PASTORIN TERVEHDYS
pastori Joel Saarinen


"Pyri kaikin voimin osoittautumaan Jumalan silmissä luotettavaksi työntekijäksi, joka ei häpeä työtään ja joka opettaa totuuden sanaa oikein."
2. Tim. 2:15 

Lämmin tervehdys sinulle

Tämä aika vie elämän voimia. Taloudellinen perusturva horjuu ja monelta osin sitä myös puretaan. Työttömyyskin on kuin epidemia, joka leviää kaikkialle, myös Salon talousalueella. Tämän lisäksi on myös monenmoisia henkilökohtaisia vaikeuksia.

Elämäni pienessä historiassa olen saanut olla erilaisten ihmisten elämässä muutamien "askeleitten verran". Hyvin usein olen tuntenut avuttomuutta lähimmäiseni ahdingon hetkellä. Usein tilanne on sellainen, että parhain tapa suhtautua ihmisen elämäntilanteeseen on vaikeneminen ja rukous. Olen itsekin kokenut elämässäni vaikeita aikoja. Monet hyvää tarkoittavat ihmiset ovat antaneet neuvoja, miten selvitä. Kyllä niitäkin on tarvittu. Parhaimmat kohtaamiset ovat kuitenkin olleet sellaisia, joissa toinen ihminen on kaikessa neuvottomuudessaankin ollut täysillä läsnä.

Uskon, että nyt on toivon ja lohdun sanomalle tilaus. Jumala sanoo Raamatussa, Jesajan kirjan luvussa 54 jakeessa 10: ”Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi." Jumala ei aina osoita rakkauttaan niin kuin haluaisimme, mutta hän rakastaa tavalla, joka on meidän iankaikkiseksi parhaaksemme. Siksi Jumala sallii myös koettelemuksia. 

Mikäli haluat keskustella mieltäsi askarruttavista asioista, niin olisin iloinen, jos ottaisit yhteyttä. Olen tavoitettavissa numerosta 0444 777 701 sekä tiistaisin klo 17-19 monitoimitiloissamme, Helsingintie 14, Salo.

pastori Jokke