteen päin että kaikki oppisivat tuntemaan sinut kuinka rakastava Isä olet ja pystyt tekemään ihmeitä ja autat sairaita parantumaan! Kiitos siitä että jaksoit odottaa minua että otan sinut sydämeeni ole todella kiitollinen että löysin loppujen löpuksi sinut ja en ikinä kättäni irrota sinusta ja olet aina minun sydämessäni!Aamen
  Helena - 25 loka, 2018
 • Mietin, odotanko tulevaisuudelta sellaista, mitä ei tule tapahtumaan, ja pitäisikö minun sen sijaan yrittää esimerkiksi päästä mukaan startup-yritykseen, jonka edustajan tapasin sattumalta eilen. Hän kyseli työstäni. Jätän tämän asian Herran eteen.
  Toimelias Nainen - 14 loka, 2018
 • Rakas Jumalani! Kiitos että saan jättää kaikki murheeni sinun haltuusi, pyydän sinulata rakas Jumalani että auttaisit poikaani joka on suuressa hädässä ja ystävärtä että hän toipuisi rintasyövästä! Rakas Jumalani kiitos kun otat nämäkin asiat hoitoosi, kiitos kun saan olla lapsesi ja viedä sinun sanaasi eteenpäin että jokainen oppisi tuntemaan sinut kuinka rakastava ja ihmeelinen olet että pystyt tekemään ihmetekoja ja parantamaan ihmisiä kivuista ja säryistä! Aamen
  Helena - 07 loka, 2018
 • Herra Jeesus siunaa avioliitto ja paranna vaimoni sydänhaavoista sekä rikkinäisyydestä. Jeesus tarvitsen voimaasi ja näkyä missä tehdä työtä ja kenen kanssa. Herra avaa ovet voimallasi sekä anna hyvä kätesi olla vaimoni ja mun yllä. Kiitos
  - 04 loka, 2018
 • Kiitos alkavasta sapatista ja uusista ihanista ystävävistä! Rakas Jumalani auta poikaani suuressa ongelmassa, minä pyydän rakas Jumalani että autat poikaani,että hän pääsisi pian kotiin lastensa luokse ja auta minun ystävätärtä että hän pääsisi pois rintasyövästä! Rakas Jumalani, kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja teet, on upeata viedä sanaasi eteenpäin ja kertoa ihmisille kuinka rakastava Isä sinä olet ja kertoa mitä ihmeitä sinä pystyt tekemään ja pelastamaan ihmisiä hädästä pois! Hyvää sapattia!
  Helena - 22 syys, 2018
 • Asioiden toimimisen ja kuntoon tulemisen puolesta henkilökohtaisella sekä myös yhteiskunnallisella tasolla. Rukous kiitos.
  - 17 syys, 2018
 • Jeesus pysäyttäisi pelastaisi kaksi, jotka ovat pahasti alkoholisoituneet. Jumala vaikuttaisi niin että Äiti hoitaisi 3-vuotiasta poikaa ja kouluiässä olevaa tyttöä oikein. T ja pikkuneiti pysyisivät terveinä. V ostaisi nopeasti muilta sisaruksilta isänsä kotipaikan itselleen. Ta tehty väärä elatusmaksu sopimus kumoutuisi ja Ta saisi oikeudenmukaisen elatusmaksu sopimuksen. Ta rahat riittäisivät menoihin. Ta saisi nukuttua ja hän ei valvoisi elatusmaksujen takia. Jumala parantaisi Te masennuksen. Te löytyisi oikea ammatti tai työpaikka koulutuksen kautta. Jumala parantaisi J syövän(epäillään keuhkossa olevan) ihmeen kautta tai lääkärien antaman oikean hoidon kautta. M ja S kesämökki menisi nopeasti kaupaksi. Jumala parantaisi J ruokien yliaine herkkyydet. Jumala vapauttaisi(parantaisi) P masennuksesta. Jumala parantaisi M hartia-, niska-, ja selkäkivut. Jumala avaisi M pian hänen voimilleen sopivan vakituisen työpaikan. Jumala parantaisi J närästys- ja laktoosi vaivat. Jumala parantaisi J unettomuuden(yöllä kun herään niin uni kaikkoaa). Jumala parantaisi J kaikki ruoansulatus vaivat. Jumala parantaisi J silmien ikänäön. Jumala parantaisi J mahan ummetusvaivat. Jumala parantasi J ruuansulatuksen niin että J voisi käyttää tavallista maitoa. Jumala parantaisi J eturauhasongelmat(tulisi pitemmät tyhjennysvälit). Jumala parantaisi M ylähuulen reiän yliluonnollisella tavalla umpeen. Jumala parantaisi M nenän sisäseinämät täysin terveiksi ja Jumala lopettaisi M nenän sieraimista kaikki verenvuodot(on poistettu yli 3,5 vuotta sitten yli puolet nenästä ja nenän sisäpuolelta on revitty suojakarvat pois.. Jumala nostaisi M oikean silmän alaluomen kohdalleen. Jumala parantaisi M kaikki mahan ongelmat(on välillä maha ihan sekaisin). Jumala vahvistaisi M yleiskuntoa ja antaisi M virkeyttä ja pirteyttä jokaiselle päivälle. Jumala ilmestyisi J puolisoasiassa ja antaisi selvän johdatuksen puolisoasiaan, niin että tulisi juuri oikea vaimo J. J löytyisi tosi edullinen remontoitava rivitalokaksio ostettavaksi mahdollisimman pian. Jumala antaisi terveyttä J jaloille, käsille, ranteille ja koko ruumiille terveyttä. Jumala parantaisi V pukamavaivat. Jumala pelastaisi kaikki J uskostaosattomat naapurit, sekä pelastaisi heidät ja vapauttaisi alkoholista ja tupakasta. Jumala rauhoittaisi M levottomat naapurit. Jumala pelastaisi kaikki M uskosta ostattomat naapurit. Jumala sulkisi J kohdalla tarjolla olevat liian raskaat työpaikat. Jumala avaisi J tosi nopeasti sopivan työpaikan(25h/vko), jotta J voisi käydä vielä töitten jälkeen auttamassa Äitiä. Jumala antaisi J ruuansulatukseen ruuansulatusentsyymejä. Jumala antaisi J rukousystävän. Jumala antaisi J voimia hoitaa M asioita, sekä omat asiat. Jumala antaisi J mahdollisimman pian ilmastoidun hyväkuntoisen isomman auton ja nykyiselle J autolle löytyisi uskovainen ostaja. Jumala avaisi J ja A silmät näkemään/tajuamaan oikean rahankäytön. J ja A elävät yli varojenja tällä hetkellä. Jumala antaisi viisautta A ja J käyttää rahansa oikein. Jumala parantaisi J hampaat ja ikenet täysin terveiksi. H saisi siivoustyöpaikan, jossa on hyvä palkka(nykyisessä on tosi alhainen palkka). H ja A uudistuisivat. Jumala antaisi J erikoisen Pyhän Hengen antaman viisauden tulevina päivinä tehtäviin ratkaisuihin. Rukoilkaa vielä että V ostaisi elokuun aikana perikunnan talon itselleen. Rukoilkaa että Jeesus pelastaisi M lapset, lapsenlapset, lasten läheiset ja koko M perhepiirin, sukulaiset, sisarukset ja kaikkien sisarusten perhekunnat ja ystävät.
  Juha - 17 syys, 2018
 • Esirukouspyyntö: Jeesuksen nimessä viisautta ja armoa vaimoni ja minun työhön. Tehdään paljon töitä ja Herra purkaa väärät ikeet ja taakat ja voisi keskittyä oikeisiin asioihin. On monia asioita johin odotamme vastauksia ja evankeliumintyössä Herra Jeesus osoitaa suunnitelman syksyksi ja vuodeksi 2019. Kiitos Jeesus että saamme myös vaimoni kanssa rukoilla ja lukea Sanaa joka päivä. Amen
  - 16 syys, 2018
 • Jouduin rikoksen kohteeksi ja tässä asiassa pyydän talouteni palauttamista ennalleen. Kiitos.
  - 13 syys, 2018
 • Jeesus , armahda ja auta nyt kahden viikon ajan todella väkevästi. Jeesus raivaa tietä ja anna suuri ilo evankelioida ja vaimoni kanssa myös menisi paremmin kuin koskaan ennen. Jeesus varjele pahasta ja kuisauksista. amen amen
  - 03 syys, 2018
 • rukousaihe: Että Jeesus siunaa pitkät ajomatkat ja saamme kokea virvoituksen aikoa Herran kasvoista. Siunaa vaimoni työt ja anna todella hyvä syksy molemmille. Kiitos Jeesus että saamme olla terveitä ja varjele kiusauksilta.
  - 30 elo, 2018
 • Rakas taivaallinen Isä, auta meitä kohdanneesta suuresta ongelmasta, poikani on suuressa hädässä, Isä auta häntä jaksamaan selviämään suuresta ongelmasta, vain sinä voit auttaa meitä ja pyydän myös ystäväni puolesta esirukousta,hänellä on todettu rintasyöpä ja hoidot eivät tehoa auta häntä jaksamaan, kiitos Isä kun saan olla sinun oma lapsesi ja kiitos kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni ja teet, on ihanaa viedä sinun nimeäsi eteenpäin ja kertoa ihmisille kuinka suuri ja rakastava olet ja ihmeiden tekijä!Aamen
  Helena - 28 elo, 2018
 • Kiitos sapatista ja ihanista ystävistä! Pyydän poikani puolesta rukousta hänellä todella suuria murheita jotka koskettavat meitä kaikkia hänen läheisiään, rakas Isä auta vain sinä voit auttaa häntä näissä asioissa, että hänen lapset saisivat isän takaisin kotiin pian ja minulla äitinä suuri hätä pojasta!
  Helena - 17 elo, 2018
 • Rukouspyyntö. Herra Jeesus varjele ja suojele kaikilta vaaroilta ja hyökkäyksiltä, anna hyviä päiviä avioliittoon ja töihin. Kiitos Jeesus että siunaat että saadaan työ, talous ja veroasiat kuntoon ja asiat sujuu hyvissä teoissa. Jeesus anna vaimoleni viisautta ja iloa elämään ja johdata meitä tarkasti.Kiitos Jeesus
  - 06 elo, 2018
 • Rakas Jumalani, auta minua kivuissa ja säryissä. Auta Isä rakasta poikaani, hänen suuressa ongelmassa!
  Helena - 28 heinä, 2018
 • Hätä rukouspyyntö uskovasta perheestä missä ollut kolme syöpä tapausta ja yhdelle se on nyt uusiutunut. Tämä perhe tarvitsee rukousapua.
  - 22 heinä, 2018
 • Jeesus siunaa Ex-criminal day Vaasanaukio 4.8 ja kaikki muutkin ulkotapahtumat tänä syksynä. Herra johda , ohjaa ja suojele jokainen tilaisuus ja tuo ihmisiä kuulemaan evankeliumia. Kiitos
  - 20 heinä, 2018
 • että saisin voimia ja iloa evankelioida ja tarkan johdatuksen lähikuukausiin. Jeesus rahani ovat lopussa ja maksut painaa päälle. Auta Herra nyt ja täytä kaikki tarpeemme. Kiitos Jeesus
  - 16 heinä, 2018
 • Kiitos ihanasta sapatista ja ihanista ystävistä. pyydän että rukoilette poikani puolesta hänellä on vakavia murheita ja itseni puolesta että saisi nämä kivut ja tuskat pois ja että pääsisin eläkkeelle!
  Helena - 06 heinä, 2018
 • Että Jeesus uudistaa koko evankeliointityömme ja ihan uusi aika koittaa. Anna uusia oikeita yhteistyötahoja sekä uta intoa ja paloa ihmisille tulla mukaan kohtaamaan ihmisä. Anna Jeesus meille jotka puhumme evankeliumia niin tuli ja voitelu puhua. Kiitos Jeesus että kohta näen tämän käytännössä. Kiitos rukouksistanne.
  - 01 heinä, 2018
 • Ulkoilmatapahtumien puolesta rukousta että Herra siunaa ja johtaa tilaisuudet ja hyvät muusikot ja puhujat tulee mukaan. Herra siunaa että on paljon esirukoilijoita. 2 Moos 17/11. että ollaan voitolla niissä laaksoissa mihin Herra Jeesus lähettää. Herra johdata tarkasti koko kesä syksyyn asti ja ota murheet ja taakat että avioliitto pysyy kasassa ja vaimoni voi hyvin. Kiitos.
  - 28 kesä, 2018
 • Siunaa avioliitomme ja tuo iloa siihen. Herra auta taloyhtiön asioissa ettei eräs henkilö tee sabotaasia ja häiriköi omilla suunnitelmilla. Kiitos Jeesus että otat kaikki murheeni ja taistelet puolestani. Amen
  - 22 kesä, 2018
 • Jeesus elvytä, eheytä, paranna ja kosketa minua ja vaimoani sekä anna sovelias ja kevyt ies.Herra siunaa ja varjele niinkuin ps.91 lupaa. Kiitos Jeesus että saamme olla armon alla.
  - 19 kesä, 2018
 • Rukousaihe: Ystäväni on menossa tällä viikolla leikkaukseen. Leikkaus ei ole suuri, mutta ystävälläni olisi paljon töitä, jotka pitäisi hoitaa juuri tässä kuussa, ja on tärkeää, että hän kuitenkin ottaa aikaa myös leikkauksesta toipumiseen. Rukoillaan, että hän malttaisi levätä ja toipuisi nopeasti. Kiitän tästä ihanasta ja rehellisestä ystävästä!
  - 11 kesä, 2018
 • Herra, auta minua laskemaan päiväni oikein, että saisin viisaan sydämen. Tätä pyydän Jeesuksen nimessä.
  Nimimerkki "46-vuotias" - 06 kesä, 2018
 • Pyydän rukousta ulkoilmatapahtumien puolesta joita teemme ainakin parikymmentä tänä kesänä. Isommat on Hakunila Day, Ex-criminal Day Helsinki, Kauppatorin Juhannus, Heavenly Gospel week Lapissa...ym. Herra Jeesus anna hyvä sää, paljon kuulijoita sekä todella hyvät muusikot sekä voitelu puhua. Herra ole läsnä näissä ja siunaa niin että ihmiset kokee Sinun läsnäolosi. Kiitos kun muistatte näitä vaikka muutaman kerran rukouksin.
  - 26 touko, 2018
 • että Jeesus antaa todella paljon esirukoilijoita että jaksan tehdä evankelistan työtä pitkin kaupunkia. Herra Jeesus suojaa ja varjele perheeni psalmi 91 sanoin ja auta nyt kaikessa etten lopeta. Herra estä vihollista tuhoamasta palvelutehtävääni.
  - 24 touko, 2018
 • Vakava rukous. Jeesus paranna vaimoni polvi ja miten nyt eteenpäin tämän asian kanssa. Anna hyvä lääkäri tai Herra mikä on sinun suunnitelma. Ota tuskaa ja ahdistusta pois ja auta. Kiitos Jeesus että siunaat vaimoni työt. Amen
  - 19 touko, 2018
 • Esirukouspyyntö; Että Jeesus antaa mun ja vaimoni kokea Jumalan armoa ja saamme mennä kevyin askelin eteenpäin. Olet luvannut soveliaan ja kevyen ikeen ja sitä todella haluamme viedä ennaltavalmiissa teoissa. Jeesus siunaa vaimoni hoitotyö, siunaa että saa hyvän korvauksen ja potilaat voi hyvin joita hoitaa. Kiitos Jeesus.
  - 14 touko, 2018
 • Rukouspyyntö: Jeesuksen nimessä pyydän siunausta ja terveyttä U ja L vanhimmilleni. Jeesus kosketa ja tee terveeksi sekä siunaa että liikkuvat säännöllisesti. Kiitos Jeesus että autat kaikessa ja siunaat pitkällä iällä. amen
  - 13 touko, 2018
 • Pyydän että Jumala antaisi läpimurron meidän tilanteeseemme ja että kaikki mitä Hän on luvannut toteutuisi viivästymättä Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen
  - 09 touko, 2018
 • Pyydän esirukousta siskojeni puolesta että Jumala siunaisi heitä ja täyttäisi heidät Pyhällä Hengellä ja antaisi ymmärrystä kaikkeen Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen
  - 02 touko, 2018
 • Pyydän esirukousta siskoni puolesta että hän perheineen saisi uuden kodin missä on hyvä elää Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen
  - 29 huhti, 2018
 • Pyydän esirukousta veljeni perheen puolesta että Jumala olisi heille armollinen ja vapauttaisi heidän tyttärensä kaikesta pahan vallasta, pimeydestä ja valheesta Jeesuksen Kristuksen nimessä, voimassa ja veressä. Aamen
  - 23 huhti, 2018
 • Ollaan ihan loppu ja väsyneitä kun töitä päivät yöt...Jeesus siunaa loma ja anna virvoituksen ajat nyt. Herra varjele kaikelta pahalta ja siunaa turvallisuudella sekä anna meidän kokea jotain ihan uutta. Kiitos Jeesus että paljon tulee nyt rukousvastauksia myös armosta.
  - 22 huhti, 2018
 • "Vielä mä toivon, vaikkei täällä toivoa olis ollenkaan. Nyt tartun käteen Vapahtajan: Käy Herra meitä siunaamaan!" Kuten sanotaan eräässä laulussa. Rukoilkaa erään asian puolesta joka on inhimillisesti katsottuna mahdoton mutta Jumala voi kaiken paremmaksi muuttaa! Se liittyy ihmissuhteisiin että minun välit tulisi hyviksi erääseen ihmiseen joka ei pidä minusta vaikka koetin olla ystävällinen ja joka valitti minusta. Mutta rukoillaan että valitus loppuu ja karttaminen myös ja ystävyys alkaa ja meillä on yhdessä kivaa ja ihanaa ystävinä olla hänen kanssa. Rukoilkaa meidän molempien puolesta ja jos tykkäätte/osaatte laulaa niin sielä kotona tai vaikkapa kirkossa/seurakunnassa olipa kirkko mikä vain, niin joka siellä soittaa jotakin soitinta tai jonka on määrä esiintyä lähiaikoina muuten niin ota tämä laulu sinne soitettavaksi tai laulettavaksi joko ohjelmaasi mukaan tai sitten ennen tai jälkeen kokouksen/jumalanpalveluksen soita tätä laulua ja mielessäsi ajattele tämä rukouksena puolestamme. ja kun se laulu soi ja laulu raikaa niin ajattele mielessäsi se rukoukseksi puolestamme ja käyköön Herra siunaamaan niin minua kuin häntäkin! Ja rukoilkaa sekä tämän laulun myötä että ilmankin tätä laulua sovinnon ja ystävyyden puolesta. Kiitos kaikille muistamisesta,olkaa siunatut Jeesuksen nimessä ja Jeesus kanssanne kaikessa jokaisella! Myös kirkon ulkopuolisissa tilaisuuksissa ja yksityistilaisuuksissakin hyvälaulu laulettavaksi ja ajateltavaksi samalla eräitä ystävyksiä joiden välit tulehtui Jeesuksen takia. Niin, aamen: Armahda heikkoa ja kurjaa ja käy Herra Jeesus meitä siunaamaan! Kiitos! t. Heikko ja kurja jotka kiittävät tästä teitä kaikkia kun rukoilette puolestamme. P.S Ja kuka soittaa ja laulaa osaa niin ihan kotonakin voi yksikseenkin soittaa ja laulaa tämän kuin rukouksena ja rukoilla toki vapaamuotoisestikin sen ohessa.
  - 22 huhti, 2018
 • Rukousaiheet; On monta asiaa joihin odotamme vastauksia...Herra siunaa evankeliumintyö ja anna joku hyvä työkaveri rinnalle, siunaa ulkotilaisuudet hyvällä säällä ja paljoilla kuulijoilla. Pyydän myös Herran armoa ja terveyttä sekä avioliitto kestää läpi elämän hyvänä. Jeesus siunaa vaimoni työt ja anna myös levon ja rukouksen aikoja. Kiitos.
  - 20 huhti, 2018
 • Pyydän esirukousta että Jumala siunaisi meitä kaikella Hengen siunauksella Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen
  - 18 huhti, 2018
 • Pyydän esirukousta että Jumalan lupaukset eivät viipyisi ja että Hänen tahtonsa tapahtuisi meidän elämässämme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen
  - 13 huhti, 2018
 • Rukousaihe; että Jeesus koskettaa ja parantaa mua ja vaimoani erilaisista fyysistä vammoista ja sairauksista. Pyydän myös että Herra siunaa ja antaa hyvän ja vakaan vaelluksen pitkäksi aikaa. Jeesus anna armosi olla suuri ja ota taakat ja murheet. Kiitos
  - 12 huhti, 2018
 • Pyydän esirukousta kaikille maailman eläimille, koska niiden kärsimykset ovat suunnattomat. Kiitos teille ja siunausta.
  Eva - 03 huhti, 2018
 • Kiitos ihanista ystävistä! Anon Herralta apua minun kipuihin ja ystävän puolesta pyydän että Herra auttaisi häntä että saisi asiansa kuntoon ja voisi nauttia Herran sanasta! Kiitän että saan olla Jumalan lapsi!
  Helena - 03 huhti, 2018
 • Pyydän että en sokaistuisi ja eksyisi uskonnollisuuteen vaan pysyisin uskossa. Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen
  Violet - 02 huhti, 2018
 • Rukouspyyntö; Pyydän totisesti että tämä vuosi olisi todella siunattu ja Herra Jeesus antaa ihan uusia näkymiä evankeliumintyöhön. Avaa uusia paikkoja, anna hyviä työtovereita, uusia työkaluja ja murra ikeet että saamme tehdä vapaasti työtä. Jeesus, anna tämän vuoden olla läpimurron vuosi ja anna tuli ja voitelu puhua evankeliumia uskosta osattomille. Suuri kiitos kun muistatte tätä aihetta.
  - 24 maalis, 2018
 • Herra Jeesus auta että saan rukoilla öisinkin ja tee rukouselämästäni palavaa sekä avaa Sanan ovi että ymmärrän Raamattua. Jeesus auta monessa asiassa ja anna todella onnellisia aikoja elämään ja saisi kokea Jumalan armoa ja siunausta ihan uudella tavalla. Siunaa vaimoni ilolla ja riemulla sydämessä . Kiitos.
  - 14 maalis, 2018
 • Pyydän esirukousta sisaruksieni puolesta että heistä jokainen saisi vahvan uskon ja Pyhän Hengen täyteyden Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen nimessä. Aamen
  Violet - 14 maalis, 2018
 • Rukousaihe; Jeesus taloyhtiössämme on paljon riitoja tulossa ja muutenkin alkamassa vaikeat ajat. Jeesus pyydän että puutut asiaan ja itse en ymmärrä ja osaa tehdä koska niin iso vyyhti. Kiitos Jeesus että murrat pimeyden teot ja annat hienon voiton. Kiitos amen.
  - 11 maalis, 2018
 • Rukoilkaa, etten enää tarvitsisi pelätä äitiäni. Olen jo viisikymppinen.
  - 08 maalis, 2018
 • Pyydän rukousta että Jeesus todella avaa ihan uusia ovia tehdä työtä ja evankelioida. Herra Jeesus murra esteet totaalisesta ja luo uutta ja anna mukaan oikeat henkilöt. Kiitos Jeesus että alkaa ihan uusi aikakausi työssä. Kiitos
  - 04 maalis, 2018
 • Esirukousaihe; Herra Jeesus anna Pyhän hengen virvoittavat sateet elämämme ylle ja tuo uudistava Gileadin balsami haavoihimme. Herra kosketa ja paranna suuressa armossasi. Kiitos Jeesus että siunaat vaimoni työt aivan uudelle tasolle ja on voimia ja viisautta tehdä vaativaa työtä. Lopuksi Herra Jeesus siunaa lapsemme ja auta asunto, opiskelu ja työasioissa.Suurkiitos
  - 28 helmi, 2018
 • Herra Jeesus siunaa ja varjele elämämme niin että saamme kokea ps.91 kaikenkattavan turvan ja pitkän iän. Kiitos Jeesus että viet meitä eteenpäin ja saamme kokea täydelisen läpimurron työsäämme ja elämässämme. Jeesus avaa ihan uusia ovia ja paikkoja evankelioida ja julistaa evankeliumia vaikka ympäri Suomea ja Norjaa. Kiitos Jeesus läpimurrosta ja suojasta.
  evankelista - 06 helmi, 2018
 • Rukouspyyntö nuoren uskovan tytön puolesta joka seurustelee uskonnollisen narsistin kanssa ja suhde vienyt maailmaan ja on täysin eksytys. Kiitos rukouksista!
  - 05 helmi, 2018
 • Raskaan elämänvaiheen puolesta.
  - 30 tammi, 2018
 • Pyydän esirukousta rakkaideni puolesta että Jumala siunaisi heitä ja parantaisi heidän kaikki sairautensa ja vaivaa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen
  Violet - 29 tammi, 2018
 • Kiitän siitä, että siskoni tarjosi apua käytännön asiassa! Pyydän, että suhteemme voisi syventyä ja että voisimme ystävystyä enemmän. Pyydän, että siskoni ja hänen miehensä rakastuvat yhä enemmän toinen toisiinsa ja rakastuvat Jeesukseen.
  Isosisko - 27 tammi, 2018
 • Pyydän esirukousta kaikkien rakkaitteni puolesta että Jumala siunaisi, antaisi vahvan uskon jokaiselle ja päästäisi meidät pahasta Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen
  Violet - 27 tammi, 2018
 • Pyydän esirukousta ystäväni puolesta, että hän pääsisi tupakasta eroon.
  Miia - 16 tammi, 2018
 • rukouspyyntö, että Jeesus siunaa loman ja saamme todella virvoittua ja sitten tulla täydessä ilossa takaisin töihin. Jeesus siunaa kevään ja kesän työt sekä vaimoni hoitotyö... Kiitos Jeesus ja kiitos rukoilijoille kun muistatte.
  - 14 tammi, 2018
 • Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee uskonnollisen narsistin kanssa ja suhde viemässä tyttöä maailmaan.
  - 13 tammi, 2018
 • Sairastan pitkittynyttä yskää. Muistakaa rukouksin että Jeesus parantaa ja saan muutenkin terveen ruumiin. Kiitos
  - 13 tammi, 2018
 • Rukouspyyntö, muutama asia johon pyydän Herralta muutosta: Että Jeesus purkaa riippakivet vaimoni ja mun elämästä ja saamme soveliaan ja kevyen ikeen ja pidä nämä väärät taakat pois tulevaisuudessakin. Herra Jeesus siunaa tämä talvi ja anna terveyttä ja saisi uuden innon liikkua ja pitää huolta terveydestä. Että tänä vuonna työasiat mene todella hyvin ja saisi nähdä Jeesuksen apua ja johdatusta jatkuvasti. Kiitos paljon.
  - 11 tammi, 2018
 • Rukoilkaa, etten jatkuvasti lankeaisi samassa asiassa.
  - 08 tammi, 2018
 • Rukouspyyntö nuoren perheen puolesta. Isä joutunut sairaalaan ja äiti kipeänä kotona pienten kanssa. Herra auta!
  Liisa - 03 tammi, 2018
 • Täysin sekaisin olevan unirytmini puolesta.
  - 26 joulu, 2017
 • Pyydän Herralta lisää lohduttavia ja rohkaisevia rukousvastauksia, jotta rohkaistuisin lääkkeen käytössä.
  Jenni - 22 joulu, 2017
 • Rukousapua pyydetään. Jeesuksen nimessä vaimoni saisi suuren ilon sydämeen vaikka menetti läheisen kuolemaan. Jeesus ota taakat ja murheet sekä anna voimia tehdä työtä ja jatkaa elämää. Jeesus anna vuosi 2018 olla todella siunattu ja saisi paljon tehdä evankeliumin työtä täydellä siunauksella sekä hyviä työtovereita mukaan.
  - 21 joulu, 2017
 • Pyydän Herralta lisää lohduttavia ja rohkaisevia rukousvastauksia, jotta rohkaistuisin lääkkeen käytössä.
  Jenni - 21 joulu, 2017
 • Pyydän, että Herra vapauttaa minut kokonaan "jännityskohtauksista".
  Jenni - 19 joulu, 2017
 • Nuorella naisella jolla on lievä vamma, on ihania muistoja eräästä huomattavasti vanhemmasta naisesta. Nuorella naisella on kuitenkin vammaansa liittyen haasteellista käytöstä ja hän teki virheitä myös. Mutta on pyytänyt anteeksi niin Jumalalta kuin lähimmäiseltäkin. Hän koetti tehdä sovintoa ja hakeutua asiakkaaksi terveydenhuollon yritykseen jossa tuo nainen työskentelee. Nainen kuitenkin torjui hänet tylysti ja nuori nainen pettyi ja menetti yöunensa. Mutta silti hän ei ole vielä toivoaan menettänyt vaan hän uskoo hyvää edelleenkin tuosta ihmisestä eikä enää ota yhteyttä häneen. Rukoillaan tuolle vanhemmalle naiselle mielen muutosta ja ymmärrystä erilaisuutta kohtaan ja ettei syrjisi poikkeavaa ihmistä vaan kiinnostuisi erilaisuudesta ja että Jeesus muuttaisi niin, että tuo nainen ei halua enää syrjiä vaan sen sijaan että hän syrjii niin hän kaikella rakkaudella opettaisi tapoja tuolle nuorele naiselle, auttaisi keskittymään ja kuntouttaisi siinäkin kun nuori nainen on tuulella käypä ja levoton toisinaan ja että hän koettaisi auttaa kaikessa siinä, mikä on nuoremmalle vaikeaa ja ohjata, opettaa nuorempaa. Ja että joku ihminen joka nuoremman tuntee, ottas yhteyttä ja sanoisi että kyllä se nainen saa nuoremmalle tapoja opettaa ja komentaakin jos nuorempi hölmöilee, mutta kuitenkaan ei pidä syrjiä eikä karttaa koska nuorempi opettelee miten käyttäydytään eikä ole täydellinen Ja että tuo vanhempi nainen lopulta rakastaisi ja pitäisi huolta ja antaisi anteeksi. Antakoon Jumala siihen voiman. Mutta jos tämä ei ole Herran tahto niin rukoillaan että nuorempi nainen saisi elämässä jotakin parempaa tuon tilalle niin ettei asiaa tarvitse enää surra.
  - 29 marras, 2017
 • Rukoilkaa että pääsen sokerisista ja vaaleaa vehnäjauhoja sisältävistä tuotteista. Suurimpana houkutuksena suklaa, jota saa nyt kaikkialta kympillä kolme rasiaa.
  - 23 marras, 2017
 • Rukoilkaa minulle sopivaa, uskovaa puolisoa.
  - 16 marras, 2017
 • Paranemista vaivasta, johon ei auttanut edes kaksi leikkausta. Enää ei voi leikata.
  - 12 marras, 2017
 • Rukousta, että saisin tietää Jumalan tahdon asiassa, joka vaikuttaa koko loppuelämääni.
  - 08 marras, 2017
 • Kriisissä olevan perheen puolesta, jossa mies joutuu pakenemaan vaimoaan.
  - 06 marras, 2017
 • unettomuuden puolesta. nukahdan vasta klo 3 tai 4, enkä jaksaisi millään nousta aamulla ajoissa ylös. En edes ennätä ottaa päiväunia.
  - 06 marras, 2017
 • Rukoilkaa minulle parantumista suuvaivoista, joista olen kärsinyt lapsuudesta asti.
  - 05 marras, 2017
 • Vasen nilkkani jatkuvasti kipeä. Syön kipulääkkeitä. Käytän kipuvoidetta ja kylmäpakkausta.
  - 02 marras, 2017
 • Pelkään todella paljon pelastumiseni puolesta. Kaikki johtuu siitä, että minuun meni paha henki ottaessani lääkettä. Nyt pelkään käyttää lääkettä sairauteeni ja olen jatkuvasti ahdistunut asiasta. Kunpa Herra vielä pelastaisi minutkin...
  Jenni - 31 loka, 2017
 • Opintoni eivät suju. Oppitunneille meno tuntuu vastenmieliseltä.
  - 29 loka, 2017
 • Rukouspyyntö...Jeesuksen nimessä pyydän viisautta ja armoa tehdä työtä ja Herra anta sellaisia asioita sydämelle mitkä pitää toteuttaa. Jeesus siunaa myös avioliittoani niin että pystyn tekee töitä. Jeesus Rakas ota taakat ja murheet päältäni. Amen.
  - 23 loka, 2017
 • Toivon, että Herra auttaisi minua lääkeasiassa ja olisi minulle armollinen.
  Jenni - 22 loka, 2017
 • 5 henkilöä -> uskoon tuloa ja Jumalan puuttumista erityisellä johdatuksellaan heidän elämässään lähipäivinä. Runsasta siunausta ja kiitos.
  sini - 22 loka, 2017
 • Annan eräälle ystävälleni joululahjaksi hengellisen kirjan ja lähetän hänelle myös joulutervehdyksen. Rukoilkaa tämän ystävän puolesta ja siunatkaa rukouksessa kirje ja joulutervehdys sekä lahja ja rukoilkaa, että hän tulisi uskoon ja että Jumala auttaisi häntä vastoinkäymisissä ja siunaisi häntä hänen kaikilla elämän osa-alueilla. Rukoilkaa myös että hän siinä joulunpyhien aikaan tulisi käymään.
  - 22 loka, 2017
 • Herra pyydän,että tuot entisen mieheni takaisin luokseni uudistuneena hyvänä ihmisenä ja antaisit meille uuden mahdollisuuden onnelliseen yhteiseen elämään tai,että auttaisit minua päästämään hänestä irti jos se on sinun tahtosi. Pyydän,että kaikki muutkin asiat järjestyisivät uusi asunto,hyvä työ,uusia kunnollisia ystäviä...Johdata minut myös oikeaan seurakuntaan.Pyydän saada elää viimein hyvää ja onnelista elämää kaikkien surujen ja vaikeuksien jälkeen. Kiitos herra,että kuulet rukoukseni ja vastaat ajallasi.
  - 11 loka, 2017
 • Koetin tehdä sovintoa erääseen paikkaan johon en tiedä olenko tervetullut enää. Kerroin uskostani ja koetin tarjota apuani, toiselle sairauden kanssa elämiseen ja toiselle lastenhoitoon. Muistetaan rukouksessa että ihmiset joiden kanssa oli vaikeaa, leppyvät, antavat anteeksi ja että luottamus ja ystävyys palautuu ja tulee jopa paremmaksi kuin ennen ja että saisin palvela näitä, toista sairauksiin liittyvissä asioissa ja toista lastenhoidossa jos hän saa vauvan. Kiitos muistamisesta.
  - 09 loka, 2017
 • Oi Herra Jeesus sytytä jälleen kertomaan evankeliumia koko maalle ja anna näky tehdä työtäsi...Herra anna työtoverit, työkalut ja rahavarat koko hommaan. Kiitos Jeesus että sytytä myös esirukoilijoita että voidaan turvallisesti tehdä työtä. Amen
  - 08 loka, 2017
 • Olin yhteydessä terveydenhuoltoon ihmisestä jolla vakavia niin psyykkisiä kuin fyysisiäkin oireita ollut jo pitemmän aikaa. Muistakaa rukouksin, että asia otetaan vakavasti ja hänen terveydentilaa selvitellään ja että hän saisi jonkinlaista apua ja saisi elämänsä tasapainoon. Pelkään hänen ja myös hänen läheistensä puolesta. Muistetaan rukouksin erityisesti yhtä läheistä joka kärsii tilanteesta aivan erityisen paljon.
  - 02 loka, 2017
 • Unirytmini ja masennukseni puolesta. Mikään ei huvita. En haluaisi millään nousta ylös päivisin. Vaikka kirjeposti kolahtaa luukusta, jatkan vain unia. En myöskään ole enää tehnyt verkkokursseja (kielikursseja), joista olin alkuun niin innoissani.
  - 28 syys, 2017
 • Ateisti-poikani uskoontuloa ja Jumalan varjelusta hänelle. Hän on 25-vuotias.
  - 27 syys, 2017
 • Minulla on ikävä erästä porukkaa, jonka toiminnassa olin keväällä aktiivisesti mukana, mutta tänä syksynä en ole ehtinyt. Rukousaiheeni on, että voisin olla niiden ihmisten kanssa tekemisissä oikealla ajalla ja tavalla. Rukoilin paljon, että heidän keskuuteensa tulisi herätystä.
  Uskova ei-uskovien seurassa - 25 syys, 2017
 • rukoilkaa,että saisin rahan käytön hallintaan, että osaisin käyttää rahaa oikein ja että pääsisin vapaaksi edunvalvonnasta.
  - 25 syys, 2017
 • Rukoilkaa minulle sopivaa, uskovaa puolisoa, jolla olisi sama kutsumus.
  - 24 syys, 2017
 • Rukousaihe: Kävin vapaaehtoisystäväkurssin ja tiedän henkilön jolla elämässään ongelmia ja jota haluaisin kurssilla hankkimiani tietoja ja taitoja hyödyntäen auttaa ja tukea. Olen ollut yhteydessä tahoihin joiden kautta asia voisi järjestyä. Voitteko rukoilla sen puolesta, että saisin hänelle olla ilon aihe, siunaus sekä muutenkin valona ja suolana tässä maailmassa. Ja että voisin säännöllisesti häntä nähdä ja olla hänelle rakastava lähimmäinen. Otan hänet vastaan Jeesuksen nimessä ja olen valmis olemaan Jumalan käytössä.
  auttaja - 16 syys, 2017
 • vapautumista pakkoajatuksista ja itsetuhoisista ajatuksista.
  - 03 syys, 2017
 • Ateisti-poikani uskoontuloa,Jumalan varjelusta hänelle ja jalkojen parantumista. Lempiharrastuksena hänellä olisi juokseminen.Myös vapautumista tupakasta hänelle.
  - 29 elo, 2017
 • Rukoilkaa,että minulle järjestyisi paremmin kyydit seurakuntaan.Nyt joudun joka kerta yöpymään kaupungissa, jos haluan olla srk:n tilaisuudessa. Bussikyyti maksaa 21 euroa,mikä on minulle liikaa.
  - 29 elo, 2017
 • Toivoisin saavani edes yhden ystävän asuinpaikkakunnaltani, jonka kanssa olisi helppo puhua.En kaipaa puolisoa, vaikka erostani on jo yli 20 vuotta. (kaksikymmentä).
  - 29 elo, 2017
 • Toisin esirukousaiheena seuraavia asioita: Koetan opiskella, vaikka aikoinaan minulla olikin oppimisvaikeuksia. Nyt kuitenkin päätin ottaa haasteen vastaan ja ylittää itseni. Rukoillaan myös että onnistuisin laihtumisessa ja pääsisin ylipainosta eroon. Olen sairastunut jo kakkostyypin diabetekseen ylipainoni vuoksi. Muistetaan rukouksessa myös läheistä ystävääni ja sitä, että hänellä olisi aikaa minulle eikä olisi kiireitä liikaa.
  - 27 elo, 2017
 • Minulla on sellainen ongelma että kerrankin sain läheisen ystävän mutta ystävä ei voikaan olla minun kanssa kovinkaan paljon. Mutta eräs uskova jolla profetoimisen armolahja, sai eräästä ystäväni omaisesta profetian että se omainen kieltää ja estää koska on mustasukkainen eikä anna minun olla hänen omaisensa ystävänä. Nyt pahuus on paljastettu. Jeesuksen nimessä rukoillaan, että järjestys ja rauha palautuu ja minä joka kauan yksin olen ollut saisin läheisen ystävän seurassa aikaani viettää.
  nimettömänä pysyttelevä - 27 elo, 2017
 • Rukoilkaa helpotusta raha tilanteeseeni. Aina loppukuusta rahat loppu.Sitten syön makaronia ja puuroa loppukuun ajan.Täällä ei edes ole Soppakirkko- toimintaa.
  ahp - 27 elo, 2017
 • Pyytäisin rukousta erään naisen puolesta joka on omaa lastaan kohtaan kylmä, kova ja vihamielinen eikä osoita myötätuntoa eikä lohduta jos lapsella on paha mieli. Kamalaa katseltavaa ja kuunneltavaa hänen käytös lastaan kohtaan. Rukoillaan asiaan muutosta ja tuolle naiselle tuon kaiken kovuuden, ilkeyden ja ylpeyden murtumista ja nöyrtymistä.
  - 24 elo, 2017
 • Laihtumista 70 kg. (seitsemänkymmentä).
  - 16 elo, 2017
 • syyskuussa alkavien venäjän kielen opintojeni puolesta. varsinkin tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä oppitunneille, sekä että oppisin sujuvasti kirjoittamaan kyrillisin kaunokirjaimin.
  c - 13 elo, 2017
 • Rukoillaan apua äidilleni, jolla Alzheimer. Hänen miehensä on hänelle omaishoitajana. Auta Herra, ja johdata arjen apua.
  - 12 elo, 2017
 • ajankäyttöni ja unirytmini puolesta. internet vie lähes kaiken aikani ja valvon yöt. herään yleensä vasta klo 15. syyskuussa alkaisivat opinnot, eikä minulla ole keskittymiskykyä.
  ap - 11 elo, 2017
 • Rukouselämäni elpymistä.Hiipunut lähes olemattomiin ja Raamattukin on kuin "pakkopullaa".
  p p - 08 elo, 2017
 • Jäin ikävöimään erästä ihmistä jonka olisin halunnut ystäväkseni mutta jonka omainen kieltää häntä olemasta ystäväni eikä hänellä jostain syystä ole pokkaa tai voimia vastustaa omaistaan tuossa asiassa. Tuolle kenet haluan ystäväksi, pilanpäiten lähetin pullopostia jossa asiaa toin esille kun muutakaan postia en oikein uskaltanut lähettää juurikin noista hänen omaisistaan johtuen. Minä olen yhdessä parhaan ystäväni kanssa rukoillut tuon henkilön puolesta silloin kun viimeksi olin maaseudulla lomailemassa ja parhaan ystävän seurassa aikaa viettämässä. Rukoilkaa tekin ja rukoilkaa että posti löytää kuin ihmeen kaupalla tiensä perille ja antaa ajattelemisen aihetta hänelle ja että hän aikuistuisi, itsenäistyisi ja tekisi omat päätökset riippumatta siitä mitä sukulaiset on mieltä. Kiitos muistamisesta. Rukoillaan että meille syntyisi tuon ihmisen kanssa oikein hyvä ystävyys ja että yökyläänkin tulisi minun luokse niinkuin minä pullopostissa kutsuin hänet yöksi tänne kotiini.
  - 04 elo, 2017
 • Asun tällä hetkellä ulkomailla, ja minulla on kiva työpaikka ja asunto. Kiitän niistä. Saatan kuitenkin menettää molemmat vuodenvaihteessa tai ainakin pian sen jälkeen. Pyydän johdatusta tulevaan. Olen jo lähettänyt useita työhakemuksia.
  - 04 elo, 2017
 • Rukoillaan aikuisen poikani puolesta; hänellä on oma firma ja töitä on paljon. Herra anna hänelle viisautta jakaa voimansa oikein, ettei uupuisi. Herra siunaa hänen koko perhettään ja uudista poikani usko, ja pelasta kihlattu+ lapset.
  - 28 kesä, 2017
 • Pyydän muistamaan tulevaa muuttoamme, että kaikki sujuisi hyvin, ja ettemme väsyisi liikaa. Johdatusta uuteen työpaikan hakuun. Uudista myös aikuisten lasteni usko.
  - 20 kesä, 2017
 • Palavalle kristitylle ystävälleni on avautumassa jokin uusi ovi Jumalan valtakunnan työssä, mutta se ei ole vielä konkretisoitunut. Rukoillaan Jeesuksen nimessä, että hän saa uudesta kutsumuksestaan selvyyden ja sille vahvistuksen muutamalta eri taholta. Kiitos Jeesus mitä teet.
  - 20 kesä, 2017
 • ESIRUKOUSPYYNTÖ VAIKEA Veljeni ja hänen rankojen asioiden johdosta että jumala auttaisi häntä antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar HERRA VAHVISTA MYÖS SISARTA KAIKEN KESKELLÄ
  - 08 kesä, 2017
 • Rukoillaan sen puolsta, että eräs mieleltään ja ruumiiltaan sekaisin oleva henkilö saisi hoitoa sekä mielen että ruumiin oireisiin ja pääsisi terveelle pohjalle elämässään ja että Jumala kääntäisi hänen elämänsä suunnan ja ennalleenasettaisi hänen elämässä kaiken hyvin mikä tällä hetkellä on pielessä. Että Jumala ottaisi hoitoonsa, eheyttäisi ja parantaisi ja muuttaisi kaiken missä muutettavaa on.
  - 06 kesä, 2017
 • Olen surullinen juuri nyt. Pahempaakin voisi tapahtua, mutta jätän tämän murheeni kuitenkin Herralle.
  - 03 kesä, 2017
 • Herra, pyydän että voisit parantaa elämäni kipukohtia niin että kykenisin tasapainoiseen parisuhteeseen. Pyydän johdatusta, että löytäisin rinnalleni ihmisen jonka kanssa olisi hyvä olla.
  - 28 touko, 2017
 • Pyydän päästä eroon katkeruudesta ex mies ystävääni kohtaan ja pystyä ymmärtämään hänen tekonsa ja pystyä antamaan anteeksi. Toivon,että välimme tulee vielä kuntoon ja yhteis elämämme jatkuisi.
  - 22 touko, 2017
 • Että Jumala korjaisi sisarusten välit. Ja poistaisi väärät istutukset ja käsitykset. Ja että rukoukset tulisivat kuulluksi tässä asiassa.
  Olli - 06 touko, 2017
 • Rukouspyyntö seurakuntaan. Että Jeesus väkevästi murtaa esteet evankeliumintyöltä mitä teemme eri puolilla. Jeesus avaa uusia ovia julistaa evankeliumia ja pidä myös terveenä kaikin tavoin. Kiitos Jeesus että siunaat lapsemme ja vaimoni hoitotyön. Herra auta työskentelemään levosta käsin ja niin ettei pala loppuun. Kiitos.
  - 06 touko, 2017
 • Pyydän esirukousta, että Taivaan Isä poistaisi minulta katkeruuden! nimim. itsesäälissä
  - 29 huhti, 2017
 • Naishenkilön puolesta , jolla on tuskaa ja tyhjyyttä sydämessä, joka oikein sattuu. Elämä on tuskaista. Elää jatkuvassa pelossa siskonsa uhkausten takia. Jumalan apua tarvittaisiin ja että Jumala puuttuisi nopeasti asioihin.
  - 27 huhti, 2017
 • Rukousaihe nuoren miehen puolesta joka luopunut uskosta ja lähtenyt omille teilleen. Herra tuo takaisin ja anna johdatus ja siunaus elämälle.
  Liisa - 24 huhti, 2017
 • Uskovan tytön puolesta joka seurustelee narsistin kanssa, on sokeassa tilasssa ja luottaa johdatukseen, pojalle Raamattu ei ole auktoriteetti. Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jeesuksen nimessä valheen henki väistyisi ja Jumala paljastaisi tytölle totuuden. Kiitos rukouksista.
  - 23 huhti, 2017
 • Vävylläni on työpaikkahaastattelu tulevana keskiviikkona. Rukouspyyntö, että hän saisi tämän työpaikan.
  Eero - 23 huhti, 2017
 • Jeesus siunaa rakasta aviopuolisoani. Tiedät sairaudet. Kiitos Jeesus, että annat avun ja turvan. Siunaa perhettämme ja anna rauhasi.
  Liisa - 22 huhti, 2017
 • Kristus-keskeistä mielenmallia esittelevä kirja on jaettu yliopistojen kirjastoihin sekä muutamille professoreille. Rukoillaan Jeesuksen nimessä, että tutkijat huomaavat sen monet tieteelliset käyttömahdollisuudet. Kunnia yksin Jumalalle!
  - 21 huhti, 2017
 • Olen 22-vuotias nainen. Minulla on ollut paljon terveydellisiä ongelmia ja olen viettänyt monta hetkeä pelon ja epätoivon vallassa. Toivon että rukoilisitte yhdessä kanssani jotta saisin lymfoomadiagnoosin, sillä se on ainut joka minut voi pelastaa.
  Hanna - 21 huhti, 2017
 • Kolme rukousaihetta joihin pyydän Jeesuksen armoa...että evankeliointitilaisuudet menisi tosi hyvin ja saisin hyvät muusikot mukaan. Toinen on että vaimoni pärjää hyvin uudessa työpaikassa ja Herra itse johtaa hänen elämäänsä..kolmas on että saisimme levosta ja armosta käsin elää ja tehdä työtä ettemme pala loppuun. Kiitos Teille kun muistatte rukouksin.
  - 16 huhti, 2017
 • Tunnen ihmisen, jolle on jotakin pahaa tapahtunut ja joka on siksi arka ja jolla on kaavamaista käytöstä ja pakkomielteitä sekä ongelmia itsestään huolehtimisessa ja muiden ihmisten kanssa toimeen tulemisessa. Rukoilaan, että hän toipuisi traumoistaan ja oppisi luottamaan ihmisiin ja elämään ja saisi elämään iloa ja oppisi tulemaan toimeen muiden ihmisten kanssa paremmin ja että Jumala koskettaisi, kohtaisi ja pelastaisi. Rukoilaan hänelle oikeanlaista apua, tukea ja hoitoa jos sille tarvetta on ja parantumista mielen alueen ongelmista täydellisesti.
  Riina-Sofia - 16 huhti, 2017
 • Eräs tuttu pelaa okkultismin kanssa. Rukoillaan hänelle vapautumista okkultismin ikeestä ja oikeanlaista uskoa.
  väärät asiat huolettaa - 16 huhti, 2017
 • Erästä ihmistä on kohdeltu loukkaavasti. Rukoillaan hänelle toipumista tuosta henkisestä järkytyksestä ja varjelusta ettei mitään pahaa enää tapahdu. Rukoilaan hänelle myös voimia antaa loukkaajalleen anteeksi.
  kiusatun puolesta - 16 huhti, 2017
 • Eräs tuttuni on usein surullisen ja ahdistuneen näköinen. Hän koettaa hymyillä mutta sisimmässään on suuria tuskia. Rukoillaan, että mikä se tuska ja murhe onkaan, saisi hän siihen lohdutuksen ja löytäisi myös iloa elämäänsä.
  huolissaan - 16 huhti, 2017
 • Muistetaan rukouksin mielenterveysongelmaista ihmistä jolla syömis-ja pakkotoimintohäiriöitä. Sekä myöskin jotakin masennukseen ja ahdistuneisuustiloihin viittaavaa. Rukoilaan hänele oikeanlaista hoitoa, tukea, apua ja parantumista ja täyttä Jeesuksen varjelusta kaikessa ja sitä, että Jeesus eheyttää ja parantaa tuon sairaan, kovia elämässään kokeneen ihmisen.
  mielenterveys - 16 huhti, 2017
 • Tuttuni kärsii vaikeasti käyttäytyvistä ihmisistä elämässään. Rukoilaan hänelle kevennystä taakkoihin sekä voimaa ja viisautta ja ymmärrystä kohdata vaikeatkin lähimmäiset.
  sisar ja veli - 16 huhti, 2017
 • Minulla itselläni on erääseen henkilöön liittyvä pelko ja huoli. Rukoilaan että Herra varjelee ja että Jeesus vaikuttaisi hänessäkin hyvää tahtomista ja tekemistä kaikessa mitä minuun tulee ja minussa mitä häneen tulee.
  - 16 huhti, 2017
 • Pyydän rukoilemaan ystäväni puolesta että Jeesus avaisi hänen silmät näkemään Jeesuksesta totuuden. Hän tuntee tekstit, mutta ei usko. Jeesus anna hänen tulla uskoon
  - 15 huhti, 2017
 • Jeesus siunaa rakasta aviopuolisoani. Tiedät sairaudet ja huolet. Kiitos,että annat avun ja turvan koko perheelle.
  Liisa - 14 huhti, 2017
 • Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä. Anna hänen nähdä oma arvonsa ja anna rakkautta itseään kohtaan. Kiitos, että teet ihmeitäsi hänen elämässään. Jeesus nimessäsi pyydän. Amen!
  Seija - 13 huhti, 2017
 • Pyydän esirukousta tulevan muuttomme vuoksi, että välini omaan aikuiseen poikaani säilyisivät hyvänä. Näet hänen äkkipikaisen luonteensa, ja jyrkät mielipiteet. Minua hiukan pelottaa sanoa hänelle suoraan asioista. Anna minulle oikeat sanat. Herra sinä tiedät asian. Pelasta poikani ja hänen morsian.
  - 29 maalis, 2017
 • Minusta tuntuu pahalta. Elämä on tuntunut raskaalta jo vuosia ja nyt tuntuu erityisen vaikealta. Pelottaa ja ahdistaa. Tarvitsen voimia päästä tästä yli, luottaa siihen että elämä kantaa. Olen kadottanut iloni ja uskoni. Pelkään että aivoni eivät kestä tätä painetta. Haluan rauhaa mielelle ja sielulle. Haluaisin tavallisen elämän ja tavalliset tunteet.
  Ana - 15 maalis, 2017
 • Ukovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä pitkän aikaa, jotta valmistuisi ylioppilaaksi keväällä. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon
  - 11 maalis, 2017
 • Rukousaihe nuoren puolesta. Katkaissut välit äitiin joka hyvin huolestunut. Pyydetään hänelle pian pelastusta ja vapautusta ja Jumalan kutsun vastaanottamista ja sitä seuraamista.
  - 19 helmi, 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja on sokeassa tilassa. suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 19 helmi, 2017
 • Haluan tuoda asiani vielä kerran Kaikkivaltiaan Jumalan eteen. Olen huutanut kauan ilman apua. Pyydän että saisin edes yhden kerran vielä mahdollisuuden ja tilaisuuden kaikkeen. Aikani loppuu ja olosuhteet menee peruuttamattomasti loppuun. Pyydän Kristukselta vielä apua ongelmiini ja vaikeuksiini kukaan muu ei voi auttaa kuin Jumala enää.Pyydän myös pelastusta.
  Pp - 17 helmi, 2017
 • muistakaa mua oon niin maassa ja surullinen ikävöin miestäni Jeesus rakas eheytä perheeni ja vahvista miestäni ja minua uskossa. kiitos Jeesus
  - 11 helmi, 2017
 • Olen julkaisemassa kirjaa Kristus-keskeisestä mielenmallista ja etsin nyt suosittelijoita ja mahdollisesti myös ulkopuolista kustantajaa kirjalleni. Rukoillaan Jeesuksen nimessä, että löydän juuri oikeat asiantuntijat tukemaan tätä evankelioivaa hanketta. Kunnia yksin Jumalalle!
  - 10 helmi, 2017
 • Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä puoli vuotta, tarvitsee Jumalan apua, että pystyisi suorittamaan ylioppilaskirjoitukset. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon
  - 06 helmi, 2017
 • Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Anna hänelle anteeksiantoa ja ymmärrystä minua kohtaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Anna hänen nähdä oma arvonsa ja anna rakkautta itseään kohtaan. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen
  Seija - 27 tammi, 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 25 tammi, 2017
 • Rukoillaan, että Jumalan kunniaksi laatimani Kristus-keskeinen mielenmalli ja sen Raamatun jakeitakin sisältävät oheissivustot johdattaisivat monia Jumalan lapsiksi. Tänä keväänä eräässä yliopistossa siihen tutustuvat kymmenet opiskelijat ja tutkijat. Tarvitsen myös viisautta tuohon mielenmalliin sitoutuvan käytännönläheisen aineiston esittelemisessä juuri oikeille tahoille.
  - 20 tammi, 2017
 • Olen uskova nainen täältä Joensuusta. Pidän blogia sivuilla http://akkapentu.blogspot.fi/ Voitteko muistaa rukouksin minua ja rukoilla, että Jumala varjelisi kaikissa olosuhteissa. Voitteko rukoilla myös kaikkien niiden ihmisten, asioiden ja tilanteiden puolesta joita tuon esille blogissani. Kiitos muistamisesta.
  - 11 tammi, 2017
 • Esirukouspyyntö; Tarvitsemme Herra armoa että matka sujuu hyvin ja Herra Jeesus siunaa jokainen päivä tänä talvena. Jeesus, näet suuren työmäärän joka edessä, Jeesus anna työtovereita ja esirukoilijoita ja että ei mitään puutu. Kiitos Jeesus että viet läpi tämän vuoden ja suuri ilo sydämessä vuoden lopulla. Kiitos kun muistatte rukouksin.
  - 04 tammi, 2017
 • Miehen puolesta että Jumala antaisi voimia huumekierteestä irrottautumiseen. Kiitos rukouksista, Herra teitä siunatkoon!
  - 04 tammi, 2017
 • Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta puoli vuotta, jotta voisi käydä lukion loppuun ja Jumala parantaisi. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 04 tammi, 2017
 • Uskovan tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!
  - 04 tammi, 2017
 • RUKOUSPYYNTÖ TÄTINI JA HÄNEN PERHEENSÄ PUOLESTA he ovat iäkkäitä ja sairaita että HERRA JEESUS VIELÄ PELASTAISI HEIDÄT. sukulainen
  - 02 tammi, 2017
 • Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta puoli vuotta, jotta voisi käydä lukion loppuun ja Jumala parantaisi. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - 28 joulu, 2016
 • Järjestämme kadun kansan joulujuhlan Hämeessä 19.12.2016. Pyydän esirukousta, että Jeesus toimisi voimakkaasti pelastaen, uudistaen, vapauttaen ja parantaen ihmisiä ja että ei sattuisi mitään kielteistä.
  Eero - 13 joulu, 2016
 • Rukousta tarvitaan ja paljon...Jeesus ohjaa ja johdata tarkasti sekä anna myös levon ja loman aikoja kiireen keskelle. Kiitos Jeesus että siunaat avioliittoni ja vaimoni ja saamme koko ajan kokea yhä lisääntyvää rakkautta ja armoa Jeesukselta. Herra Jeesus anna näkyä miten tehdä evankeliumintyötä tänä talvena ja saisi kohdata paljon ihmsiä sekä siunaa torstai-rukousillat väkevästi. Kiitos Teille kun muistatte. amen
  - 10 joulu, 2016
 • Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Jeesuksen nimessä Amen.
  - 24 marras, 2016
 • Olen rukoillut avioliittomme korjautumisen puolesta pitkään, ja vielä uudestaan pyydän kaikkia Kristukseen uskovia rukoilemaan asian puolesta. Kiitos ja siunatkoon Herra Jeesus Kristus teitä.
  - 24 marras, 2016
 • JEESUS AUTA! Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. kaverissa vahvasti narsistisia piirteitä ja manipuloi. Jeesuksen verihaavojen tähden pelasta tyttö. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon
  - 23 marras, 2016
 • Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta jolla niskavaiva ja huimausta 4kk, jotta voisi käydä lukion kirjoitus vuoden loppuun.Jumala parantaisi. Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta, jolla krooninen suolistovaiva että Jumala parantaisi. Kiitos rukouksista!
  - 22 marras, 2016
 • Jeesus auta! Paranna tyttäreni pakko-oireet ja epävakaa persoonallisuus. Anna iloa, valoa, tasapainoa ja rauhaa sisimpään. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen
  Seija - 15 marras, 2016
 • Pyydän esirukousta asunnon myynti-asiassa ja Jumalan tahtoa sekä johdatusta vaikeassa elämäntilateessa.
  - 13 marras, 2016
 • Niin suuri Hän on. Jeesus siunaa Israelia ja anna rauha Jerusalemiin. Siunaa Jeesus Turkua ja elämän sana seurakuntaa. Siunaa Jeesus hoitokodin henkilökuntaa. Varjele kaikkia vainottuja kristittyjä ja Jeesus auta ettei mikään myrkky tehoa minuun ja julistetaan terveyttä kaikessa Jeesuksen nimessä, aamen. On vain yksi nimi ylitse muiden vain yksi nimi muuttumaton ja tuo nimi on Jeesus.
  lbp - 12 marras, 2016
 • Rukousaihe; Jeesus auttaa työasioissani ja saan hyvän talousihmisen/kirjanpitäjän avuksi piakkoin. Herra Jeesus, osoita huolenpitoasi ja johdatusta jatkuvasti minulle ja vaimolleni kuin psalmi 23 lupaa, anna rakkauden lisääntyä avioliitossani sekä myös lapsemme saisivat kokea Jumalan armoa joka päivä. Jeesus siunaa psalmi 91 lupauksilla ja turvallisuudella sekä voisin levittää tehokkaasti evankeliumia koko Suomeen. Kiitos paljon kun muistatte näitä. Amen
  - 12 marras, 2016
 • Apua! Työni on epävarmalla pohjalla, exäni kiusaa minua, kaipaan hyviä ystäviä ja hyvää vaimoa itselleni, tarvitsen parantumista ja eheytymistä, johdatusta koko elämääni, seurakuntaa johon liittyä, apua taloudellisiin huoliin... Jumala, auta!
  - 10 marras, 2016
 • Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. Jumala pysäyttäisi ja avaisi tytön silmät. Kiitos, jos muistatte tyttöä rukousryhmässä. Jeesus auta!
  - 05 marras, 2016
 • Rukoillaan isän puolesta, jolla on Alzheimer. Tauti on pahentunut, ja isä asuu yhä kotonaan. Nyt pitäisi löytää isälle hyvä hoitokoti. Herra auta sinä tässä ja avaa ovet oikeaan isälle sopivaan hoitokotiin. Auta, että isäni saisi pelastua ja anna minulle viisautta järjestely- ja hengellisiin asioihin.
  - 01 marras, 2016
 • Jeesuksen Herramme nimessä pyydän! Paranna tyttäreni psyyke, poista pakkoajatukset ja epävakaa persoonallisuushäiriö. Tiedät mitä kaikkea hän on saanut kestää, kun en ole nähnyt hänen pelkojaan, enkä osannut tukea häntä lapsuudessaan. Jeesus armahda meitä molempia. Eheytä parisuhde.
  Seija - 31 loka, 2016
 • rukoiletteko minulle terveyttä Jeesuksen nimessä ja voimassa, kova huimaus/pahoinvointi/pääsärky/korvasärky/selkäsärky/rytmihäiriöt Jeesus auta lastasi...apuva ahdistaa sairastanut jo 10kk
  kati - 31 loka, 2016
 • Kiitos Herralle, että kummityttöni käsien tärinä poistui, kun sitä paljon rukoiltiin. Jaloissaan on vielä outoa heikkoutta, mutta rukoillaan kiittäen, että Jeesus nekin parantaisi normaaleiksi. Jeesus-keskeisestä mielenmallista ollaan kiinnostuneita kahdessakin yliopistossa, mutta lisenssisopimusten laatimiseen tarvitaan rukoustukea, jotta Jumalan tahto pääsisi tapahtumaan tässä Hänen edeltä valmistamassaan hankkeessa. Kiitos Jeesus, mitä teet!
  - 28 loka, 2016
 • Pyydän esirukousta oman epäselvän työtilanteeni puolesta, että siihen tulisi selvyys. Samoin pyydän johdatusta isäni hoitoon liittyvissä asioissa. Kiitos Herra, että kuulet ja vastaat.
  - 27 loka, 2016
 • todella kova pääkipu, ja huimaus meen pitkin seiniä... Jeesus auta lastasi !!!!!!! auta hyvyytesi tähden, armahda
  Kati - 15 loka, 2016
 • ESIRUKOUSPYYNTÖ VAIKEA Veljeni ja hänen rankojen asioiden johdosta että jumala auttaisi häntä antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar
  - 13 loka, 2016
 • Poikani on perustanut oman hoiva-alan ja remonttifirman, Rukoillaan että työ alkaisi kannattaa ja että Herra siunaisi tämän hankkeen. Uudista Herra myös poikani usko ja pelasta hänen kihlattunsa.
  äiti - 13 loka, 2016
 • Kiitos Herralle, että kummityttöni näkökenttää eivät kaksoiskuvat enää vaivaa. Kuitenkin hänellä on vielä ajoittain omituisia, äkillisiä, kouristuksenomaisia liikeratoja käsissään. Jeesus paranna hänet noistakin oireista, kiitos!
  - 29 syys, 2016
 • Avioliittomme puolesta
  Maria - 27 syys, 2016
 • Muistakaa narkari poikaa että Jeesus vapautas ja pelasta sen
  - 26 syys, 2016
 • Minulla ja miehellä pitkä suhde takana. Vaikeuksia on ollut. Mies on salaillut asioita ja valehdellut ja tekee sitä vieläkin. On välinpitämätön ja muutenkin ikävä. On alkanut tapailemaan toista naistakin,mutta silti haluaa,että olen kotona. Asumme yhdessä. Toivon,että saamme vielä välimme kuntoon ja,että mies muuttaisi käytöstään ja voisimme olla yhdessä koska tunteita on edelleen molemmilla.
  - 13 syys, 2016
 • Poikani muuttaa toista viikonloppua Lahteen. Viime viikonloppuna muutettiin suuremmat tavarat. Opiskelija kerrostalon alaoven aukaistessani ensimmäiseksi nään ilm.huumeruiskun. Herra pidä huolta opiskelijoista siellä anna viisautta ja rauhaa opiskeluun ja elämään. Johdata tuntemaan Jeesus.Amen
  Päivi - 27 elo, 2016
 • Jumala on leveän rukousrintaman avulla vihdoin monen vuoden taistelun jälkeen raottanut ovea akateemiseen maailmaan 22 vuoden aikana Jumalan kunniaksi kehittämälleni Kristus-keskeiselle mielen mallille. Sitä aletaan nyt kokeilla eräässä yliopistollisessa projektissa. Kiitos Jeesus!
  - 26 elo, 2016
 • Jumalan kunniaksi 22 vuoden aikana kokoamani Kristus-keskeinen ja poikkitieteellinen pohjamateriaali saattaa päästä tieteellisen tutkimuksen kohteeksi. Tapaaminen erään yliopiston tutkijatohtorin kanssa torstaina 25.8.2016 aamupäivällä. Rukoillaan viisautta tuon mahdollisesti toteutuvan tutkimusprojektin kaikille osapuolille Jeesuksen nimessä. Kiitos Jeesus mitä teet!
  - 19 elo, 2016
 • Esirukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni tekisi oikeita ratkaisuja sekä rakastaisi Jeesusta yli kaiken. Herra siunaa myös evankeliumityö ja anna jo uskollisia työtovereita sekä ohjaa työasioissa tosi tarkasti. Pyydän myös sellaista lomaa että todella voisi virvoittua ja vaimoni kanssa olisi kiva olla ja mennä. Kiitos paljon. Amen
  - 09 elo, 2016
 • RUKOUSPYYNTÖ! JUMALA SUOJAA PERHEEMME JA AVIOLIITTOMME JA KÄTKE VEREN SUOJAAN. (teeme hyvin vaikealla hengellisellä alueella hengellistä työtä.
  - 05 elo, 2016
 • kiitos että saan pyytää teitä rukoilemaan puolestani, elämäni on hyvin vaikeaa , olen ollut vaikeuksissa pitkään, en saa nukutuksi, minulla on kesäloman viimeinen viikko enkä ole saanut itseäni rentoutumaan, yöunet eivät vapauta lepoon en saa nukuttua, herään kesken yöllä ja aamuisin paniikkiin, paniikissa pelkään tulevia aioita, sitä että mieheni jättää tai rakastuu toisaalle, olen liian vanha ja ruma hänelle, lapseni kantavat kaunaa, olen satuttanut heitä eroamalla, en osaa huomioida poikaani, menetän työni, en opi englantia ja suurin hätä on taloudellinen tilanne olen tyhmyyttäni ja ajattelemattomuuttani , vastuuttomuutttani sitotunut palkkani velkojen maksuun eikäseenää riitä joudun toivomaan lisää työtä ja työmatkoja , pelkään etten saa tehdä niitä tai että tulee lomautuksia. pelkään esimiestäni, koin kiusaamista viime syksyä, en voinut puolustautua, esimieheni vaatii niin paljon ja kaikki energia elämisen menee hän toiveita ja vaatimuksia täyttäessä, saan paniikki kohtauksia kun muistan työ asiat, häpeän itseäni, tunnen itseni lihavaksi ja olen syömishäiriöinen, ajattelen että kun olen laihempi kelpaan. en uskalla näyttäytyä ilman meikkiä ja pelkään pahan puhumista, pelkään mieheni siskoa koska meillä oli vaikea hänen kanssaaaan, pelkään mieheni äitiä sitä ettei hän ole rehellinen vaan puhuu erilailla eritilanteisa, haukkuu takana päin. pelkään terveyteni puolesta , pelkään etten saa velkojani maksettua ja etä ne koituvat mieheni huoleksi että mieheni ja lapseni joutuvat niitä maksaman, pelkään etä rahat eiriitä ja ahdistun kun joudun elämään velalla. pelkään pettymyksen kipua, elämää. pelkään etten kelpaaherallekaan. uskoni on liian heikko herra pelkään kodin ja työn menetystä. paniikki on koko ajan vieressä. tänäänkin heräsin näihin asioihin nämä huolet kulkevt silmieni edesä, itken itseni uneen, kaipaan kuolutta isääni ja lapsuuttani. ahdistun muistaeessa äidin sairauden , kivut ja siitä seuranneet tapahtumat ja oman romahdukseni , hallinnan menetyksen.rakas herra voitko sinä ottaa nämä kaikki pelkoni , hoitaa ne pois ja antaa mielenrauhaa ja luottamusta. voitko antaa minulle anteksi, mieln rauhaa ja rakkautta itseäni kohtaan. voitko maksaa myös nämä velkani niin että saisin alkaa uudellen alusta, puhtalta pöydältä, voitko parantaa lapseni avieron haavoista, voitko parantaa enisen mieheni kaikesta tuskasta jota olen hänelle aiheuttanut, voitko antaa todella näin paljon minulle anteksi ja voitko antaa anteeksi pelkoni ja epävarmuuteni. voitko ataa anteksin syntisyyteni, sen syntisen naisen kaikkine pettämisinen ja tekoineen ottaa vastaan ja armahtaa ,armahtaa. isä yritin velkoja ottaessa tuevata päiviä tai hoitaa muitavelkoja pois en onnistunut enkä tiedä onnistuisinko nytkään isä nämä rahahuolet ajavat minut niin ahtaalle etten jaksa, isä olen ajatellut jopa kuolemista jos se olisi kaikille parempi. herra jos sillä saisin velkani maksettua ja mieheni vapautuisi veloistani. isä anna anteeksi. minun on niin paha olla, kaikki vaikeat ajat sattuvat sisälle ja huominen pelottaa, en saa levättyä ja jalkojani sattuu. mahani on kipeö ja olen kovin ailahteleainen, isä kuule minua. auta että asiat järjestyvät. siuna lapset ja avioliittoani, suojaa kotia jaanna parantumista ja terveyttä. auta että voisin olla hetken huoleton , onnellinen auta minua uskossa,vahvista ja anna voimaa, rakenna minut pala palalta, auta etten masentuisi.isä anna rauha ja unt, auta että saisin nukuttua, auta että autao kestää ettei se hajoa, että saamme uuden ajoneuvon sitten kun sitä tarvitaan. siunaa loppu loma. anna rakkautta ja yhdesä oloa, auta isä kuule kaikki tämä kauheuteni ja pyyntöjeni määrä, minä rakastan sinua. herra auta että saan sairasloman ja avununettomuuteen auta että selviän tulevan syksyn haasteissa ja että saan kuukausilaskut maksettua. isä auta lainaasiassa, järjestä auta että saisin yhdistettyä velat ykille koroille jos se helpottaisi. isä anna mielenrauhaa. avaauusia osia ja sulje ne jotka ovatpahasta. auta isä anna minule uusi työ tms joka auttaa pous pahoista oloista ja antaa iloa tekemiseen, avaa kielen opiminen, auta että vielä ehdin auta isä. siunaa tuleva turun matka anna rakkautta ja iloa, etä asiat sujuisivat siunaa miehstöni, anna hänelle voimaa ja kärsibällisyyttä uskoa ja rakkautta huomiseen anna hänenrakastaa minua ja olla minun tukena.auta etten tekisi itselleni ja perheelleni enempää pahaa, voitko sulkea minut syliisi ja antaa minulle rauhan , mahdollisuuden tuen ja rakkauden, että elämälläni olisi merkitystä. anna pyhä henkesi ja rakkautesi päälleni isä auta.kiitän ja kunnioitan sinua kaiskesta , kiitos isä jumala , kiitos jeesuksesta ja pelastuksen sanomasta aamen
  - 26 heinä, 2016
 • minulla on todella vaikea tilanne elämässäni johon tarvitsen Jumalan apua. tuntuu etteivät omat voimat enää riitä. Pyydän että Jumala vapauttaa minut tästä taakasta ja kivusta jota kannan, tästä kaikesta epäselvyydestä ja järjestää asiat kuntoon. Haluan antaa tämän koko asian Jumalan käsiin ja hänen hoidettavakseen, tapahtukoon niin kuin hän tahtoo ja parhaaksi näkee. Annan koko tämän asian hänelle, enää en itse jaksa enkä kestä. Pyydän apua, en jaksa enää. Amen.
  linda - 25 heinä, 2016
 • Rakas Jeesus tiedät suuren huoleni mieheni sairaudesta. Anna minulle rauha. Tapahtukoon Sinun tahtosi elämässämme. Siunaa rakkaudellasi miestäni. Kiitos.
  Liisa - 11 heinä, 2016
 • Minulla ja miehellä on ollut ongelmia pidemmän aikaa, ollaan aiheutettu toisillemme pahaa mieltä. Luottamus on mennyt molemminpuolin ja ollaan molemmat kyllästytty tilanteeseen. Tunteita on kuitenkin edelleen ja olen antanut anteeksi toivon,että mieskin antaa vielä anteeksi minulle ja uskoo sen mitä olen sanonut, Toivon,että pääsemme tämän kaiken yli ja voisimme luottaa jatkossa toisiimme ja aloittaa kaiken alusta.
  - 10 heinä, 2016
 • Isä en jaksa yksin. Rukoilen anna uskovan puolison löytää minut.
  Päivi - 24 kesä, 2016
 • Miehelläni ja minulla on ollut vaikeaa viime aikoina. Mies on valehdellut tärkeistä asioista ja salaillut asioita. Toivon,että saamme asiat selvitetyiksi ja voimme jatkaa yhdessä.
  - 19 kesä, 2016
 • Esirukouspyyntö; että Jeesus antaa uusia hyviä työtovereita, antaa uusia yhteistyötahoja sekä avaa ovia tehdä hyviä hengellisiä tapahtumia sekä konsertteja. Jeesus luo uutta ja anna lisää viisautta ja voimia kertoa evankelimia sekä ihan uuden ajan koko hommaan. Varjele, suojele ja siunaa avioliittomme ja terveytemme että jaksamme.Kiitos Teille.amen
  - 12 kesä, 2016
 • PAHA TAPA POISTUSI MINUSTA.EI ENÄÄN KIUSASI MINUA.SAISIN MYÖS NUKUTTUA.PÄÄSTIN KESKIVIIKKONA SUUSTANI SAMMAKON.EN VOI ASIAA ENÄÄN KORJATA.SE OLI VAHINKO JA LIPSAHDUS.HÄVETTÄÄ.TÄMÄ ASIA POISTUSI.EIKÄ SIITÄ OLISI HARMIA MINULLE EIKÄ HÄNELLE. VÄLIMME SELVIÄISIVÄT, EIKÄ TÄMÄ ASIA PILAISI NIITÄ.OLEN NIIN PAHOILLANI.EN VOI OTTAA TÄHÄN IHMISEEN YHTEYTTÄ MINUSTA RIIPPUMATTOMISTA SYISTÄ.OLEN JUMALA NIIN PAHOILLANI JA HÄPEÄN SAMMAKKOANI.
  harmeja - 10 kesä, 2016
 • Nuoren perheenäidin puolesta. Joka on harhautettu aidosta uskosta. On psygologian pauloissa ja uskoo harhauttajiin enemmän kuin uskoviin ympärillä. Rukoillaan, että väärien oppien edustajat jättävät hänet rauhaan ja hän löytää jälleen aidon uskon Jeesukseen. Ja suhtautuisi uskovaan perheeseensä kuten Jumala ja raamattu meitä opettaa. Kiitos oikein paljon avustanne ja rukouksistanne.
  Olavi - 21 touko, 2016
 • Miehen puolesta. Hän on todella kiinnostunut Jeesuksesta. Hän kaipaa rakkautta niin paljon. Rukoillaan vapautta sielunvihollisen kahleista. Rukoillaan viisautta ja rohkeutta! Herra sinä näet tämän miehen kylmän sydämen, tee siitä lämmin. Kosketa sinun rakkaudellasi! Tee Herra työtä, sinä näet tämän miehen kaipuun sinun puoleesi! Herra sinä näet sydämen hätähuudon! Kiitos Jeesus siitä mitä sinä teet!
  - 20 touko, 2016
 • Hei, Pyydän rukousta haastavan ihmissuhteen puolesta, jotta Jumala johdattaisi oikeaan ratkaisuun. Kiittäen J.A
  - 15 touko, 2016
 • pyydän musitamaan tulevaa synnytystä ja vauvaa. että kaikki menee hyvin, saan kivunlievityksen, vauva on terve ja toipuminen on nopeaa kummallakin. Jeesuksen nimessä
  - 15 touko, 2016
 • Joni! Isä kutsu jonia puoleesi! Armahda! Poista kahleet! Tuo joni oikealle tielle! Sinä näet! Kiitos Jeesus!
  - 11 touko, 2016
 • Isä rakas, kutsu Jonia luoksesi. Herra sinä näet, että Joni tarvitsee pelastusta. Sinä näet koko suvun! Herra kutsu Jonia sinun puoleesi yhä väkevämmin! Herätä esirukoilijoita! Sinä näet Jonin perheen! Rukoillaan Jonin uskoontulon puolesta! Mies on todella kiinnostunut, mutta hän tarvitsee rohkeutta! Isä kutsu sinä! Kiitos Jeesus, että uskoontulo voi tapahtua vaikka hiljaisuudessa, keskellä yötä! Isä rakas, saata Joni oikealle tielle!
  - 10 touko, 2016
 • Pyydän rukousta minun ja miesystäväni puolesta,että meillä alkaisi kaikki menemään hyvin ja mies olisi luottamuksen arvoinen ja pystyisin luottamaan häneen jatkossa. Mies tykkää käyttää alkoholia ja käydä baareissa. Nämä asiat tuonut ongelmia suhteeseemme. Valehtelee myös ja salailee asioita. Toivon,että hän jättäisi nämä asiat taakseen ja voisimme viettää hyvää elämää yhdessä.
  - 03 touko, 2016
 • Jeesus auta pian, tiedät kaiken
  leila - 01 touko, 2016
 • Auta mua että kestäisin nämä ilman lämpenemiset ja ette mulle tulis taas tukala kevät ja kesä, että kestäisin tän lämmön. ja että kehoni ei enää ylikuumenis, mitä se on tehny monet vuodet. auta mua rakas jumala en halua enää kärsiä tosta. aamen
  - 01 touko, 2016
 • olen aivan loppu. minulla on kipeä kaipuu rakkauteen ja parisuhteeseen. tuntuu etten enää jaksa. takana on vaikeita vastoinkäymisiä, kärsimystä ja kipua ja pelkään etten enää jaksa. olen aivan loppu ja pelkään että joudun vain kokemaan lisää tuskaa ja taistelua, ja tuntuu etten vain enää kestä ja jaksa sitä, että voimani, kykyni kestää on käytetty. pyydän helpotusta elämäntilanteeseeni, tähän tilanteeseen mitä käyn läpi, että Jumala antaisi avun ja muutoksen. Jumala tietää mitä sydämessäni kaipaan ja tarvitsen, että hän auttaisi minua. en jaksa enää näin, en vain jaksa. tuntui että olen tullut jaksamiseni ja kestokykyni rajoille. pyydän apua ja helpotusta ja muutosta tilanteeseeni Jumalalta, että jän vastaa rukouksiini.
  linda - 28 huhti, 2016
 • Rukousaihe; Jeesus kosketa ja nosta taakat, olemme vaimoni kanssa tosi väsyneitä.Herra virvoita ja kosketa sekä anna suuri ilo surun keskelle.Kiitos Jeesus että nyt alkaa uusia hyvä aika. Amen amen amen
  - 24 huhti, 2016
 • Pyyydän rukousta kokkolassa 4.5 järjestettävien 2 tilaisuuden puolesta. Että Herra pelastaa ihmisiä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu vähävaraisille, syrjäytyneille, alkoholisteille jne. Että Herra voitelee jokaisen työntekijän ja että Pyhä Henki ssa olla väkevästi läsnä ja kaikki pimeyden vallat ja voimat murtuu Jeesuksen nimessä ja veressä!
  - 19 huhti, 2016
 • Kummitytölläni käsien tärinää, päänsärkyä ja näköhäiriöitä johtuen ilmeisesti elimistöön juomaveden mukana kulkeutuneesta fluoridista. Jeesus auta häntä eroon näistä ikävistä oireista, kiitos!
  Gudsson - 16 huhti, 2016
 • avioliittomme, omat opinnot, mieheni raha-asiat sekä tuleva synnytys että järjestyy kaikki ja menee hyvin sekä lapsi on terve. Jeesuksen nimessä!
  satu - 12 huhti, 2016
 • Auta rakas Jumala, että mun verikokeesta, josta tehtiin viljely, että syy löytyisi mun noin viiden vuoden oireihin. Mun keho liika kuumenee ja on vaikea olla. Jopa talvisin on vaikea olla, saati keväisin ja kesäsin olo vaan pahenee entisestään. Mulla ei oo ylipainoakaan ja silti keho ylikuumenee, niinku ois jossain kuumeessa aina. Joudun kauheesti olemaa kotonaki. Mulla on jo lihassairaus ja istun pyörätuolissa:- (en haluais lisävaikeuksia siihen päälle). Rakas Jumala, en kestä tätä oloa enää.. Auta mua rakas Jumala. Joudun liikaa nukkumaanki ja olemaa kotona. Tää rajottaa kamalasti. En halua jäähä yksin, auta mua Herra.. Tavallaan jään yksin, jos vointi on tommonen, koska joudun sit nukkumaan ja olemaan liikaa kotonaki enkä voi tehä mitää.. En halua menettää nettikavereitaki sen takia, ettten voi avata ees konettakaa kevään / kesän tullen. En omista live kavereita. En oo 10 vuoteen ns tuntenu ketään. Tiiän että teksti on sekava, anteeks siitä. Kirjotan puhelimella. Auta mua rakas Herra, aamen. Nytki näyttäis olevan tulossa, tosi aurinkoista jopa illallaki:( mä pelkään että mun olo taas pahenee ja joudun menemään vaan nukkumaan ns oksetus/pyörrytystä tuntien ja vaan nukun 20 tuntia peloissani, ja miettiessäni että voinko taas huonosti jopa petilläki ollessa:( mä en jaksa tätä enää, auta rakas Jumala ja paranna mut ja anna mun voija hyvin.. Muutenki alkaa masentaa jos joudun heräämään iltasin keväisin ja keäsisin tai jos en pysty yhtään olemaan hereillä:( auta mua rakas Herra, tee myös niin ettei se aurinko tulis tänne talonsisään pahasti:( varsinkaan iltasin ja pävisin, mun on niin vaikea olla, auta mua rakas Jumala aamen
  - 27 maalis, 2016
 • Rakas Herra"Olen niin sairaana anna minulle veikkauksista rahaa että pääsen syöpätutkimuksiin Jeesuksen Kristuksen veressä ja nimessä.
  heli - 26 maalis, 2016
 • Rukousta yritykseni puolesta. Viimeiset vuodet tuottaneet tappiota, rahaa on mennyt enemmän kuin tullut. Surkea tilanne. En haluaisi lopettaakaan, kumpa tilanne paransi pian...
  - 26 maalis, 2016
 • Pyydän esirukousta sairauksieni puolesta ja lasten lapsien puolesta ja ystävien alkoholin käytön puolesta! Siunausta sapatiin! Kiitos Herralle sapatista ja ystävistä!
  H&M - 25 maalis, 2016
 • OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo RUKOUSPYYNTÖ! että JEESUS PARANTAISI MINUN VAIKEAN SAIRAUTENI JA V A H V I S T A I S I MINUA. Kiitos rukous avustanne sisar rukospyyntö vaikea vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta kaarina rukouspyyntö kipeä tätini ja hänen perheensä puolesta että jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään. rukouspyyntö veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että jumala tarttuisi heidän elämmäsä pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi jeesusken veren suojaan. rukouspyyntö sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta että jumala parantaisi ja vahvistaisi.
  - 18 maalis, 2016
 • Kiitos Jeesus! Viikko sitten pyysin rukousta ystäväni huimauksen poistumiseksi. Alkuviikosta se huojuttava huimaus sitten hävisi. Kiitos Jeesus! Eilen Jeesus vielä paransi muistojaan hiljaisessa kuuntelevassa ryhmärukouksessa. Kiitos Jeesus!
  - 18 maalis, 2016
 • Esirukouspyyntö; että Jeesus siunaa ja varjelee perhettämme sekä saisin rohkeuden julistaa Sanaa ja kohdata ihmisiä. Herra anna paljon väkeä mukaan työhön ja tuo hyviä soittajia sekä laulajia mukaan ja kauniit säät. Kiitos Jeesus että otat taakat ja murheet sekä auta kaikissa hankinoissa sekä saamme rahavaroja evankeliumin työhön. Kiitos Jeesus armosta ja huolenpidosta, ps.23 ja 91.Amen
  - 17 maalis, 2016
 • Pyhä Jumala, aseta Jeesuksen verenmuuri avioliittoni ja kotini suojaksi. Pese kaikki paha pois Jeesuksen verellä meidän väliltä. Anna rakkautta ja anteeksiantoa välillemme. Ohjaa puolisoni ajatuksia , tunteita ja tekoja. Anna hänen nähdä kaikki hyvä, mikä on avioliitossamme. Eheytä avioliittomme. Tätä pyydän Jeesuksen Herramme nimessä. Kiitos ja Ylistys. Amen
  - 17 maalis, 2016
 • Ystävällä outoa huimausta. Jeesus paranna tuo huimaus juurisyitä myöten. Kiitos!
  - 10 maalis, 2016
 • Pyydän rukousta perheemme puolesta. Erityisesti että isä ajaisi asiamme loppuun asti niin että saisimme talon jossa sopimusasiat jumissa ja vähän vastahakoisia. Kiitos jumalalle että hänelle kuuluu kaikki valta! Herra siunatkoon talon jo edeltäkäsin meille kodiksi! Ja hänen työhönsä sopivaksi rauhan ja siunauksen lähteeksi...
  Karoliina - 03 maalis, 2016
 • Jeesus Vapahtajani, Sinä tiedät avioliittoni tilanteen, anna minulle kärsivällisyyttä odottaa Sinun vastaustasi. Luotan Sinuun ja vastaukseesi. Pelasta mieheni, kosketa häntä suoraan sydämeen. Ohjaa hänen ajatuksiaan, tunteitaan, tekojaan ja askeleita. Nimessäsi Jeesus. Aamen
  - 02 maalis, 2016
 • Jeesus Vapahtajani,Eheytä parisuhteeni,sinä tiedät avioliittoni tilanteen, anna minulle kärsivällisyyttä odottaa Sinun vastaustasi. Luotan Sinuun ja vastaukseesi. Pelasta mieheni, kosketa häntä suoraan sydämeen. Ohjaa hänen ajatuksiaan, tunteitaan, tekojaan ja askeleita. Nimessäsi Jeesus. Aamen
  - 27 helmi, 2016
 • Rukoilen Jeesuksen nimessä syrjäytyneiden lasten ja nuorten puolesta.
  - 22 helmi, 2016
 • Jeesus auta, nimessäsi pyydän. Anna kotiimme hyvä rakkauden henki, jotta meidän molempien olisi hyvä olla kotona. Anna rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina. Sytytä unelma yhteisestä tulevaisuudesta miehelleni. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen
  - 21 helmi, 2016
 • Pyhä Isä Jumalani, kuule minua Jeesuksen Herramme nimessä. Siunaa viikonloppu kun menemme lastemme luokse. Ehjää ja pelasta avioliittomme, pese Jeesuksen verellä kaikki paha pois välistämme, anna rakkautta ja anteeksiantoa välillemme. Pelasta mieheni, ohjaa hänen ajatuksiaan, tunteitaan, tekojaan ja askeleita. Siunaa lapsiamme ja heidän perheitään. Kiitos ja Siunausta esirukoilijoille. Amen
  - 19 helmi, 2016
 • Pyydän rukousta äitini puolesta. Hänellä on Parkinsonin tauti, mutta uskon, että Jumala tahtoo parantaa hänet. Kiitos rukouksistanne!
  - 14 helmi, 2016
 • -Että pankki korvaa minulta törkeällä petoksella tililtäni varastetut rahat. Vastuu tässä kuuluu pankille, mutta se on ollut ylimielinen. Kiitos.
  - 13 helmi, 2016
 • Jeesus Vapahtajani eheytä avioliittoni, olen aivan uupunut koska miehelläni on toinen, anna meille rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina. Anna meille vielä palavaa rakkautta toisiimme. Kiitos Jeesus nimessäsi
  - 12 helmi, 2016
 • Pyydän rukousapua erään nuoren naisen puolesta. Tilanne on todella järkyttävä. Persoonallisuushäiriön omaava mies koittaa viedä tältä naiselta lapset. Taustalla on todella järkyttäviä asioita, mitä tämä mies on tehnyt. Tämä mies on valehtelemalla valehdellut. Ystäväni tarvitsee todellista apua meidän kaikkivaltiaalta! Isä rakas, anna totuuden tulla julki! Herra anna tälle naiselle voimaa! Anna sinun yliluonnollista voimaa! Herra täytä sinun viisaudellasi! Suojele tämän äidin ajatuksia! Isä rakas A U T A!! Herra sinun tahtosi tapahtukoon! Sitä rukoilemme! Viekää rukouspyyntöä eteenpäin! Kiitos!
  - 11 helmi, 2016
 • Jeesus Herrani ja Vapahtajani, Sinä tiedät avioliittoni tilanteen, anna minulle kärsivällisyyttä odottaa Sinun vastaustasi tilanteeseen. Luotan Sinuun ja vastaukseesi. Pelasta mieheni, kosketa häntä suoraan sydämeen. Ohjaa hänen ajatuksiaan ,tunteitaan ,tekojaan ja askeleita. Kiitos Jeesus, että saan jäädä odottamaan mitä hyvää meille annat. Pyydän Vapahtajamme nimessä. Amen
  - 10 helmi, 2016
 • Kiitos Jeesus Herrani, että eheytät parisuhteeni. Peset verelläsi kaiken pahan pois väliltämme. Annat rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina ja hitsaat meidät yhteen, niin ettei kukaan voi meitä erottaa Kiitos ja Ylistys Herrani. Amen
  - 09 helmi, 2016
 • Jeesus Vapahtajani, aseta veresi suoja ja varjelus avioliitolleni. Jeesus, uudista , puhdista kaikki, anna anteeksi kaikki tekemämme synnit, virheet ja loukkaukset, paranna sydämen ja tunteiden haavat. Jeesus, anna rakkaus mieheni ja minun välille uudestaan palavana, uutena ja puhtaana. Jeesus Sinuun minä luotan, Sinulle kaikki on mahdollista. Poista kaikki sielunvihollisen teot ja kylvämät asiat elämästämme ja kaikki asiat mitkä pilaavat avioliittoamme ja tulivat minun ja mieheni väliin. Anna meille tahtoa, voimaa ja ymmärrystä antaa anteeksi toisillemme koko sydämestä. Jeesus herätä miehessäni tunteet ja rakkaus uudelleen minua vaimoaan kohtaan. Siunaa kotimme ja avioliittomme. Pyydän Herramme ja Vapahtajamme nimessä. Aamen
  - 06 helmi, 2016
 • Jeesus, paranna mieheni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut. Pese verelläsi kaikki paha pois väliltämme, anna rakkautta ja anteeksiantoa toisiamme kohtaan. Tätä pyydän Jeesuksen Herremme nimessä. Kiitos ja Ylistys. Amen
  - 02 helmi, 2016
 • Pyhä Jumala, avioliittoni on kriisissä. Mieheni ei tiedä, haluaako jatkaa kanssani vai erota. Hän on ihastunut toiseen, joka aiheuttaa tämän ongelman. Pese Jeesuksen verellä kaikki paha pois väliltämme. Kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi, anna rakkautta ja anteeksiantoa minua kohtaan. Amen
  - 01 helmi, 2016
 • Pyhä Jumala, ehjää avioliittomme. Anna rakkautta ja anteeksiantoa meille puolisoina. Ohjaa puolisoni ajatuksia ja tunteita niin ettei hän rikkoisi avioliittoamme vaan anna hänen nähdä se hyvä mitä meillä on liitossamme. Kiitos että kuulet Jeesuksen nimessä. Amen
  - 28 tammi, 2016
 • Herra Jeesus anna suuri armosi kohdata elämäämme ja työtämme, että asiat etenisi ja saisi todella nähdä Jumalan väkevän käden. Herra ota taakat ja murheet mun ja vaimoni yltämme ja saisi todella soveliaan ja kevyen ikeen niinkuin Raamattu lupaa. Herra auta taloyhtiön, oman työni ja vaimoni työasioissa ja anna voittoja ja rukousvastauksia. Kiitos, Amen
  - 27 tammi, 2016
 • Pyhä Jumala, avioliittoni on kriisissä. Mieheni ei tiedä haluaako jatkaa kanssani vai erota. Hän on ihastunut toiseen, joka aiheuttaa tämän ongelman.Pese Jeesuksen verellä kaikki paha pois väliltämme. Kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi, anna rakkautta ja anteeksiantoa minua kohtaan. Jeesuksen nimessä pyydän. Amen
  vaimo63 - 22 tammi, 2016
 • esirukouspyyntö ! veljeni ja hänen rankojen asioiden johdosta että jumala auttaisi häntä antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar
  - 21 tammi, 2016
 • Pyydän rukousta itseni ja miesystäväni puolesta,että saamme vielä suhteemme kuntoon ja voimme jatkaa puhtaalta pöydältä kaikkien vaikeuksien jälkeen mitä olemme kokeneet.
  - 20 tammi, 2016
 • Rukoillaan isäni puolesta, jolla Alzheimer. Isän tauti on edennyt jälleen, ja hän on hyvin hoitovastainen. Itse asun toisella paikkakunnalla, ja tätä on raskasta hoitaa, kun isä on kieteinen kaikkea hoitoa kohtaan. Herra auta ja anna viisautta.
  - 19 tammi, 2016
 • Pyydän esirukousta seurakunnille.
  - 17 tammi, 2016
 • Pyhä Jumala, avioliittoni on kriisissä. Mieheni ei tiedä haluaako jatkaa kanssani vai erota. Hän on ihastunut toiseen, joka aiheuttaa tämän ongelman. Kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi, anna rakkautta ja anteeksiantoa minua kohtaan.Pyhä Isä sinä voit kääntää rakkaudentunteet minua kohtaan. Kiitos
  vaimo - 17 tammi, 2016
 • että JEESUS PARANTAISI MINUN VAIKEAN SAIRAUTENI JA V A H V I S T A I S I MINUA. Kiitos rukous avustanne sisar
  - 06 tammi, 2016
 • Rukoilkaa Teemun puolesta. Herra poista epäjärjestyksen henki täydellisesti Teemusta. Tuo täydellinen järjestys Herra, sinä oler järjestyksen Jumala! Tätä pyydän, rukoilkaa! Rukoilkaa paljon! Taistellaan! Herra tietää enemmän! Jeesus AUTA!
  - 27 joulu, 2015
 • RUKOUSPYYNTÖ YHDESSÄ MUISTETTAVAKSI. ETTÄ HERRA JEESUS ANTAA SUUREN ARMONSA JA SAAMME ENSI VUONNA PALJON KERTOA HERRAN TEOISTA ERI PUOLILLA JA OLISI EVANKELIUMIN JUHLAVUOSI MONELLA TAPAA. JEESUS ANNA VIISAUTTA VOITTAA SIELUJA SEKÄ SIUNAA HYVÄLLÄ TIIMILLÄ JONKA KANSSA HYVÄ TEHDÄ TÖITÄ. HERRA ANNA KAIKEN KESKELLÄ RAUHA JA TURVA AVIOLIITOSSA SEKÄ VOISIMME OLLA TERVEITÄ JA HARRASTAA LIIKUNTAA YHDESSÄ. KIITOS
  - 19 joulu, 2015
 • Rukouspyyntö; että Jeesus lisää armoa elämäämme ja avioliittoomme sekä saisimme kokea Herran apua kaikissa elämän alueilla. Jeesus anna meidän polku kirkastua ja poista esteet ja Herra Jeesus anna enkeleille käsky varjella meitä kaikilla poluilla ja työssä. ps. 91 ja ps.23. Herra siunaa lapsiemme tie ja anna töitä ja koulutusta. amen
  - 14 joulu, 2015
 • OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. VOITTEKO YSTÄVÄLLISESTI MUISTAA NÄITÄ PERHEITÄ ETTÄ HE SELVIÄISIVÄT VAIKEAN JOULU-UUDEN VUODEN AIKANA. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo rukospyyntö vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta Kaarina rukouspyyntö tätini ja hänen perheensä puolesta että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään. rukouspyyntö veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että Jumala tarttuisi heidän elämäänsä pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan. rukouspyyntö sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta että Jumala parantaisi ja vahvistaisi.
  - 04 joulu, 2015
 • Rukoillaan isäni puolesta, jolla Alzheimer, jotta Herra koskettaisi isääni pelastaen. Ja anna Herra minulle ja hoitajille viisautta isäni hoidon suhteen. 2. Herra autathan eräässä ihmissuhteessa, joka on mennyt solmuun. Kosketa Herra tätä poikaa ja anna Herra minulle viisautta hänen suhteensa.
  - 03 joulu, 2015
 • Mies jota rakastan on myös rakastunut minuun, mutta hänellä on egon kehittämä puolustusmekanismi, joka estää todellisen läheisyyden, sitoutumisen ja naimisiin menon. Hän pelkää heikkouttaan ja riippuvuuttaan toiseen ihmiseen. Tarvitaan suurta rukousapua, et hänen muurinsa sortuu.
  Katja - 24 marras, 2015
 • Tiiän ettei tänne sais laittaa nimiä enkä aijo laittaakkaan, mietin vaan miten tämän sanoisi. Auta parasta ystävääni s-kirjaimella alkavaa, että hän parantuisi allergioistaan, että hän voisi syödä ettei hänen tarvitsisi käyttää ruokintaletkua, ja ettei hänen lihassairautensa etenisi enään. auta myös että hän saisi hyviä avustajia ja kotiin sen avun mitä hän tarvitsee, että hän saisi isomman avustustuntimäärän joka olisi hänelle tarpeellinen. auta myöskin k-kirjaimella alkavaa, että hän pääsisi irti päihteistä ja kohtaisi jumalan, pääisisi irti päihteistä ja rikosten poluilta ennen kun on liian myöhästä. auta m-kirjaimella olevaa että hän heräisi koomasta ja valaistuisi ja tulisi uskoon ja lopettaisi päihteet ja ymmärtäisi että hyvä voittaa pahan ja elämä voittaa kuoleman. auta toista s-kirjaimella olevaa ihmistä että hän kasvaisi ihmisenä ja ymmärtäisi oikean ja väärän eron, ja ymmärtäisi väärät tekonsa mitä hän on tehnyt aikoinaan, ja katuisi eikä enään tekisi ko asioita, parantuisi henkisesti ja ymmmärtäisi myöskin asioita paremmin, lopettaisi ilkivallan ja kasvaisi hyväksi normaaliksi ihmiseksi, ja että naristisuus poistuisi hänestä ja että hän tulisi uskoon. auta muokin kasvaamaan uskossani, johdata mua. auta että saisin elämänkumppanin joka hyväsyy mut sellasenaan kun olen, en jaksa enää olla ikuisuuksia yksin ja hylättynä:(. auta isää että hän pysyisi terveenä, auta mun vanhempia että he pysyisi terveenä, auta mummoa että hän pysyisi terveenä, ja että hänen pojatkin alkaisi käymään kattomassa häntä, auta että hän saisi avun minkä tarvitsee. auta toista mummoa että hänkin pysyisi terveenä ja että hänen miehensä pystyisi olemaan erossa alkoholista. auta t ja l kirjaimella alkavaa, että heillä menisi yhteis elämä hyvin ja että molemmat tulisi uskoon. auta myöskin veljeäni ja hänen tyttöystäväänsä joka odottaa lasta, että kaikki menisi hyvin. auta että siskoni lähentyisi kanssani eikä olisi niin etäinen. ohjaa mua oikealle tielle, en enää tiiä mitä tehä elämälle:(. auta ettei tulisi 3 maailmansotaa, auta että sodat loppuisi, suojele myöskin suomea ja ruotsia ettei sinne syttyisi sotaa, auta myöskin muita maita tekemään sopu, auta nälkämaita että heillä olisi ruokaa ja olot paranisi. auta kaikkia avustajia, jotka tekee avustajien työtä, auta heitä ymmärtämään asiakkaitaan ja auta heitä että molemmat ymmärtäisi toisiaan, ymmärrystä molleinpuolin, auta avustajiani voimaan hyvin ja auta heidän perheitä, suojele heitä, nosta kätesi kaikkien meijän päällemme. auta a-alkavaa että hän löytäisi sielunkumppanin. auta ettei sairailta katkaistaisi eläkkeitä, eikä pienennettäisi eläkkeitä. auta että suomeen tulisi parempi apu terveyshuolosta mm kotiapuun avustajia niitä tarvitseville, ettei ihmiset joutuisi laitoksessa asumaan, kyllähän se samalla myös työllistää ihmisiä, ihmiset yleensä ajattelee vaan negatiivisesti avustaja asioista, auta että ajattelu muutuisi positiiviseen suuntaan, musta on perin ikävää kun on ihmisiä jotka on sairaita muttei saa apua avustus apua, auta että sairaat myös suomessa saisivat apua ja avustusta. auta akoholisti setääni ja hänen vaimoaan että he pääisisivät irti alkoholista, auta myöskin siskoani m että hän saisi hyvän avun ja voisi hyvin , auta myöskin siskoani j ja hänen perhettään että he voisi hyvin aamen
  - 23 marras, 2015
 • Auta mua että huono olo ja pyörrytys katoaisi. auta että saisin tasapainoni kuntoon, se ehkä auttaisi ettei pyörryttäisi kokoajan. Joudun olemaan kauheesti kotona, noin vuodenpäivät putkeen, huonon oloni vuoksi, joudun taksilla kulkemaan lihasssairauteni vuoksi, se on vaikeeta kun taksissakin tulee huono olo, enkä oikeen pääse liikkumaan missään, hyvä jos justiin ja justiin 2 kertaa joulun aikaan kun on klympempi pystyn taksilla kulkemaan, apuväleineissäkin on ongelmia, pyörätuoli on rikki eikä jarrut toimi, aina on jotain ongelmaa niissäkin, enkä voi edes ilmaa laittaa kunnolla renkaisiin sillä tuoli nousee liian ylös ja alkaa siitäkin pyörryttää, kukaan ei auta uudessa pyörätuolin vailoikimsessa, syytteleevät vaan kun ei löydy sopivan laista tuolia, yksikkö on tämän kylän pienen jonka asiakas olen, eikä sielä ole tarvittavia apuvälineitä, tuolit on jopa väärillä mitoilla, niin ettei niissä voi istua ollenkaan, joudun käyttämään rikkinäistä tuolia sen takia, ja tulee vaikeuksia usein apuvälineiden kanssa. auta myöskin löytämään syy huonolle ololle ja pyörrytykselle ja liika kuumuudelle, auta että pääsisin uloos, auta että voisin tehä jotakin, mulla riittää pienempikin tekeminen kuten siskolla käynti kaupilla käynti ajelu päiväsaikaa, mitään näistä en ole voinu tehä noin 5 vuoteen muutaku 1-2 kertaa vuodessa vasta jouluisin kun on kylmempää ja jostain syystä kestän paremmin silloin toki sillllinkin just ja just jaksan:( syytä ei tälle löydetä, auta mua että saisin kehoni takasin, ettei tartis aina olla kotona vuostolkulla ja että tulisi helpostusta arkeen. auta apuvälineasioissa, auta myöskin ihmisiä jotka auttaa mua töissä ymmärtämään mua, en koe itteeni hyväks kun avustaja alkaa syyttelee ja sanomaan en tajua ei se oo mun vika ja marmattaa jos itekseni itken kun yritän keksiä keinon miten saada auki istuintyyny kun täytyy ottaa ilmaa pois koska muuten en voi istua, ja avustaja ei osaa/halua auttaa vaikka oon neuvonu miten se tehään niin hyvin kuin vain voi, kun tosiaan en ite pääse ylös tuolista näyttämään mutta oon näyttäny mistä se venttiili löytyy ja selittäny että toinen avustaja näytti että tosta se pyöritetään auki ja kii, silti hän ei ymmärrä ja vaan väistyy sivuun eli on jättämässä mua yksin kylpyhuoneeseen josta olen tulossa pois, tulee vähän ajan päästä takas syyttäen et en mä tajuu ei se mun vika ole, vaikken oo niin ees sanonu tai näyttänykkään:( pyysin myös jo 2 kertaa anteeks sitä että oon nyt tällänen mutta mun pitäis saaha tästä ilmaa pois, silti tulee syyttelyä, ja hän rauhotuu vasta sitte kun tyyliin oon ilosella päällä taas, vaikken häntä haukkunu mitenkään, jouduin jopa hänelle sanomaan että hän ei ymmärrä että jos on ite niin ettei pääse ylös eikä saa jotain juttua laitettua niin kyllä se tuntuu pahalta ku viimesillä voimilla yrittää ite vaivasilla käsillään vetää venttiilin ulos tyynystä, hän vaan jatkaa moittimista ja lähtee pois, kuin että hän tulisi edes yrittää aukasemaan sitä uusiks, jos hän edes urottäis ymmärtäisin että okey hän tuli uusiks kokeilee sitä eikä se vaa saa sitä auki nii kyllä mä rauottuisin ja ajattelisin että okey ehkä huomenna joku sais sen auki mutta ettei halua edes yrittää vaan moittii mua, mä en haluais että mä joudun ns pyytää anteeks olemassaoloani enää, auta ettei mun tartis sitä enää tehä, että ihmiset alkais ymmärtämään mua ja ymmärtämään mikä on hyvä tapa toimia tieyissä tilanteissa ja mikä ei. jousuin jopa pyytää häntä lopettamaan kun hän vaan tuli takasin kylppäriin moittimaan mua vaikken mitään hänelle sanonu, kuhan yksinnäni yritin kattoa miten sen istuin tyyny ongelman sais ratkaistua ja pikkasen itkien valitin mut en moittinu häntä, miksi hänen pitää käyttäytyä noin:( hän ns ajo mut sanomaan hänelle noin ahisti mut, yritin kyllä puhua tavallisestikki asiallisesti mutta ku hän vaan ahistaa mut nurkkaan, ja täähän on vähän sama jos mä yksin valitan ja itken keitiössä, harvoin ees teen mitään semmosta mut esimerkiks ja avustaja tulis toisesta huoneesta sinne vaa mättämään että mä en tajuu ei se oo mun vika, enhä mä oo eees niin väittänykkää, eikö yhtään ymmässyytä vois löytyä asioihin, tosiaan kun tää pyörätuoli on mun apuväline jonka kanssa mun pitää pärjätä päivittäin, se ei ole mikään pilipali homma mulle, toivoisin että hän oppisi ymmärtämään mua ja sitä että apuvälineet ei ole mulle se ja sama, hänen ei tarvitse kuittailla mulle jos mua nyt 1 kerran vuodessa vähän itketyttää kiukututtaa ku tuolille tapahtuu jotain outoa samalla kun on joutunu lisäämään tyynyyn ilmaa.. ei sitä tarvis ottaa noin hekilökohtasesti:( enkä mä halua ruveta pyytelee anteeks olemassaoloani, hän on tämmösen ammatin valinnu, niin eikö hän voisi ymmärtää tiettyjä asioita munkin puoelta, auta mua että saisin asiani kuntoon ja että saisin voida hyvin ja että ihmisetoppis ymmärtämään mua:( mulla on muutenki vaikeeta, kamppailen joka päivä vointini vuoksi ja apuväöineiden sinäänsä, mä en oikeen jaksais mitään ylimäärästä, hän ei ole mikään uusi ihminen mun elämässä, olisi kiva jos hän voisi ymmärtää mua eikä tulis moittimaan:( joskus vaan on tilanteita joita ois mielestäni hyvä osata handalata varsinkin töissä ollessa eikä rveta syyttelemään ja inttämään ei oo mun vika, ei aina kaikkeen tarte ola syntipukkia eikä olekkkaan, joskus vaan itketyttää kun asiat menee huonosti eikä pysty istumaankaan jos tuolille käy jotaki ja ois kiva jos avustja osais/haluais auttaa eikä mäkättää asiasta, kaikkea ei voi tietenkää osata sen ymmärrän mutta että edes yrittää nii se on jo jotakin, hän on muuten tosi kiva ja kiltti eikä koskaan muita ongelmia olekkaan kun tämä, mutta auta korjaamaan tämäkin ongelma pois, en halua elää enää pelon alla mitä joskus sain ollla tiettyjen entisen avustajien taholta.. anteeks ku teksti on niin pitkä, mutta tää on siks pitkä koska tää teksti on yläkertaan kirjotettu, ei niinkään ihmisille. auta mua kiltti. kiitos kaikesta mitä oot tehny mun ja mun perheeni hyväksy, vanhempien, sisarusten, kiitos kaikesta, kiitos myös hyvistä kirje ja nettikavereista, kiitos ruuasta, hyvästä perheestä, kodista kiitos kaikeista.. aamen
  jumissa viisi vuotta - 23 marras, 2015
 • Auta mua että huono olo ja pyörrytys katoaisi. auta että saisin tasapainoni kuntoon, se ehkä auttaisi ettei pyörryttäisi kokoajan. Joudun olemaan kauheesti kotona, noin vuodenpäivät putkeen, huonon oloni vuoksi, joudun taksilla kulkemaan lihasssairauteni vuoksi, se on vaikeeta kun taksissakin tulee huono olo, enkä oikeen pääse liikkumaan missään, hyvä jos justiin ja justiin 2 kertaa joulun aikaan kun on klympempi pystyn taksilla kulkemaan, apuväleineissäkin on ongelmia, pyörätuoli on rikki eikä jarrut toimi, aina on jotain ongelmaa niissäkin, enkä voi edes ilmaa laittaa kunnolla renkaisiin sillä tuoli nousee liian ylös ja alkaa siitäkin pyörryttää, apuvälineyksilkkö ei auta uudessa pyörätuolin vailoikimsessa, syytteleevät vaan kun ei löydy sopivan laista tuolia, heidän yksikkö on tämän kylän pienen jonka asiakas olen, eikä sielä ole tarvittavia apuvälineitä, tuolit on jopa väärillä mitoilla, niin ettei niissä voi istua ollenkaan, joudun käyttämään rikkinäistä tuolia sen takia, ja tulee vaikeuksia usein apuvälineiden kanssa. auta myöskin löytämään syy huonolle ololle ja pyörrytykselle ja liika kuumuudelle, auta että pääsisin uloos, auta että voisin tehä jotakin, mulla riittää pienempikin tekeminen kuten siskolla käynti kaupilla käynti ajelu päiväsaikaa, mitään näistä en ole voinu tehä noin 5 vuoteen muutaku 1-2 kertaa vuodessa vasta jouluisin kun on kylmempää ja jostain syystä kestän paremmin silloin toki sillllinkin just ja just jaksan:( syytä ei tälle löydetä, auta mua että saisin kehoni takasin, ettei tartis aina olla kotona vuostolkulla ja että tulisi helpostusta arkeen. auta apuvälineasioissa, auta myöskin ihmisiä jotka auttaa mua töissä ymmärtämään mua, en koe itteeni hyväks kun avustaja alkaa syyttelee ja sanomaan en tajua ei se oo mun vika ja marmattaa jos itekseni itken kun yritän keksiä keinon miten saada auki istuintyyny kun täytyy ottaa ilmaa pois koska muuten en voi istua, ja avustaja ei osaa/halua auttaa vaikka oon neuvonu miten se tehään niin hyvin kuin vain voi, kun tosiaan en ite pääse ylös tuolista näyttämään mutta oon näyttäny mistä se venttiili löytyy ja selittäny että toinen avustaja näytti että tosta se pyöritetään auki ja kii, silti hän ei ymmärrä ja vaan väistyy sivuun eli on jättämässä mua yksin kylpyhuoneeseen josta olen tulossa pois, tulee vähän ajan päästä takas syyttäen et en mä tajuu ei se mun vika ole, vaikken oo niin ees sanonu tai näyttänykkään:( pyysin myös jo 2 kertaa anteeks sitä että oon nyt tällänen mutta mun pitäis saaha tästä ilmaa pois, silti tulee syyttelyä, ja hän rauhotuu vasta sitte kun tyyliin oon ilosella päällä taas, vaikken häntä haukkunu mitenkään, jouduin jopa hänelle sanomaan että hän ei ymmärrä että jos on ite niin ettei pääse ylös eikä saa jotain juttua laitettua niin kyllä se tuntuu pahalta ku viimesillä voimilla yrittää ite vaivasilla käsillään vetää venttiilin ulos tyynystä, hän vaan jatkaa moittimista ja lähtee pois, kuin että hän tulisi edes yrittää aukasemaan sitä uusiks, jos hän edes urottäis ymmärtäisin että okey hän tuli uusiks kokeilee sitä eikä se vaa saa sitä auki nii kyllä mä rauottuisin ja ajattelisin että okey ehkä huomenna joku sais sen auki mutta ettei halua edes yrittää vaan moittii mua, mä en haluais että mä joudun ns pyytää anteeks olemassaoloani enää, auta ettei mun tartis sitä enää tehä, että ihmiset alkais ymmärtämään mua ja ymmärtämään mikä on hyvä tapa toimia tieyissä tilanteissa ja mikä ei. jousuin jopa pyytää häntä lopettamaan kun hän vaan tuli takasin kylppäriin moittimaan mua vaikken mitään hänelle sanonu, kuhan yksinnäni yritin kattoa miten sen istuin tyyny ongelman sais ratkaistua ja pikkasen itkien valitin mut en moittinu häntä, miksi hänen pitää käyttäytyä noin:( hän ns ajo mut sanomaan hänelle noin ahisti mut, yritin kyllä puhua tavallisestikki asiallisesti mutta ku hän vaan ahistaa mut nurkkaan, ja täähän on vähän sama jos mä yksin valitan ja itken keitiössä, harvoin ees teen mitään semmosta mut esimerkiks ja avustaja tulis toisesta huoneesta sinne vaa mättämään että mä en tajuu ei se oo mun vika, enhä mä oo eees niin väittänykkää, eikö yhtään ymmässyytä vois löytyä asioihin, tosiaan kun tää pyörätuoli on mun apuväline jonka kanssa mun pitää pärjätä päivittäin, se ei ole mikään pilipali homma mulle, toivoisin että hän oppisi ymmärtämään mua ja sitä että apuvälineet ei ole mulle se ja sama, hänen ei tarvitse kuittailla mulle jos mua nyt 1 kerran vuodessa vähän itketyttää kiukututtaa ku tuolille tapahtuu jotain outoa samalla kun on joutunu lisäämään tyynyyn ilmaa.. ei sitä tarvis ottaa noin hekilökohtasesti:( enkä mä halua ruveta pyytelee anteeks olemassaoloani, hän on tämmösen ammatin valinnu, niin eikö hän voisi ymmärtää tiettyjä asioita munkin puoelta, auta mua että saisin asiani kuntoon ja että saisin voida hyvin ja että ihmisetoppis ymmärtämään mua:( mulla on muutenki vaikeeta, kamppailen joka päivä vointini vuoksi ja apuväöineiden sinäänsä, mä en oikeen jaksais mitään ylimäärästä, hän ei ole mikään uusi ihminen mun elämässä, olisi kiva jos hän voisi ymmärtää mua eikä tulis moittimaan:( joskus vaan on tilanteita joita ois mielestäni hyvä osata handalata varsinkin töissä ollessa eikä rveta syyttelemään ja inttämään ei oo mun vika, ei aina kaikkeen tarte ola syntipukkia eikä olekkkaan, joskus vaan itketyttää kun asiat menee huonosti eikä pysty istumaankaan jos tuolille käy jotaki ja ois kiva jos avustja osais/haluais auttaa eikä mäkättää asiasta, kaikkea ei voi tietenkää osata sen ymmärrän mutta että edes yrittää nii se on jo jotakin, hän on muuten tosi kiva ja kiltti eikä koskaan muita ongelmia olekkaan kun tämä, mutta auta korjaamaan tämäkin ongelma pois, en halua elää enää pelon alla mitä joskus sain ollla tiettyjen entisen avustajien taholta.. anteeks ku teksti on niin pitkä, mutta tää on siks pitkä koska tää teksti on yläkertaan kirjotettu, ei niinkään ihmisille. auta mua kiltti. kiitos kaikesta mitä oot tehny mun ja mun perheeni hyväksy, vanhempien, sisarusten, kiitos kaikesta, kiitos myös hyvistä kirje ja nettikavereista, kiitos ruuasta, hyvästä perheestä, kodista kiitos kaikeista.. aamen
  jumissa viisi vuotta - 23 marras, 2015
 • RUKOUSPYYNTÖ. ON MONTA ASIAA JOIHIN ODOTAN HERRAN VASTAAVAN. -HERRA AVAA OVET EVANKELOIMAAN JA JOULUNA VOISI KOHDATA PALJON IHMISIÄ. -JEESUS ANTAA TODELLA HYVÄN AJAN AVIOLIITTOONI JOSSA VOIMME HYVIN. JEESUS ANTAA VOITTOJA JOITA OLEMME RUKOILEET JA SAAMME LISÄÄ ARMOA ELÄMÄÄMME JA TYÖHÖMME. -JEESUS AUTTAA ETTÄ VOIMME ELÄÄ JA TEHDÄ TYÖTÄ LEVOSTA KÄSIN. KIITOS RUKOILIJOILLE JA KUNNIA JEESUKSELLE.
  - 22 marras, 2015
 • muistakaa ihmisen poikaa ja kuoleman lapsia kärsiviä kristittyjä joka päivä kehoittakaa toisianne rukoilemaan heidän puolestaan ja sanokaa tule herra jeesus
  mika - 21 marras, 2015
 • OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo rukospyyntö vaikea vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta Kaarina rukouspyyntö kipeä tätini ja hänen perheensä puolesta että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään. rukouspyyntö veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että Jumala tarttuisi heidän elämäänsä pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan. rukouspyyntö sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta että Jumala parantaisi ja vahvistaisi.
  - 18 marras, 2015
 • Tarvitsemme pikaisesti asunnon
  - 17 marras, 2015
 • muistakaa ihmisen poikaa ja kuoleman lapsia joka päivä kärsivät siskot ja veljet tarvitsevat rukoustukea joka päivä kehoittakaa toisianne tähän.
  mika - 12 marras, 2015
 • Äitini (85 v )puolesta! Ei juurikaan pääse liikkumaan enää yksin,kovat jalkakivut. Terveyskeskuksessa hoidossa.Särkylääkkeitä kipuihin!Pyydän esirukousta, että Herra ilmestyisi ja avaisi äidin mielen ymmärtämään pelastuksen tarpeen ja että äitini tekisi totisen ratkaisun ja että Herra koskisi niin, että hän pystyisi vielä liikkumaan ja tulemaan toimeen kotonaan. Herra armahda!
  Sakari - 21 loka, 2015
 • Ystäväni vaimo uhkaa muuttaa nyt lauantaina pois miehensä ja lastensa luota. Jeesus auta ja rauhoita hänen mieltään. Kiitos!
  Gudsson - 16 loka, 2015
 • Ex mieheni ja hänen puolisonsa kiusaavat minua jatkuvasti. käyttävät poikaani aseena. yrittävät mustamaalata ja manipuloida. meillä yhteishuoltajuus mutta isä tapaa poikaansa vain 4-8 tuntia viikossa vaikka asumme melkein naapurissa. aiheuttavat jatkuvaa huolta, tuskaa, kiusaa, ahdistusta. Olen miettinyt huoltajuuden hakemista itselleni ettei sillä vois enää pelata. Tiilanne jatkunut kohta 2 vuotta eikä mikään auta vaikka tekisin kaiken heidän ehdoillaan eivätkä suostu lapsen kanssa olemaan kuin sen muutaman tunnin viikossa. En koe että yhteishuoltajuus oikein kun sitä käytetään näin. Haluan silti tehdä Jumalan tahdon ja pyydän johdatusta ja viisautta. Pyydän myös että nämä ihmiset tulisi synnintuntoon näistä asioista ja sais kohdata Herran ja pelastua. Jeesuksen nimessä. Amen.
  UUPUNUT - 15 loka, 2015
 • Rukouspyyntö, että saisimme pian avun kestämättömään tilanteeseen, joka viemässä kaikki voimat, elämänhalun ja terveyden. Kiitos Jeesus, että Sinä voit auttaa nopeastikin ja Sinun käsissäsi on kaikki aikataulut. Kiitos, että Sinä aina vastaat ja annat viisautta ja voimaa meidän ihmisten mielestä ylivoimaiseltakin tuntuvan esteen edessä. Auta Jeesus myös myös viatonta ja kärsivää eläintä tilanteessa pian! Kiitos Jeesus!
  - 09 loka, 2015
 • Olen saanut osakseni esimieheni taholta epäasiallista käytöstä. Herra auta, että pääsisin asian yli ilman katkeruutta.
  - 01 loka, 2015
 • OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta, että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo rukospyyntö vaikea vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta kaarina rukouspyyntö kipeä tätini ja hänen perheensä puolesta että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään. rukouspyyntö veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä, että Jumala tarttuisi heidän elämäänsä pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan. rukouspyyntö sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta, että Jumala parantaisi ja vahvistaisi.
  sisar - 30 syys, 2015
 • Rukouspyyntö. Eli kolme isoa aihetta joihin pyydän Herran vastausta. Että Jeesus muuttaa koko evankelointityömme aivan uudelle tasolle ja jokainen meistä saisi uuden tulen ja voitelun. Että Jeesus todella murtaa vaimoni elämästä kaiken maailmallisuuden ja hän voisi täysillä rakastaa Herraa Jeesusta, rukoilla paljon ja elää Hengen täyteistä elämää. Että Herra armahtaa lapsiamme ja saamme kaikki olla terveenä ja Herran hyvän huolenpidon sekä armon alaisia. Kiitos Jeesus ja kiitos rukoilijat.
  - 30 syys, 2015
 • Rukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi uskoon minut, vaimoni ja äitini ja uskovien yhteyteen löytämiseen. Apua työpaikan löytämiseen ja taloudellisissa asioissa sekä ongelmissa, olosuhteissa ja muissa vaikeuksissa. asumme eräällä pienellä paikkakunnalla, mahdollisuutta paikkakunnan vaihtoon sekä apua appisuvun puolelta tuleviin ongelmiin ja vaikeuksiin. Terveyttä meille.
  PH - 29 syys, 2015
 • Pyydän Jumalaa vapauttaman minut. Pahat henget kiusaavat. Amen.
  Jeesuksen lähellä - 28 syys, 2015
 • Koiraa pidetään naapurissa huonosti ulkotarhassa lenkittämättä koiraa säällä kuin säällä vuodenajasta toiseen. Auta Jeesus! Koira haukkuu koko ajan varmasti ahdistustaan ja haukunta häiritsee meitä naapurustoa. Itse olen todella ahdistunut tilanteesta, enkä meinaa jaksaa, kun en saa kotini sisälläkään levätä, ilman että haukunta kuuluu sisälle. Olemme yrittäneet puhua koiranomistajille, mutta eivät reagoi mitenkään. Haluan luovuttaa koko asian sinulle Jeesus, auta meitä heikkoja. Olen niin ahdistunut jatkuvasta häiritsevästä haukunnasta ja koiran kohtelusta.
  - 24 syys, 2015
 • Pyydän rukousta itseni ja miesystäväni puolesta. Meillä on ollut vaikeita aikoja ja luottamuksen puutetta. Erossakin olemme olleet,mutta jatkamme nyt yhdessä. Toivon,että miesystäväni pitäisi kiinni asioista mitä on luvannut ja oppisin luottamaan häneen ja voisimme olla onnellisia yhdessä. Yhteinen asunto olisi myös toiveissa.
  - 23 syys, 2015
 • Pyydän esirukousta äitini ( 85 v) puolesta. Hän kovissa kivuissaan, vaikea liikkua. Että Herra avaisi sydämen ymmärtämään henkilökohtaisen pelastuksen tarpeen, että kääntyisi Jeesuksen puoleen ja saisi uudestisyntyä! Ja että Herra koskettaisi parantavasti! HERRA ilmesty!
  Sakari - 21 syys, 2015
 • Esirukousaihe. Kiitos kun olette aikaisemminkin muistaneet rukouspyyntöjö ja niihin on tullut vastauksia. Kunnia Jeesukselle. Tässä muutama rukouspyyntö: -Esan käsi paranee ja Herra ottaa kiireen ja murheet pois. -Poikani saa vakituisen työpaikan Herran armosta. -Että voisin todella rakkaudella, taidolla ja voitelussa kohdata ihmisiä ja kertoa evankeliumia ihmisille sekä olisi tuli sydämessä-Voisimme veljien kanssa tavoittaa paljon pakolaisia evankeliumilla ja Herra kulkee edellä ja avaa ovet. Että vaimoni jaksaa tehdä raskasta yötyötä ja avioliitossamme olisi jatkuva rauhan virta sekä olisi myös virvoituspäiviä joloin levätä ja liikkua luonnossa. Kiitos paljon kun muistatte yhdessä ja yksin näitä aiheita. Herra on luvannut vastata.
  - 19 syys, 2015
 • Esirukouspyyntö; Tarvitsemme Herran Jeesuksen voimaa ja voitelua evankeliumintyöhön jota teemme toreilla ja kohtaamme paljon ihmisiä. Herra anna väkeä väsyneelle ja voimaa voimattomalle sekä avaa kaikki paikat että saamme kohdata todella paljon ihmisiä. Herra Jeesus anna myös esirukoilijoita sekä siunaa kun kokoonumme torstaisin rukoilemaan yhdessä. Pyydän myös armoa avioliittooni sekä iloa liikkua luonnossa ja kerätä voimia sekä terveyttä. Suurkiitos Teille.
  - 13 syys, 2015
 • May God heal Mother, our beloved one who has lung cancer. Caused by the cancer, she has been suffering back pain for about 11 months. May God has mercy on her to release the pain and give her health. Through all His grace, she will feel the presence of God and accept her savior. May God help the relatives out in this difficult situation. Give them strength and hope to see God's unchanging love.
  Qing - 02 syys, 2015
 • Pyydän nöyrästi että Herra Jeesus todella antaa kokea armoa ja rakkautta koko ajan enemmän sekä saamme avioliittoon rauhan ja yksimielisyyden ajan. Herra, ohjaa, paranna sekä pidä terveenä ja anna voima tehdä työtä ja ilo lenkkeillä koiran kanssa. Herra Jeesus avaa oikeat ovet ja anna hyviä työtovereita rinnalle. Kiitos Jeesus että saamme jättää sinun vahvoihin käsiisi koko syksyn asiat. Amen
  - 02 syys, 2015
 • Taivaan Isä päästä minut ja ystävättäreni pois yksinäisyydestä. Anna meille molemmille uskova aviomies. Kiitos Isä
  päivi - 28 elo, 2015
 • Pyydän esirukousta että hallituksen suunnitelma muuttaa eläkeläisten asumistukea ei toteutuisi jostain syystä. Jos se toteutuu minun täytyy löytää halvempi asunto. Pyydän voimia itselleni ja läheiselleni, elämä on jo nyt hyvin raskasta
  - 26 elo, 2015
 • Rukoillaan sen puolesta, että hallitus peruisi päätöksensä leikata eläkeläisten asumistukea. On paljon heikossa asemassa olevia, hyvin sairaita eläkeläisiä, joilla ei olisi varaa hoitoihin eikä lääkkeisiin enää sen muutoksen jälkeen. Rukoillaan myös, että Jumala pitäisi huolen minunkin toimeentulostani. Asunnossani on korkea vuokra jonka eläkkeensaajan asumistuki on aika hyvin kattanut tähän asti. Rukoillaan, että jos se muutos tulee, niin saisin joko pienemmän ja halvemman asunnon tai sitten työpaikan josta saisi sen verran palkkaa, ettei tarvitsisi asumistukea enää. Vanhempani ovat luvanneet myös auttaa minua taloudellisesti. Silti on huoli ja murhe. Rukoillaan, että luottaisin Jumalan huolenpitoon enkä murehtisi asiaa enää.
  eläkeläinen - 25 elo, 2015
 • Pyydän,että pääsen mieheni kanssa vielä sopimukseen ja saadaan kunnon sopimus aikaiseksi ja voimme vielä jatkaa yhdessä ja,että mies pysyisi lupauksissaan ja voisin luottaa häneen jatkossa ja voisimme olla onnellisia yhdessä.
  - 11 elo, 2015
 • Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Sinun nimessäsi Amen
  - 03 elo, 2015
 • Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.
  Eero - 23 heinä, 2015
 • Pyydän esirukousta, että Jeesus tekisi ihmeen ja parantaisi taloudellisen tilanteeni. Olen ollut useita vuosia voimieni äärirajoilla talouden takia. Nyt tuntuu, etten jaksa enää. Tähän astikin on ollut vaikeaa selvitä kuukausittain. Kävin työterveydessä ja pyysin masennuslääkettä. Pelkään, että menetämme kotimme. Olen surullinen, kun en jaksa ahdistuksen takia olla tahtomallani tavalla läsnä lapsilleni. Olen saamassa perintöä kuolleelta isoisäni veljeltä, mutta saan sen vasta hänen vaimonsa kuoleman jälkeen. Rukoilisitteko, että Jeesus vaikuttaisi hänen vaimonsa sydämessä, että hän päättäisikin tehdä jaon jo eläessään, mihin hänellä ei ole velvollisuutta, koska olen toissijainen perillinen. Hän on pyytänyt minua luopumaan osuudestani lastensa hyväksi. Rukoilisitteko, että Jeesus osoittaisi voimansa ja apunsa sekä tahtonsa? Suren tilannetta murrosikäisten lastenikin kannalta. Rukoilisitteko myös, että Jeesus parantaisi psyykkisesti sairaan raivokohtauksia saavan poikani?
  Uskova nääntynyt äiti - 28 kesä, 2015
 • Please Pray...I'm 43 ,Never been in a relationship,been praying for relationships for over 20 years.Please Pray GOD brings me (Phil Chavez) women companion for loving relationship in JESUS Name Amen.Pray GOD brings me relationship exceedingly abundantly above what i can imagine in JESUS Name Amen.
  Phil - 28 kesä, 2015
 • Rakas Jeesus pelasta ystäväni E...., vaikuta hänessä rehellisyyttä ja uskollisuutta. Auta että parantuisin sarkoidoosista, että ei tarvitsisi syödä kortisonia. toivon itselleni elämänkumppania, Herra johdata asiassa. Tapahtukoon Sinun tahtosi.
  sirpa - 23 kesä, 2015
 • RUKOUSPYNTÖ; ETTÄ SAAN RAUHAN AVIOLIITTOON JA SAAMME HYVÄN LOMAN JOSSA EI RIIDELLÄ. JEESUS AUTA ETTÄ SAAMME JUOSTA PITKIÄ LENKKEJÄ KOIRAMME KANSSA JA ANNA UUSIA SIUNAUKSIA KOKO AJAN . TARVITSEN MYÖS ILMESTYSTÄ MITEN TEEMME TÖITÄ SYKSYLLÄ JA TALVELLA JA MISSÄ. KIITOS ETTÄ SAAMME KOKEA HERRAN ARMOA JA HYVYTTÄ KOKO AJAN.AMEN
  - 22 kesä, 2015
 • ON VAKAVA RUKOUSPYYNTÖ: ETTÄ VAIMONI SAISI IRROTTAUTUA KAIKESTA PENSEYDESTÄ JA KYLMYYDESTÄ JA VOISI UUDISTUA SEKÄ RAKASTUA TAAS JEESUKSEEN SEKÄ HÄNEN SANAANSA. SAMOIN AVIOLIITTOMME SAISI UUDEN AJAN MISSÄ VOISIMME YHDESSÄ PALVELLA HERRAA JA KAIKKI HÄIRITSEVÄT IHMISET VIEDÄÄN POIS ELÄMÄSTÄMME. JEESUS SIUNAA MYÖS PERHEEMME LOMA JA VOISIMME KÄYDÄ MYÖS SEURAKUNNISSA MATKALLA. KIITOS KUN RUKOILETTE NÄIDEN ASIOIDEN PUOLESTA.
  - 20 kesä, 2015
 • Pyydän rukousta loman puolesta. Herra Jeesus auta kaikessa ja virvoita väkevästi. Kiitos
  - 17 kesä, 2015
 • 1.Muistetaan yhdessä hankalaa esimiestäni, jonka suurennuslasin alle olen joutunut. Herra auta sinä. 2. Auta isääni, jolla Alzheimer, että pelastuisi ja ettei tauti etenisi. 3. Anna Herra viisautta elämiseen ja työhöni.
  - 09 kesä, 2015
 • Jumala paranna,lohduta ja siunaa Lauraa ja Tiinaa, Jeesus ilmesty väkevästi ja auta meitä, kiitos Jeesus, aamen
  elena - 08 kesä, 2015
 • Toivon esirukousta kotimme ja perheemme puolesta. On ollut taloudellisia ongelmia ja jaksamisongelmia, kun töitä on niin paljon ja osa lapsista vielä pieniä. Tuntuu, että konkreettisen avun saaminen on ollut vaikeaa. Rukoillaan myös suvuissamme esiintyneiden ristiriitojen ja terveysongelmien sekä muiden ongelmien puolesta. Herra, tästä lähtee uusi alku meille kaikille. Isä siunaa meidät!!!
  - 04 kesä, 2015
 • Pyydän rukousta että taloyhtiön asiat menee hyvin remontin ajan ja urakoitsija ei huijaa ja teetä lisätöitä lainkaan. Herra valvo sinä työmaata ja anna mulle viisautta ja rohkeutta puuttua jos jotain menee väärin. Herra auta että isännöitsijä on nöyrä ja tekee mitä hallitus päättää. Kiitos Jeesus että murtuu pimeyden valta taloyhtiössämme. Amen
  - 03 kesä, 2015
 • Rukoilisitteko, että aviomieheni palaisi takaisin Isän luokse. Hän on hyljännyt Jumalan ja minut sekä lapsemme. Suurin mitä pyydän on, että mieheni ymmärtäisi, että ilman Jumalaa hänellä ei ole yhtään mitään. Ilman Jumalaa hän ei pysty rakastamaan minua ja lastamme täydestä sydämestään. Aviomieheni tarvitsee elämäänsä pysäytyksen ja hän tarvitsee Ihmeen! Ihmeen joka tuo hänet takaisin Jumalan ja perheensä luokse. Rukoilkaa mieheni ja avioliittomme puolesta ! Kiitos
  Vaimo - 29 touko, 2015
 • ESIRUKOUSPYYNTÖ: ETTÄ HERRA ANTAA HYVIÄ TYÖTOVEREITA JA HERRA ITSE KERTOISI MITEN TÄSTÄ ETEENPÄIN. PYYDÄN MYÖS ETTÄ ANTAA RAHAVAROJA ETTÄ SAAMME MENNÄ TÄYSIN SIUNAUKSIN ETEENPÄIN TYÖSSÄ. HERRA SIUNAA LAPSEMME, ANTAA TÖITÄ HEILLE JA HYVÄT PUOLISOT JA AVIOLIITOT. ETTÄ SAISIMME VAIMONI KANSSA MYÖS HYVÄN LOMA JA LEPOAJAN KUN OLLAAN OLTU JATKUVASTI TYÖSSÄ. KIITOS ETTÄ PÄÄSEMME IRTI ARJEN RUTIINEISTA JA SAISI UUDISTUA KUNNOLLA. ETTÄ HERRA SIUNAA LIIKUNNAN ILOLLA JA HYVÄLLÄTERVEYDELLÄ ARMOSTA. KIITOS JEESUS ETTÄ VASTAAT NÄIHIN RUKOUKSINN. AMEN
  - 24 touko, 2015
 • Jeesus Auta!
  - 17 touko, 2015
 • RUKOUSPYYNTÖ! KAHDEN VELJENI SEKÄ HEIDÄN PERHEITTENSÄ PUOLESTA, ETTÄ JUMALA AUTTAISI VAIKEASSA TEHTÄVÄSSÄ JA PELASTAISI HEIDÄT SEKÄ KÄTKISI HEIDÄT JEESUKSEN VEREN SUOJAAN sisko
  - 13 touko, 2015
 • Kaksi miestä alttarilla, Toinen kiittää, ylistää, Olevinaan Jumalaa, Vaikka kunnian varastaa, ja itsensä korottaa, kun muita parempana pitää itseään, Tuo uuden ajan Fariseus. Toinen miehistä itkee vain, On hiljaa ei uskalla puhua, Syntinen, likainen, arvoton, Astuu hiljaa eteen Jumalan, Kysyy hiljaa kuiskaten, Vieläkö sä tahdot, käyttää minua? Jos tahdot, niin minut puhdista, Tästä synnistä vapautta, Näistä kahleista vapautta. Kuinka paljon onkaan Rakkautta, Vapahtajan haavoissa? Kuinka paljon onkaan armoa, noissa kärsivissä silmissä? Minä pieni ihminen, hämilläni, häpeissäni, noiden silmien edessä, tuo lämpö, rakkaus, armo, Ei niitä voi käsittää, Eikä koskaan ymmärtää.
  - 10 touko, 2015
 • Hätärukouspyyntö:Pojan ja miniän suhteessa menee huonosti.Rukoilkaa että Jeesus ilmestyy ja korjaa suhteen ja pelastaa heidät että perhe pysyy koossa lastenkin takia.Hätä on suuri!
  - 06 touko, 2015
 • Tuttavani poika oli kaksi päivää insuliinishokissa ja se vaikutti aivoihin vieden puhe- ja nielemiskyvyn. Jeesus, rukoilemme että teet paranemisihmeen tuossa nuoressa miehessä nimesi kunniaksi. Kiitos!
  - 05 touko, 2015
 • Hannun ja minun puolesta.Lisäksi katkeran,nuorehkon lesken puolesta,joka "kylvää" ympärilleen katkeruutta.
  - 03 touko, 2015
 • HERRA AUTA, NYT! Nuori mies ja isä tarvitsee Jumalaa kipeästi. Mies on hyljännyt vaimonsa, lapsensa ja Jumalan. Mies on sekaantunut todella vaaralliseen elämään. Mies ei näe itse omia virheitään vaan syyttää kaikista ainoastaan muita. Tämä mies tarvitsee Jumalaa. Jumalaa joka aukaisee miehen silmät näkemään omat virheensä. Jumalaa joka koskettaa miestä rakkaudella niin, että mies tulee itkemään vääriä valintojaan ja pyytämään asioita anteeksi. Tämä mies tarvitsee Jumalaa niin, että Jumala vapauttaa hänet tämän hetkisen elämän kahleista ja niin, että tämä mes tulee takaisin USKOON! Tämä mies todella tarvitsee Jumalaa. HÄTÄ ON TODELLA SUURI. LEVITTÄKÄÄ RUKOUSPYYNTÖÄ! Herra siunatkoon teidän esirukoilijat!
  - 03 touko, 2015
 • Pyydän esirukousta vaikeasti syöpäsairaan isäni Hannun puolesta. Herra, anna isälle voimaa kestää hoidot ja pysäytä syövän eteneminen. Herra, pyydän sinulta ihmeparantumista, mihin vain Sinulla on valta ja voima.
  sanna - 29 huhti, 2015
 • rukouspyyntö Veljeni ja hänen koko perheensä puolesta, he ovat monin vaikeuksien keskellä, että Jumala tarttuisi heidän elämäänsä pelastaisi, auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan.
  - 29 huhti, 2015
 • Esirukouspyyntö: Pidämme 1.8.2015 Helsingin Kampissa Narinkkatorilla Ex-criminal day tapahtuman jossa on mukana paljon entisiä ja nykyisiä uskovia vankeja ja väkeä niistä sidosryhmistä joita asia kiinnostaa. Toki tärkeintä on kohdata paljon niitä jotka eivät ole uskossa ja voisivat kuulla evankeliumia siellä. Päivän aikana siitä kulkee ohi kymmeniätuhansia ihmisiä ja rukoillaan että Herra koskettaa heitä. Järjestäjä on Vap. Ev. yhdistys ry eli www.citymission.fi Kiitos kun muistatte päivää rukouksin säänöllisesti. Siunaten ja kiittäen Ali
  - 26 huhti, 2015
 • Pyydän rukousta uskoon tulleen poikani puolesta, joka on vapautunut päihteistä, mutta on yhä pornografian ja masturboinnin kahleissa ja kärsii. Herra ilmesty.
  - 23 huhti, 2015
 • Vielä vaalien jälkeenkin evankelioin vatsa- ja selkäkylteilläni Jyväskylässä. Etukyltin teksti : "VOIT VALITA JEESUKSEN VIELÄ TÄNÄÄN" ja takana lukee "JEESUS LUPAA : taivaspaikan, huolenpidon, johdatuksen, 24/7 –yhteyden". Rukoillaan, että tämä kampanja johdattaa monia Jeesuksen omiksi. Muusikkotuttuni on etsikkoajassa ja lupasin rukoilla uuden ammatinvalintansa puolesta. Jeesus auta ja pelasta hänetkin tyhjäksi kokemansa maailman keskeltä. Kiitos!
  - 17 huhti, 2015
 • mun rahat ei riitä velkoihin ja elämiseen. Olin äitini hoitaja kymmenen vuotta ja hän kuoli, mutta perinnönjaossa suurin osa hänen pienestä omaisuudesta meni muille, kun ei ollut testamenttia. Jouduin ottamaan velkaa ja minulla ei ole tuloja. Voisiko Jumala antaa työn jotta voin maksaa velat, tää on jotain epäinhimillistä, eipä kannata hoitaa vanhempiaan kun muut vie omaisuuden vaikka ei ole tehneet tai tunteneet milläinlailla äitiäni ja hän oli melkein koko elämänsä muiden lähinnä lastensa ja lastenlasten hyväksikäytön kohde. Nyt minä joudun tähän velkakierteeseen kun otin hänet huollettavaksi ja hän kuoli elokuussa.
  sirpa - 11 huhti, 2015
 • Rukoillaan yhdessä, että Jumala olisi lähellä 84-vuotiasta isääni, joka sairastaa Alzheimeria, ja hän kokee, että Jumala rankaisee häntä tällä taudilla. Herra kirkasta kasvoi isälleni ja anna hänen löytää sinut rakastavana Jumalana.
  Maria - 09 huhti, 2015
 • Kiitos kun olette muistaneet aiheita. Niihin on tullut vastauksia ja Herra vie eteenpäin. -Pyydän että Herra lähettää työmiehiä ja naisia mukaan elonpelloille ja saamme hyviä muusikoita mukaan kadulle soittamaan. -Vankilaherätys jatkuu eri vankiloissa ja Herra siunaa Pekka Korkalaa ja siunaa seuraavan vankilan väki mihin Herra siirtää hänet. Anna tulla vielä tosi paljon vankeja uskoon ja voitelu Pekalle. -Siunaa Arslania että nyt pääsee mukaan työhömme ja saa voitelun todistaa erityisesti muslimeille. -Herra siunaa uusi rukouspiiri jonka veljen kanssa aloitamme ja tuo mukaan ihmisiä rukilemaan. -Että olisi voitelu puhua ja osaisimme tehdä vaimoni kanssa kaikki levosta käsin ja tarkasti. -Siunaa avioliittomme ja poista häirintä sekä riita. Anna terveyttä juosta ja pitää myös vapaapäiviä jollon lepäämme yhdessä sinun vihreillä niityillä ja viet virvoittavien vesien äären. -Herra anna meille psalmi 91 ja psalmi 61 siunaukset tulla konkreettisesti elämäämme.Kiitos paljon Teille kun muistatte näitä aiheita illoisanne.
  - 06 huhti, 2015
 • Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Sinun nimessäsi Amen.
  - 03 huhti, 2015
 • Pyydän että muistaisitte seurakunnassa rukouksin lapsiani ja vanhempiani että olisivat terveenä ja Herra olisi heille armollinen. Olisi hyvä jos Jeesus nyt antaisi voimia juosta ja pitää huolta avioliitosta sekä vaimoni kanssa voisi suunnitella tulevaisuutta. Herra ole nyt todella armollinen ja laupias meitä kohtaan äläkä muista syntejämme vaan anna uusi alku avioliittoon.Kiitos
  - 29 maalis, 2015
 • Kiitos rukouksista. Olen saanut lohtua Jumalalta ja luotan että saan edelleen. Pyydän että Jeesus murtaa kaikki kiroukset minun ja perheeni yltä, heittää ulos kaikki masennuksen ja väsymyksen ja saamme Abrahamin siunauksen perheemme ylle. Lisäksi tarvitsen paljon hyviä työtovereita, Elon herra lähetä runsaasti työtovereita nyt ja koko kevään ja kesän ajan. Jeesus siunaa avioliittoni niin että siinä on rauha ja vaimoni on sävyisä sekä lempeä. Jeesus anna kahden poikani kokea armoasi ja anna heille hyvät työt ja hyvät vaimot .amen
  - 21 maalis, 2015
 • Pyydän että muistatte rukouksin evankeliointityötämme. Meitä on pieni ryhmä ja Herra ohjaa tarkasti ja anna voitelu puhua ihmisille evankeliumia. Jeesus siunaa kauniilla säällä ja anna hyvä kevät ja kesä. Jeesus siunaa lapsemme että voivat hyvin, saavat töitä ja hyvät puolisot, Jeesus ole armollinen meille äläkä muista pahoja tekojamme. Kiitos paljon Teille.
  - 11 maalis, 2015
 • Herra vapauttaisi pelosta luottaa miehiin,ja mahdolliseen puolisoon tulevaisuudessa.
  - 01 maalis, 2015
 • Pyydämme vaimoni kanssa esirukousta Teiltä: Että Jeesus antaa voimia harrastaa liikuntaa ja saisimme hyvän terveyden. Pyydämme Jeesuksen nimessä että saisimme läpimurron työssämme ja elämässämme siten että asiat alkaa sujua ja saisimme evankelioida todella paljon keväällä ja kesällä. Herra Jeesus kiitos että siunaat lapsiamme ja he saavat työtä sekä pärjäävät elämässä. Kiitos kun muistatte rukouksin, amen
  - 27 helmi, 2015
 • PYYDÄN RUKOUSTA ETTÄ AVIOLIITOSSA OLISI HYVÄ AIKA JA LAPSEMME VOISIVAT HYVIN. PYYDÄN MYÖS ETTÄ JEESUS AVAA UUSIA OVIA EVANKELIOIDA JA SAAMME RUNSAASTI RAHAVAROJA JA ESIRUKOILIJOITA TYÖMME TUEKSI. KIITOS JA AMEN.
  - 13 helmi, 2015
 • Hei ja rauhaa. Kiitos olette muistaneet rukouksin. Nyt pyydän että pieni yhteisloma vaimon kanssa menisi todella hyvin ja turvallisesti. Jeesus virvoita ja anna iloa ja riemua koko viikko ja avioliittomme saisi myös elpyä Jeesus siunaa että rahat riittää ja auto pysyy ehjänä. Kiitos Teille. amen
  - 17 tammi, 2015
 • esirukouspyyntö seurakuntaan: että Jeesus antaa rakkautta avioliittoomme, Herra sulattaa jään ja poistaa tunnekylmyyden sekä sytyttää ensirakkauden jälleen. Kiitos Jeesus että vuodatat Pyhän Hengen ja annat mun ja vaimoni kokea yhteisiä hetkiä ja rukoilla yhdessä. Kiitos kun rukoilette tän vaikean asian puolesta. amen
  - 12 tammi, 2015
 • PYYDÄMME ESIRUKOUSTA PUOLESTAMME; JEESUKSEN NIMESSÄ PYYDÄMME VAIMOLLENI JA MULLE TERVEYTTÄ JA HERRAN MIELISUOSIOTA ELÄMÄMME YLLE, JEESUS SIUNAA VIITTÄ LASTAMME, ANNA HYVÄT TYÖPAIKAT, HYVÄT PUOLISOT JA VARJELE HEITÄ JOKA PÄIVÄ. JEESUS SIUNAA ETTÄ SAAMME VAIMONI KANSSA KULKEA ENNALTAVALMISTETUISSA TEOISSA, LEVOSTA KÄSIN JA TEHDÄ OIKEITA ASIOITA OIKEAAN AIKAAN. JEESUS LÄHETÄ RAHAVAROJA , TYÖNTEKIJÖITÄ RINNALLE JA SIUNAA MYÖS RUNSAILLA MÄÄRÄLLÄ ESIRUKOILIJOILLA. KIITOS TEILLE. AMEN
  - 31 joulu, 2014
 • Pyydän rukousta että saamme vaimoni kanssa olla terveitä ja elinvoimaisia tekemään työtä. Kiitos Jeesus että vahvistat ja rohkaiset joka päivä meitä. Jeesus Rakas auta lapsiamme selviytymään elämässä ja johdata työtä, puolisot sekä siunaa koko elämä. Jeesus anna mun ja vaimoni nähdä valtasuuruutesi sekä ole armollinen kun teemme virheitä, älä rankaise vaan anna laupeutesi olla yllämme joka hetki. Herra Jeesus murtukoon pimeys, kirous ja synkkyys avioliitostamme ja anna hyvä, ilon aika avioliittoon. Kiitos Jeesus
  - 25 joulu, 2014
 • Että laihtuisin pysyvästi 50 kg.moni asia jo hankalaa,ylipainon takia.
  p p - 23 joulu, 2014
 • Rukoillaan nyt Waltterin , Willen , Jolandan, Jamin ja Jannen puolesta • että he jo nuoresta asti oppisivat tuntemaan Raamatun ja tulisivat uskoon (2. Tim. 3:15) • että he varttuisivat viisaudessa, iässä ja armossa Jumalan ja ihmisten edessä (Luuk. 2:52) saisivat työtä ja toimeentuloa sekä hyvät puolisot ja terveet lapset. • että he - vanhurskasten jälkeläiset - pelastuisivat. (Snl. 11:21) • etteivät he joutuisi kiusaukseen vaan varjeltuisivat pahasta (Snl 11:21, Matt. 6:13)
  - 17 joulu, 2014
 • erään asian takia jonka jeesus tietää haluaisin teidän rukoilevan ja jotta pystyisin maksamaan kymmenyksen jos se toteutuu!
  keijo - 15 joulu, 2014
 • pyynnöstä välitän oheiset rukouspyynnöt voitteko ystävällisesti muistaa näitä perheitä että he selviäisivät vaikea/kipeän joulun ajasta. Rukouspyyntö vaikea vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta kaarina rukouspyyntö kipeä tätini ja hänen perheensä puolesta että jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään. rukouspyyntö veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että jumala tarttuisi heidän elämäänsä pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan.
  ystävä - 11 joulu, 2014
 • 1.Herra paranna uneni, että en enää näkisi painajaisia. Ja paranna hiuspohjani pälvikaljuusominaisuudesta. 2. Auta poikaani hänen raha-asioissa.Ja auta että hän ja tyttäreni uudistuisivat uskossa. 3. Pelasta Heidi, ja auta, ettähän saisi talolleen ostajan. 4. Paranna ystäväni isä, joka leikattu aivoista. Ja pelasta koko perhe. 5. Suojele isääni Alzheimerin etenemiseltä, ja kiitos, että pelastat isäni.
  - 06 joulu, 2014
 • Pyydän Jumalan apua ... YÖ-AIKAISIIN PELKOIHINI.. en pysty nukkumaan levollisesti.. sekä TALOUDELLISIIN VAIKEUKSIINI.. rahat eivät riitä edes ruokaan.. Kiitos ja Siunausta teillekin
  Johanna - 04 joulu, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ! JUMALA ANNA TURVAPAIKAT erikoisesti JOULUN JA UUDENVUODEN AJAKSI. uskova sisar
  - 01 joulu, 2014
 • Esirukouspyyntö teille. Tarvitsemme todella Jeesuksen apua työssämme ja Herra anna kokea sinun suurta armoa. Pyydän apua seuraaviin asioihin – avioliitossa rauha ja yksimielisyys, vaimoni saa viisautta laittaa elämänsä kuntoon.- että saan armoitusta ja voimia tehdä työtä sekä Herra avaa ovet ja pitää raha –asioista huolta. – koko talvi menisi hyvin , saisimme olla terveenä ja lapsemme voisivat hyvin. Kiitos että muistatte rukouksin näitä asioita.
  - 30 marras, 2014
 • Tätini ja hänen perheensä puolesta, että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa mies halvaantunut ym) antaisi toivoa elämään.
  - 19 marras, 2014
 • Veljeni ja hänen koko perheensä puolesta. He ovat monien vaikeuksien keskellä. Rukoilen, että Jumala tarttuisi heidän elämäänsä pelastaisi ja auttaisi ja kätkisi Jeesuksen veren suojaan.
  - 18 marras, 2014
 • Vaikean ajanjakson johdosta perheessämme, että Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. Kiitos avusta Kaarina
  - 18 marras, 2014
 • Rukouspyyntön perheen puolesta, vaimo sairastaa Narsismia ja tulehdusttaa käytöksellään ja ilkeydellään parisuhteen ja ystävyys suhteet ja perhe suhteet läpi koko suvun, rukoilkaa että Herra auttaa pelastaa ja parantaa !!! ja huolehtii perheen kahdestalapsesta.
  - 15 marras, 2014
 • Varjelua kaikkeen liikenteeseen! Anna täydellinen varjelu, kun ei meinaa kuskit tiellä pysyä vaikka on kuinka hyvät nastarenkaat. Varjele joulukuinen sairaalareissu. Anna sen olla täysin siedettävä. Viimeisin reissu oli todella kivulias ja tuskainen. Anna lääkäreille viisautta, että tekisivät toimenpiteen hitaasti ja taiten. Anna yliluonnollinen rauha sisimpään ahdistavilta ,pelottavilta ja masentavilta uutisilta-
  - 10 marras, 2014
 • Esirukouspyyntö: Että evankeliointityömme saisi laajentua ja saisimme lisää väkeä kohtaamaan ihmisiä. Jeesus avaa uusia ovia ja anna todella hyviä tilaisuuksia missä Sinun nimesi tulee suureksi. Pyydän että saame kalustoa, rahavaroja ja hyvät yhteistyötahot joiden kanssa tehdä töitä, Herra Siunaa myös puolisoni, lapsemme ja avioliittoomme että se kestää kaiken työn ja toiminnan keskellä.Ole Herra todella armollinen. Kiitos kun muistatte näitä tärkeitä asioita.
  - 07 marras, 2014
 • Esirukouspyyntö: Kiitos rukouksistanne, niihin on tullut vastauksia ja nyt pyydän edelleen muistamaan että Jeesus tarkasti antaisi näyn mihin suunnata voimavarat työssä ja elämässä, avioliitossa olisi hyvät ajat ja oppisi tekemään työtä levosta käsin. Pyydän myös siunausta viidelle lapsellemme, raha-ja talousasiat tulisi kuntoon ja Herra avaisi uusia ovia kertomaan evankeliumia. Kiitos paljon.
  - 26 loka, 2014
 • OLEN USKOSSA OLEVA SISAR JA PYYTÄISIN ESIRUKOUSTA ITSENI PUOLESTA MINULLA ON TODETTU KAULALLA KYHMYSTRUUMA JO KAUAN AIKAA SITTEN,MUTTA NYT SIIHEN KAULALLE ON TULLUT KOVA PATTI KILPIRAUHASESSA ON OLLUT LIIKAKASVUA OLEN MONTA VUOTTA SYÖNYT KILPIRAUHASEN TOIMINTAAN THYROXIN LÄÄKETTÄ. SITTEN MINULLA ON TULLUT SYDÄNOIREITA RINTAAN ON ILMENNYT OUTOJA KIPUJA SEKÄ VIILTÄVIÄ TUNTEMUKSIA MINULLA ON MUUTAMAN VIIKON PÄÄSTÄ MATKA ISRAELIIN MINUA VÄHÄN PELOTTAA VOINKO LÄHTEÄ SINNE MATKALLE,KUN ON TULLUT NÄITÄ KIPUJA VOISITTEKO RUKOILLA,ETTÄ JEESUS KOSKETTAISI MINUA JA PARANTAISI NÄISTÄ SAIRAUKSISTA SEKÄ UUDISTAISI USKONELÄMÄNI KOKONAAN ANTAISI KAIKKI SYNTINI ANTEEKSI KIITOS JEESUS,ETTÄ KOSKETAT.
  " Paljon sairastanut" - 21 loka, 2014
 • Rukoillaan minun tukihenkilöasian puolesta, koska on löytynyt ihminen joka olisi hyvä tukihenkilö ja just sopiva kaikin puolin auttamaan minua juuri niissä vaivoissa joihin tukea tarvitsenkin ja joka on sydämellinen ja jonka seurassa on turvallista olla. Siunataan tätä ihmistä erityisesti ja rukoillaan hänelle viisautta toimia oikein ja olla hyvä tukihenkilö. Rukoillaan että Jumala vaikuttas hänessä asian suhteen hyvää tahtomista ja tekemistä sen mukaan mikä on hyvä tässä tilanteessa. Rukoillaan sen ohella myös sen puolesta, kun eräälle henkilölle joka asuu kaukana täältä, on tarjottu täältä hommia ja myös ehdotettu asuntoa. Rukoillaan, että jos on Jumalan tahto, Jumala vaikuttas tahtoa ja tekemistä että hän ne ottas vastaan.
  Henna - 18 loka, 2014
 • Jeesus auta olen aivan loppu ja rikki....sairautta ja surua joka nurkan takana.Ei ole enää itsellä voimia jatkaa Anna sinä valoa elämääni.
  - 11 loka, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ /RANKKA TAPAUS SUVUN PUOLESTA JOSSA TIETTÄVÄSTI EI OLE OLLUT USKOSSA OLEVIA HENKILÖITÄ USEAMPIIN ´VUOSIKYMMENIIN JA TUO SUKU ON ERITTÄIN KOVISSA VIHOLLISEN KAHLEISSA ETTÄ HERRA JEESUS MURTAISI PIDÄTTÄVÄT ESTEET JA ILMESTYISI PELASTAJANA JA VAPAUTTAJANA HERRA VAHVISTA ENSIMMÄISENÄ USKOON TULLUTTA RUKOUSPYYNTÖ KAHDEN NUOREN PERHEEN PUOLESTA JOTKA OVAT VOIMAKKAITA ATEISTEJA ETTÄ HERRA VOIMALLISESTI ILMESTYISI PELASTAJANA JA AUTTAJANA RUKOUSPYYNTÖ LASTEN PUOLESTA ETTÄ JEESUS U U D I S T A I S I HEIDÄT USKOSSA. RUKOUSPYYNTÖ vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta että JEESUS PARANTAISI JA VAHVISTAISI HÄNTÄ. RUKOUSPYYNTÖ KAHDEN MIEHEN SEKÄ HEIDÄN PERHEITTENSÄ PUOLESTA ETTÄ HERRA PELASTAISI JA AUTTAISI Kiitos rukousavusta sisar Herrassa.
  - 10 loka, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ JUMALA ANNA T U R V A P A I K A T PERHEELLEMME veli ja sisar
  - 06 loka, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ! VELJENI PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI HÄNTÄ VAIKEIDEN ASIOIDEN KESKELLÄ ANTAISI TULEVAISUUDEN JA TOIVON TERVEYTTÄ JA UUTTA VOIMAA, PELASTAISI HÄNET JA KOKO PERHEEN. sisar sekä VAHVISTAISI VIERELLÄ KULKIJAA JA KÄTKISI KAIKKI JEESUKSEN VEREN SUOJAAN.
  - 02 loka, 2014
 • Rakas Jeesus siunaa vaimoni työpaikka ja muuta kaikki siellä. Herra ilmesty ja anna vaimolleni voimia tehdä raskasta hoitotyötä ja siunaa ja pelasta vaimoni veli ja vaimo. Kiitos Jeesus että avioliitossamme olisi hyvä aika ja poista häiriötekijät. Jeesus anna voimia ja myös levon aikoja ettei pala loppuun. Amen
  - 28 syys, 2014
 • Rukouspyyntö: Että Herra Jeesus raivaa esteet tieltä ja saan nähdä Herran uskollisuuden kaikissa asioissa. Kiitos Jeesus että olet armollinen mulle ,vaimolleni ja lapsillemme ja saamme kokea suurta Jumalan huolenpitoa ja hyvyyttä joka päivä. Kiitos Jeesus Sinun hyvyydestä ja siitä että annat myös terveyttä, elinvoimaa ja liikuntakykyä elämäämme.Amen Kiitos kun muistatte näitä asioita.
  armoa - 21 syys, 2014
 • Esirukouspyyntö: Että Jeesus antaa työntekijöitä ja musiikkiväkeä mukaan evankelioimaan sekä Herra antaa selkeän ohjauksen miten tehdä, milloin ja missä paikassa. Jeesus siunaa myös rahavarat sekä että avioliitossa olisi rauha kaiken keskellä. Pyydän myös että koko perheemme saisi olla terveenä koko syksy ja talvikauden ja voisimme kokea Jumalan armoa joka päivä. Kiitos rukouksistanne.
  - 07 syys, 2014
 • Esirukouspyyntö: Nuoren naisen puolesta, joka antoi elämänsä Jeesukselle. Hänellä on rankka tausta; että vapautuisi täysin ja että hänen elämänsä järjestyisi kaikilta osin.
  Eero - 04 syys, 2014
 • Pyydän rukousta että Jeesus väkevästi murtaa jokaisen kirouksen perheemme elämästä ja saamme Abrahamin siunauksen nyt. Jeesus auta että avioliitossa olisi hyvä aika ja sasimme elää rauhassa vaimoni kanssa sekä Jeesus ottaa taakat ja murheet pois . Kiitos Jeesus että elämäämme tulee hyvä, tyyni aika ja myrskyt laantuu.Amen
  - 17 elo, 2014
 • Pyydän esirukousta kolmeen asiaan. 1. Että Jeesus väkevästi ja tarkasti antaisi ilmestyksen miten tehdä evankeliumintyötä tulevaisuudessa ja millaisia hankkeita.2. Että Jeesus siunaa vaimoni ja avioliittoni todella väkevästi ja saamme yhdessä rukoilla ja lukea sanaa. 3. Että saisin todella paljon hyviä työtovereita,esirukoilijoita ja talouspuoli tulisi myös kuntoon. Kiitos kun muistatte rukouksin.
  - 09 elo, 2014
 • muistaisitteko erästä helsinkiläis naista on rikkinäinen elämä takana ja mielestäni jumalan avun tarpeessa amen herra tietää
  mika - 22 heinä, 2014
 • 1.Rukoillaan, että poikani saisi ostettua itselleen pienillä varoillaan,edullisesti, toimivan ja hyvän auton. Herra johdata sinä. 2. Kosketa Herra äitiäni rakkaudellasi ja anna isälleni terveyttä ja paranna hänet Alzheimerista.
  - 22 heinä, 2014
 • Herra anna todella hyvä loma ja voisi innolla palata töihin uudistuneena . Kiitos Jeesus että saan tuoreen voitelun rukoilla ja vaimoni kanssa kaikki sujuu hyvin. Herra anna tämä kesä olla todella hyvä ja saisimme olla myös terveenä, kokea jotain uutta ja virvoittavaa.
  - 12 kesä, 2014
 • Sen niminen mukava venäläinen ihminen on kun Ekaterina ja rukoillaan Ekaterinan puolesta näin sanoin: Kiitos Jeesus että tänäänkin siunaat myös tätä Ekaterinaa ja pelastat Ekaterinan omaksesi. Jeesus siunaa, että jos sinun tahtosi on, niin Ekaterina lähtisi minun kaveriksi rannalle tänä kesänä. Kiitos Jeesus että johdatat tässä asiassa tahtosi mukaan. Kiitos tuosta ihanasta ja kivasta Ekaterinasta. Kiitos myös että Ekaterina tulee vielä joskus uskoon. Jeesuksen nimessä Amen.
  Henna M. - 31 touko, 2014
 • Ruk.Pyyntö: Että Jeesus antaa todella hyvän loman ja saisi rentoutua väkevästi.Jeesus vaikuta että saame vaimoni kanssa rukoila koko ajan ja ilmesty meille todella konkreettisesti nyt.Kiitos Jeesus että otat taakat, murheet ja kiireen pois ja saamme vaeltaa armossasi.amen
  - 23 touko, 2014
 • Rakas Jeesus anna paljon työtovereita evankeliointimiimiin ja anna myös uusia työtovereita. Jeesus anna hyvät yhteistyökumppanit ja toimiva tekniikka tehdä hyviä evankeliointitapahtumia. Kiitos Herra että vastaat tähän.
  evankelista - 18 touko, 2014
 • Esirukouspyyntö: Pyydän armoa ja laupeutta minun ja vaimoni elämään ja työhömme, ja että se yhä lisääntyy ja elämästämme poistuu kaikenlainen kiire, epäjärjestys ja paha meno. Pyydän myös Jeesukselta todella hyviä työtovereita, intoa työhön ja kun veljeni lähtee Kiinaan, että siellä kaikki työasiat sujuu turvallisesti ja hyvin. Kiitos Jeesus kun kuulet nämä rukoukset
  - 11 touko, 2014
 • Rukouspyyntö: että Jeesus johtaa tarkasti työtämme ja lähettää lisää työmiehiä sekä naisia elonpellolle. Samoin myös että olisi hyvät kelit kohdata ihmisiä missä ikänä liikummekin.Kiitos Jeesus avusta.
  - 09 touko, 2014
 • Rukouspyyntö: että Jeesus nyt auttaa elämänhallinassa ja osaisin tehdä oikeita ratkaisuja. Jeesus auta nyt lepäämään ja tekemään oikeita järjestelyjä sekä saisimme vaimon kanssa uudistua kunnolla uskossa, rukouksessa ja muissakin elämän asioissa.amen
  - 23 huhti, 2014
 • Pyydän rukousta että A. Saisin hyvän työtoverin, B. Että Jeesus ottaa taakat pois ja c. Saisimme armon ajan avioliittoomme.Kiitos
  - 10 huhti, 2014
 • Kiitos Jeesus että nyt annat todella suuren armon elämääni ja työhöni sekä avioliittooni. Jeesus anna kokea sinun suurta armoa jossa ei omilla teoilla ole merkitystä, Kiitos Jeesus että annat voittoja ja saan kokea sulaa hyvyyttä ja laupeutta..Psalmi 23 koko elämäni ajan.amen
  - 02 huhti, 2014
 • Pyydän että Jeesus auttaa avioliitossa ja kaikki häirintä pois.Jeesus auta myös työssäni että osaisin puhua oikein ja elämämme yllä olisi siunaus ja Herra sinun mielisuosio. Jeesus johdata ja anna viisautta sekä hengellistä näkökykyä.
  - 29 maalis, 2014
 • Pyydän että Jeesus väkevästi johtaa työtäni ja saamme esirukoilijoita työhömme lisää. Kiitos Jeesus että turvaat kaikilta vaaroilta mut ja lapseni sekä vaimoni niin että saamme elää turvassa ,ps 91 ja että Herra on hyvä Paimen perheellemme ps.23 .Kiitos Jeesus että olet uskollinen.amen
  - 27 maalis, 2014
 • Pyydän esirukokusta äidilleni hänen haavojen hoitoon että jumala parantaisi ne haavat. itseni vuoksi että hän auttaisi minua eri sairauksissa ja lasteni puolesta ja lastenlapsien puolesta ja erityisesti monen ystävän ja kaverin puolesta että pelastaisi heidät alkoholi-ongelmista ja huumeista. kiitos rakas taivaallinen isä meidän pelastajamme ja vapahtajamme!
  H.M - 21 maalis, 2014
 • Esirukouspyyntö: Jeesus Rakas pyydän että saisin uusia työtovereita, runsaasti armolahjoja evankeliumintyön työkaluiksi sekä uusia paikkoja joihin voisimme mennä kertomaan evankeliumia. Kiitos Jeesus että avaat uusia ovia sekä murrat kaikki esteet. Jeesus siunaa myös taloudellisesti työtämme ettei mitään puutu. Kiitos Teille rukouksistanne.
  - 12 maalis, 2014
 • Rukouspyyntö: Kiitos että muistatte näitä asioita. Pyydän että Jeesus antaa hyviä työtovereita ja kaikki työhöni kuuluvat asiat selkenee ja sen että ottaako vaimoni uuden työpaikan. Kiitos Jeesus että paranisin yskästä sekä saisimme vaimoni kanssa olla terveenä sekä liikkua ulkona lenkillä. Kiitos Jeesus
  - 05 maalis, 2014
 • Pyydän rukoustukea perhe/työelämään. Jeesus pelasta työkaverini ja uudista minut. Anna viisaus sekä johdatus työelämään. Uudista perheeni uskossa ja anna meille palvelustehtävä. Ilmesty isälleni ja siskolleni. Kiitos rukoustuesta! T.veljenne
  - 04 maalis, 2014
 • Pyydän rukousta että Jeesus antaa uuden ajan tehdä töitä ja synnyttää uutta elämää. Jeesus auta että kevät menee hyvin ja esteet poistuu. Kiitos Jeesus että annat armoa armon päälle mulle ja vaimolleni tänään ja huomennakin.amen
  - 25 helmi, 2014
 • Että Jeesus voimakkaasti auttaisi avioliitossa nyt ja voisimme tehdä työtä rauhassa siellä minne Herra lähettää. Samoin Herra lähettää uusia työntekijöitä niihin tapahtumiin joita pidämme eri paikossa ja saisimme kohdata todella paljon ihmisiä hyvässä kelissä. Kiitos kun muistette rukouksin.
  - 23 helmi, 2014
 • Vointini, yksinäisyyden poistumisen, yksin olemisen, perheasian, oikeusasian, kantelun, voitto siihen että saan oikeuden. Poikani puolesta, varjelusta kaikille, perheemme. Ps. 41, 51, 91, 4, 23, 94. Vapautta itselleni, hyväksyä itseni, unohtaa kaikki mennyt. Veren alle meidät. Jes 53. Terve usko.
  - 08 helmi, 2014
 • Rakas Jeesus anna avioliittoomme rauha ja vahvista mun ja vaimoni hengellistä elämää. Jeesus anna tarkka johdatus ja viisautta rukousiltojen vetoon. amen
  - 08 helmi, 2014
 • Että Jeesus autaa väkevästi evankeliumitiimiämme ja Herra lähettää uusia työmiehiä ja naisia elonpelloille. Jeesus siunaa, että saamme tulen ja voitelun julistaa Sanaasi, sekä ihmisiä tulee myös uskoon tapahtumissa ja rukousilloissa. Herra olisi läsnä. Jeesus siunaa todella paljon kolmea ihmistä, että työasiat sujuu hyvin. Amen
  - 05 helmi, 2014
 • Että Jeesus antaa todella paljon lisää esirukoilijoita työhömme. Jeesus herätä niitäkin jotka ovat poistuneet ja synnytä uusia rukoilijoita. Jeesus rakas anna sinun mielisuosio levätä työmme ja tiimin yllä, siunaa avioliittoni ja auta, että osaan puhua kadunihmisille evankeliumia niin, että ymmärtävät. Jeesus siunaa ensi viikon työt ja tapahtumat, että saamme kohdata paljon ihmisiä. amen
  - 02 helmi, 2014